Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar herhafta kontrole gidiyorum artık kızımın her hafta düzenli bilgilerini alıyorum :) kızım 37 haftalık ve 3400 gr olmus masallah baya bir kilo alımı olmus 10 günde 700 gr a yakın kilo almış şaşırmamak elde değil doğumuma 9 gün var bakalım daha nekadar kilo alacak benim kızıım teyzeleri :) ALLAH HERKESİN BEBEĞİNE SAĞLIK SIHHAT VERSİN!!!

SELAM KIZLAR BEN AYIN 20 DE GİTİM DOKTORA 35 HAFALIK 2485 GR DEDİ BANA KÜÇÜK GİBİ GELDİ MORALİM BOZULDU AMA ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA. NELER YEMELİYİM BEBEĞE FAYDALI OLACAK. EK OLARAK YEDİĞİNİZ BİŞEYLER VARMI.BEN NORMALDE YEMEKTE YİYORUYM AMA MEYVA DAHA ÇOK YİYORDUM.:uhm:

kilo alır inşallah canım merak etme meyve sebze balık ye bol bol ama belli olmuyor işte bazı bebekler annedenmi kaynaklanıyor nedir ne yesede bebişe fayda etmiyor bazısıda kuru ekmek yese bebeğe gidiyor kilo hep sağlıklı olsunda artık kişloyu biz emzirerek aldıracağız mecburen

bende dün gittim dr 35+6 haftalık hamilleyim oğluşumun kilosu 2940 boyu ise 51 cm uzun boylu olacak inş. bu arada çatı muayeneside oldum korkulacak bi durum yok şimdilik normal görünüyo ya kızlar haftaya nts ye gircem ntsye aç karnamı giriliyor dr bişi demedi..

canım nst de tok olmak gerekiyormuş ben girmeden önce açım dedim onlarda tok olman gerekiyor demişti hadi hayırlı haberler inşallah...

bende dün girdim aç tok bişii demediler ben toktum gerçi ama kaç defa girdim hemde şimdiye kadar hiçbirinde açmısın tokmusun diye soran olmadı hayretttt:uhm:

benim moralim bozuldu demek benim bebegim düşük kilolu olacak.geçen hafta gittim 1,900kg demişti.34 haftalıktım.ya ne yapayım kilo alması için.

36+0 da gıttım.. yanı 6 gun once; 2634 gr, boyu 49 cm.............:1rolleyes:
kızlar bende sımdıye kadar hıc vıtamın kullanmadım.. bundan sonra kullanayım dıyorum..
kılosu normalde ama yınede ne bılım.. :bbo:

canım ben mide sorunum olduğu için hep kahvaltı tarzı yaptımm dolayısıyla kendi isteğimle vitamin kullandım.dr.um kullanma bırak kilo yapar dedi ama ben bırakmadımm
en azından huzurlu oluyorum kullanınca şu ana kadar 14 kilo aldım.haftaya cumada doğumum gerçekleşecek inşallah hayırlasıylaa
sende iyi beslendiğini düşünüyorsan gerek yok bence vitaminea.s.

bende mide sorunum oldugu ıcın hap almıyoırdum canım..
bende sımdıye kadar 13 kılo aldım.. son 20 gunum kaldı.. vıtamınlerın ıstah acıp kılo yaptıgını duymustum.. ama bebegede yapıyordur heralde degılmı.. fisfisfis

evt benim midemi de kötü yönde etkiliyor hele demir hapı ama vitaminlerin iştah açtığına pek inanmıyorum..
aşermeler, yok doğum kontrol haplarının, vitaminlerin iştah açması gibi söylentiler bizi psikolojik olarak etkiliyor ve biz öyle şartlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…