Bebeklerimizin Garip Huyları

TaDukHePa

♫♥♥_GLaM_Fa!rY_♥♥&#9
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
5.669
5
358
İzmir
Bu zamane bebekleri bir acayip, türlü türlü huyları var Biraz bu "güzel huylar"dan bahsedelim derim:

Önce ben başlayayım: Benim kuzu her zaman sabaha karşı saat beşte uyanır: İki de uyusa beşte uyanır, dörtte uyusa yine beşte uyanır. :96: Hatta dört buçukta uyusa yine beşte uyanır. Neden uyanır anlamam. Kurulmuş saat gibi.

Son düzenleme:
Çok tatlı ifade etmişsiniz :81:....
Benim 10 aylık yeğenim de böyle ablam 4 de tüm ihtiyaçlarını gideriyorum yine 5.30 dikiliyor, dakka şaşmıyor diye söyleniyor tatlı tatlı...

Üstelik önce kendi kendine mırıldanıyormuş yatağında, sonra da bağırmaya başlıyormuş onları uyandırana kadar..
Yataktan kalkınca da onlar sırıtmaya, sevinmeye başlıyormuş...
Çok şirinler ama çookk...

:96: aa...bizim minik kuzu gibi olan bebeklerin varlığını bilmek oldukça güzel ve rahatlatıcı....bizimki de her sabah 5'e 10 kala kalkar....saat gibi gerçekten...

bir de ben ne yaparsam yapayım yüzüme gülümseyip duruyor..bazen yoruoyr beni be ben üfleyip duruyorum... o zaman yine gülümsüyor....ne yorgunluk kalıyor ne sinir harbi...

benm oğlumda bımhftadr gecenın 2-snde 3 ünde kalkıo 2-3 saat uyumuyo tbı of puf yapıyorum hatta uykuszluktn ağlıyorum oda pispis guluo ama dunyalra bedeller

Benimkiside hep aynı saatte uyur,gece 1.30a kadar ne kadar uyutursam uyutayım yatağa yatınca hemen mızıklanır ama 1.30 olunca küt diye dalar uykuya..
Birde 3 aylık olmasına rağmen 2 haftadan beridir göğüs ucumuı iki damağının arasına alıyor resmen oyun oynuyor,itiyor çekiyor ısırmaya çalışıyor,çok komik oluyo :)

benim oğlumda senin kızının aynısını yapıyor 1 buçuk dedimi küt gidiyor ve aynı şekilde göğsümü ısıryor..

aynen benimkide öyle tıpatıp yani bide buaralar ilk kalktığında yatağının üstüne oturuyor bişeyler söyleniyor.ne kadar kızarak uyansamda o halini görünce bitiyorum

Şimdi bir tane daha huyu aklıma geldi: Benim oğluş alışmış ayakta sallanmaya, uykusu gelince cik cik ağlamaya başlıyor. Alıyorum ayağıma salla babam salla... Yok uyumaz velet. Ninni söylerdim çok küçükken, ninni türkü şarkı karışık işte... Başladım söylemeye; 1. ninni ağlar, 2. ninni ağlar, 3.'sünde bir tane şarkıya başladım, çok söylemiştim eskiden, soner arıcanın deniz gözlüm şarkısı. Anam onu duyunca sustu. Meğer o şarkıyı istermiş. Hatta denemek için hemen başka şarkıya geçtim, yine zırladı. Şimdi assolist gibi konser veriyorum, açılış da onun istediği şarkı oluyor

çokhoş yaaa miniktıfıl sarkıda secermışş
başkalarının çoçukları nınnı yada sarkı soleynce uyur benımkıne nınnı söylıyım dıyorum hemen gözlerını dıkıp pispisguluo hareket edıo falan nınnı ışlemıyo benım oğluma

Çok nazlı teyzesi çooookkk...

bizimkide baha nın yollara yazdım diye bir slıv şarkısı onu duyunca önce güler sonrada mayışır uyur.başka şarkıyı açtığımda,hemen gözlerini açıyor yeni uyumuş olsa dahi

benım oğlumunda garıp bı huyu varr
ne kadar tok olursa olsun memeye hayr demez yarm saat oncede emse sankı acmş gbı vernce emer hatta 10 dk oncede versem yıne emerr maşallah tosunuma

benim bebeğim 4 aylık..her ne kadar emme konusunda peoblemli olsada bazen emerken canı oyun istediğinde gözlerimin içine içine bakıyor emerken..kafamı eğip ne oldu dediğim anda gülüyo ağzını olabildiğince açarak..sonra onu göğsüme bastırır gibi yapıyorum oyun olsun die nasıl gülüyor anlatamam :)
geceleri çok net bir saati yok ama 1-2 saatte bir kesin uyanıyor ve yukarıdada arkadaşın dediği gibi önce yatağında mırıldanıyor olmadı ağlıyor ben başına geldiğim gibi basıyor gülücüğü ::)
anlatılmaz onlar yaşanırr yaa

benım kızda kacta yatarsa yatsın 6:30 7 gıbı acıyo gozları... benım en cok sevdıgım huylarından bırı acıkınca aglamıyo agzını tatlı tatlı sapırdatıyo:):)

slm kızlar benım oglusumda cok guzel uu uu uu dıye ses cıkarıyor hasta oluyorum ona...bıde her sabah 5-10 dkka guneslendırıyorum bezını falan acıyorum perdeyı sıyrıyorum altına alt acmasnı koyuyorum her guneslendırmemde altı acılınca cıs yapıyor sıpam:) lamınanta dogru bı attırısı var çok gülüyorum :))

Bir ''güzel huy'' da benim kızımdan:))
Sıpam Ali Babanın Çiftliği şarkısı olmadan uyumaz hatta nazlıysa emmez bile:))
geçen gün bir alışveriş merkezinin emzirme odasına girdim ama malum şarkısı olmadan emmiyor,inat etti,biliyorum söylesem emecek:)) işin kötüsü içerisi kalabalık 3-4 anne ve bebeği var:)) utandım söyleyemedim ve kızım da emmedi:))
eve dönerken arabada denedim yine istemedi ama şarkıyı söylemeye başlayınca ne hikmetse emmeye başladı:))
uyku setinin adı farm,ben tüm hamileliğim boyu farmville oynadım,bir sürü inek-kuzu-köpek falan oyuncakları var,zeka gelişim kartları var çiftlik hayvanları figürlü,kitabı çiftlik vs vs:)) yani benim çocuk doğuştan çiftçi,haliyle Ali Baba'nın Çiftliğini dinlemek istiyor:)))

benim oğlumda dilini çeviriyo11 aylık sanırım genetikmiş gülerek çıkarıyo dilini sonra nasıl yapıyosa çeviriyo döndürüyo ben uğraşıyorum ama olmuyo

Bir tane daha geldi aklıma: Benim oğluş emerken emmenin ortasında biraz dinlenmek için bırakıyor memeyi, sonra "şap" diye ağzını şapırdatıp kocaman açıyor, sonra hoop elektrik süpürgesi gibi yapışıyor memeye :86:

YA okurken çok eylendim maşallah herbirine çok tatlı aylarındalar şimdi.
Benimde ikizşerim var.Oğluşumun uykusu geldiğinde ooo ooo ooo çekiyo .özellikle dandini söylemek zorundayım uyuması için.bazende yabancı söylediğimde ağzıma bakıp benim taklidimi yapmaya çalışıyoo.

Kucağımda biraz oturtuğumda hmen fış fış kayıkçıyı söylediğimde öne doğru sallanıyo ikiside HAYRANLIKLA İZLİYORUM..
ve kızım gözünü kaşımaya öğrenmiş inanamazsınız baş parmağını büyük insan gibi kıvırıp tam gözüne denk getirtiyoo:))))))kaç kez kameraya aldım
biberonu tutmaya başladılar tabi kısa sürüyo ama uğraşıp düşürüyolar:)))
allahtan ben gece uykularını düzene soktum sizede tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…