Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
anaaaaaaaaaa kızlar benim kesin sezeyan o zaman 33.haftada 84mm yazıyor o kağıtta benim bebek zaten dönmemiş 3 haftaya dönmesse zaten dönmez dedi dr aman sağlıklı olsunda sezeryan olsun napalım
dr anormal bişi yok dedi ama böle oluncada insan düşünüyoor öle

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bana dr. kafa ölçüsüyle ilgili bişey demedi ultrason kağıdına bakayım yazar herhalde orda BPD yazan oluyo galiba kafa ölçüsü oysa eğer 85.5 mm yazıyo
34+4 haftalıkmış ölçüsü, bebeklerimiz sağlıklı dünyaya gelsinde sezeryan olsun ne yapalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq:

dün gittim, 34+0 paşam 46,5 cm, 2222 gr olmuş... :1rolleyes:
yanakları tombiş tombişş tiii çok şekerdiii benim canım.. Şeniz
dönmüş baş aşağı doğum pozisyonu almış oğluumm..

35+1 günlük kontrolümüzde 3070 gram 53.3 cm geldik. doktor plesanta kireçlenmeye başladığı için eylülün ilk haftası oğlumu almaya karar verdi :lepi:

35+1 günlük kontrolümüzde 3070 gram 53.3 cm geldik. doktor plesanta kireçlenmeye başladığı için eylülün ilk haftası oğlumu almaya karar verdi :lepi:

maşallah gayet iyi boyu posu 35 haftaya göre bence benim eltim39 haftada doğum yaptı 3,000 gr bebek boyunu bilmem ama bebeğin kilosu normal olunca bakması büyütmesi daha iyi oluyor anne karnındaki gelişme bir başka canıııımmmm

benim 25 ağustos ta kontrolüm meraktan çatlicam valla kızım kio alıyormu ne olmuş acep diyeee benim şeker diyeti umarım bebişime zarr vermez dr olmaz bişii dedi ama merak işte tedirginim ben

Benim kizim bugün 4 boyutluya girdi teyzeleriii kilo 2.400 boy 47 cm inşallah doğuma kadar kilo alir biraz sağlicakla gelsin ama zayifta olmasin yawww ben ilk kizimla az uğraşmamiştimmm buda ayni olmasinnn yarin 35 hafta olucaz 2,400 çok azz bu şeker yüzünden böle oldiuk hiç bişii yiyemiyorumkiii işte sonuççç

Ben her sabah kalktigim da sasiriyorum yine büyümüs yine büyümüs, dün dr a gittim meger kizim bir ayda 1 kg almis :) su anda 34. haftada ve 2600 gr.

bugün gittim kontrole bebişim 36+2 günlük 3057 gr.maşallah benim güzel kızıma.

teyzeleri bende bugün gittim kontrole...
35+0 dayız oğlum emir alp tamı tamına 3050gr
teyzelerine el sallıyohihoyyyt:sm_cool:hihoyyyt:sm_cool:

maşallah kızlar sizin bebişlerin kilosu bayağı iyi..
buğün dr. gittim.ortalam 34. hafta da ve 2000 gr.buna şükür bebeğim kilo alıyor.inş 38. haftalara kadar gider de biraz daha kilo alır.

SLM
Ben de budün dr a gittim 34 üm benim bebişimde 2100 olsun saglıklı olsun da zayıf olsu ne yapalım...............

Ben de 37+4 de gittim, 2850 gr dedi doktor.Doğana kadar 3 kg olur inşallah.Önemli olan sağlığı.Ayrıca bazı bebekler doğduktan sonra 500 gr. ile 1 kg arası verebiliyolar.Şişlik oluyo.Ben kızımda bu sorunu yaşamadım.Bunda da yaşamam inş.Aslında bir sorun değil bu tabi de insan üzülüyo yine de.Bebeğin 4 kilo doğuyo bir bakmışsın 3 kiloya düşmüş.Can sıkıcı bir durum yani.

34.haftada 2600 yavaş yavaş doğum kanalına yerleşiyormuş:)))))))))inşallah normal olcek oğlummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…