Şimdi bir tane daha huyu aklıma geldi: Benim oğluş alışmış ayakta sallanmaya, uykusu gelince cik cik ağlamaya başlıyor. Alıyorum ayağıma salla babam salla... Yok uyumaz velet. Ninni söylerdim çok küçükken, ninni türkü şarkı karışık işte... Başladım söylemeye; 1. ninni ağlar, 2. ninni ağlar, 3.'sünde bir tane şarkıya başladım, çok söylemiştim eskiden, soner arıcanın deniz gözlüm şarkısı. Anam onu duyunca sustu. Meğer o şarkıyı istermiş. Hatta denemek için hemen başka şarkıya geçtim, yine zırladı. Şimdi assolist gibi konser veriyorum, açılış da onun istediği şarkı oluyor
bizde 4 ay bir haftalıgız uykumuz gelince kolumuzla yüzümüzü kapatıyoruz yataga gidiyoruz kafayı yastıga gömüp uyuyo ve en güzeli babasının gelecegi saate muhakak uyanıyor birde gece 5te uyanacak kesinlikle ama çok güzel bir sayfaymış çok hoşuma gitti kızlar burası
benım oğlumda cığlık atmayı oğrendı sureklı cığlık cığlığa bağırıyo ıkılaf ettrmıyo onunla ılgılenmedığım anda cığlığı basıyo kerata..
benim paşa da gece uyanıyo, ama acıktığı veya bi sıkıntısı olduğu için değil.. bizim ortamıza yatıp, annesinin veya babasının kulağıyla oynayarak tekrar uykuya dalmak için :) ün her gece böle ama hiç şaşmaz...hatta bugün eşimle, oyuncak bi bebeği yanımıza koysak da onun kulağıyla oynarak uyusa çakar mı ki diye düşündük :)
sonuç ne oldu anladımıbenim paşa da gece uyanıyo, ama acıktığı veya bi sıkıntısı olduğu için değil.. bizim ortamıza yatıp, annesinin veya babasının kulağıyla oynayarak tekrar uykuya dalmak için :) ün her gece böle ama hiç şaşmaz...hatta bugün eşimle, oyuncak bi bebeği yanımıza koysak da onun kulağıyla oynarak uyusa çakar mı ki diye düşündük :)
sonuç yatağa sığmadıkbi oyuncak bebeğe bile yerimiz kalmamış meğer...eşim amaan çek şu oyuncağı ben oğluma sarılacam dedi bi de.. napalım azcık daha idare edecez böle...
15 dk bır uyanıyormu gunduzlerıdemı
arkadaşlar benim oğlan 18 aylık tek sorunumuz var doğdu doğalı UYKUUU...geceleri 15 dak.bi uyanıyo...dok.gittik atarax bile kullandık yinede düzelmedi...denemediğimiz çaylar ilaçlar kalmadı....eşimde bende perişan haldeyizbilgisi olan yardımcı olabilecek.fikirleriniz varsa hemen yazınnn...lütfen...
arkadaşlar benim oğlan 18 aylık tek sorunumuz var doğdu doğalı UYKUUU...geceleri 15 dak.bi uyanıyo...dok.gittik atarax bile kullandık yinede düzelmedi...denemediğimiz çaylar ilaçlar kalmadı....eşimde bende perişan haldeyizbilgisi olan yardımcı olabilecek.fikirleriniz varsa hemen yazınnn...lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?