bebeklerimizin doğduğu gün ki ve şimdiki halleri

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
arkadaşlar zaman çabuk geçiyor doğduklarında nasıllardı şimdi nasıl büyüyorlar resimlerini eklemeye ne dersiniz prens ve prenseslerin

:nazar::nazar:

ilk resim duru prensesten gelsin doğduğu ilk günki resmi

user52151pic53346124793.jpg

grnt026j.jpg

dscf00532.jpg

en son hali kızımın

dscf0009e.jpg

Son düzenleme:
kıızz,dün akşam aklımdaydı biliyomusun böyle bir başlık:))) sen çok yaşa!! şimdi vaktim yok ama ilk fırsatta eklerim:))

viewer.php
[/URL][/IMG] günlük
viewer.php
[/URL][/IMG]10 günlük
idy2jbpo1u8bm546u3t.jpg
buda dünki halimiz

bu pamuğumun 2 günlük resmi

buda en son bayramda çektiğimiz halimizz

:)) kaanın doğduğuuunaki surata bakkkk :)) hiç halinden memnun değil neden beni yerimden çıkardınız der gibi bakmış :)))

birsen kıs senin veletlerde pek bi çirkinlermiş hee :)))
şimdi yakıyolar ortalığı :))

banucum tulaycım sizinkilere maşAllah büyüdüler yaa :))

burda kuzu 1 günlük.

buda dün. 5.ayımız bitiyor 12 ekimde.
doğduğunda çok saçı vardı kuzumun, şimcik kel olduuudelikafaduldendelikafadulden

kızlar çok tatlılar maaşallah hepsine bayıldım evet zaman çok çabuk geçiyo bi bakmışsınız ikincilere hamilesiniz ve kimileri abla kimileri abi olmuş:)) Allah hepimizinkilere uzun ömürler versin ailesine bağışlasın..

hepside çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın gülen yüzleri hiç solmasın

maşallah çok tatlılar rabbim nazarlardan korusun

çok şekerler ya zaman ne çabuk ta gelip geçti maşallah bu şirinlere hepside biribirinden tatlılar nasılda büyümüşler bir ara bende ekleyeyim zemuszemus

maşallah kızlar ya zaman gercekten nekadar cabuk gecmişoleee..
hakkaten hee ne cırkınlermişş:))))şimdi maşallah kırkbınkere yakıyolar heryeriiii..
bende ılk fırsatta eklıcem kuzumun resımlerını şimdik makınede yok ılk gunku resımleriiii.telden atayım barı...maşallah hepıcıne..
kagan yakmıs ortalıgı burcu cokk yakısıklı olcak bu tatlışşş
gazelde maşallahhhh pek bı alımlı olcak hee hulya..
bırso senın yaymazlara dıcek laf yok cok yakısıklılarrr yafsssss
esennnn ılgınn prenses falla bu cımcımelerrrrrr maşallahh hepsıneeeeeeeee

X