Bebeklerimizin Garip Huyları

Eveet bayramda yeni bir huyumuzu keşfettik, benim oğlan ellerimi yakalayınca doğrulmaya başladı. Bir de sürekli kucak istiyor, zıp zıp zıplayacak illa ki. Aksi halde onun gözyaşlarından evi su basacak.

ah canım sevsinler birde şakı istiyor allahım ya

bizde 4 ay bir haftalıgız uykumuz gelince kolumuzla yüzümüzü kapatıyoruz yataga gidiyoruz kafayı yastıga gömüp uyuyo ve en güzeli babasının gelecegi saate muhakak uyanıyor birde gece 5te uyanacak kesinlikle ama çok güzel bir sayfaymış çok hoşuma gitti kızlar burası

benım oğlumda cığlık atmayı oğrendı sureklı cığlık cığlığa bağırıyo ıkılaf ettrmıyo onunla ılgılenmedığım anda cığlığı basıyo kerata..

Ne şirinmiş maşallah . Benimki illa ki ayakta sallanacak, yoksa ağlamaktan içi çıkıyor. :84:

benım oğlumda cığlık atmayı oğrendı sureklı cığlık cığlığa bağırıyo ıkılaf ettrmıyo onunla ılgılenmedığım anda cığlığı basıyo kerata..

Aynen şekerim, benimki de oyunu bırakınca ya da zıplamak isteyince önce inceden kalına uzanan bir çığlık atıyor "aguuuuu" diye. Gözlerini yumup kafasını sağa sola sallıyor bağırırken pek bir datlu oluyor . Göz açtırmıyor bugünlerde, lavaboya bile gidemez hale geldim. Şikayet etmiyorum ama aradabir yemek yemem, lavaboya gitmem gerekiyor.
Bir de yeni moda oldu bir kaç gündür; tombuluma sarılıyorum omuzuma deli gibi burnunu sürtüyor. Sanırım kaşınıyor burnuşu.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim oğlan 18 aylık tek sorunumuz var doğdu doğalı UYKUUU...geceleri 15 dak.bi uyanıyo...dok.gittik atarax bile kullandık yinede düzelmedi...denemediğimiz çaylar ilaçlar kalmadı....eşimde bende perişan haldeyizbilgisi olan yardımcı olabilecek.fikirleriniz varsa hemen yazınnn...lütfen...

benim paşa da gece uyanıyo, ama acıktığı veya bi sıkıntısı olduğu için değil.. bizim ortamıza yatıp, annesinin veya babasının kulağıyla oynayarak tekrar uykuya dalmak için :) ün her gece böle ama hiç şaşmaz...hatta bugün eşimle, oyuncak bi bebeği yanımıza koysak da onun kulağıyla oynarak uyusa çakar mı ki diye düşündük :)

Sonucu merak ettim şimdi.

sonuç ne oldu anladımı

sonuç yatağa sığmadık bi oyuncak bebeğe bile yerimiz kalmamış meğer...eşim amaan çek şu oyuncağı ben oğluma sarılacam dedi bi de.. napalım azcık daha idare edecez böle...

ya belki de artık her ağladığında yanına koşmamalısın.. çünkü bebekler tekrar uykuya dalmadan önce bir süre ağlarlarmış. benim bebeğim 3 aylık biraz ağlamasına izin veriyorum.. bazen biraz ağlayıp tekrar uyumaya devam ediyor.. hatta uyumadan önce de sanki ağlicak gibi yapıyor hemen kucağıma alsam uyumaz ama almazsam bir süre sonra uykuya dalıyor... ayrıca doktorumuz geceleri uyuduğumuz odanın tamamen karanlık olması gerektiğini söyledi.. ayrıca emziriyorsan ve çok kahve içiyorsan bebeğe geçiyor olailir kafeyin. bir de onu yatırırken iyigeceler dileyip uyku zamanının geldiğini uyuyup tatlı rüyalar göreceğini ve çok dinlenmiş olarak kalkacağını sabah tekrar görüşeceğinizi söyle ona yavaşça mutlaka işe yarar..

Bebeğinin doyduğuna emin misin? Benim oğlum da uyumazdı meğersem sütüm az geliyormuş gece. Mama takviye edince hiç kalkmadan 5 saat uyudu . Belki de ayrılık korkusu vardır. Başında bekliyor musun? Yalnızlıktan korkuyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…