Benimkiside hep aynı saatte uyur,gece 1.30a kadar ne kadar uyutursam uyutayım yatağa yatınca hemen mızıklanır ama 1.30 olunca küt diye dalar uykuya..
Birde 3 aylık olmasına rağmen 2 haftadan beridir göğüs ucumuı iki damağının arasına alıyor resmen oyun oynuyor,itiyor çekiyor ısırmaya çalışıyor,çok komik oluyo :)
aynen benimkide öyle tıpatıp yani bide buaralar ilk kalktığında yatağının üstüne oturuyor bişeyler söyleniyor.ne kadar kızarak uyansamda o halini görünce bitiyorumÇok tatlı ifade etmişsiniz :81:....
Benim 10 aylık yeğenim de böyle ablam 4 de tüm ihtiyaçlarını gideriyorum yine 5.30 dikiliyor, dakka şaşmıyor diye söyleniyor tatlı tatlı...
Üstelik önce kendi kendine mırıldanıyormuş yatağında, sonra da bağırmaya başlıyormuş onları uyandırana kadar..
Yataktan kalkınca da onlar sırıtmaya, sevinmeye başlıyormuş...
Çok şirinler ama çookk...
çokhoş yaaa miniktıfıl sarkıda secermışş
başkalarının çoçukları nınnı yada sarkı soleynce uyur benımkıne nınnı söylıyım dıyorum hemen gözlerını dıkıp pispisguluo hareket edıo falan nınnı ışlemıyo benım oğluma
benim oğlumda senin kızının aynısını yapıyor 1 buçuk dedimi küt gidiyor ve aynı şekilde göğsümü ısıryor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?