• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bende dün doktora gittim arkadaşlar oğluşumun kilosu 1470 gr (29+5) boyunu artık söylemiyo doktor....Bana kilosu az gibi geldi ama doktor gayet iyi ben 1400 bekliyodum falan dedi .....Neyse önemli olan sağlık tabiki.....Hayırlısıyla bi doğsaydı o günler nedense çok uzak geliyo bana......

YAĞMURCUM MERHABALAR UZUN SÜREDİR GİRMİYORDUM NETE.......BEBĞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM..... HATIRLARSAN BENİM GEBELİĞİMİN BAŞINDA SORUNLAR OLMUŞTU O ZAMAN GÖRÜŞMÜŞTÜK....
BENİM OĞLUŞUMDA İYİ ŞİMDİLİK TEYZESİ... BİZİM KONTROL 29 UNDA RATIK KİLOSUNU O ZAMAN YAZARIM.....:lepi:

41 cm 1.866 gr dün öğrendik allaha şükür gelişmesi yerinde bebeğimin umarim böyle devam eder bazi sikintilarimiz var şekerden muzdaribiz biraz azda enfeksiynumuz var inşallah sorun yaratmaz devaminda

32 haftalığız. 2.134 kilo 45 cm. benimkininde başı aşağıda. acaba dönüyormu diye merak ediyordum ama her ultrasondada ters duruyor yahuu..iş yerindende iznimi 1 ay uzattım. umarım 1 ay içerisinde gelicem diye tutturmaz bebeğim.yoksa iş yerinden direkt hastaneye giderim :)

en son dr.gittiğim de 32+1 haftalıktım.41 cm boy ve 2.000 kg.civarıda kilosu dedi.Ama benim karnımda pek aşağıda,görenlerin yorumu hep aynı.Ne kadar aşağıda taşıyorsun,doğum yakın galiba.

Doktorunuz çok iyi bir doktor olsun.Ben bayan diye bir tanesine gittim,şeker yüksek diye diyet verdi,2.200 dogdu.3 civarı doğar diyordu yeteneksiz...Ve bebek düşük doğum agrılıklıysa da sezeryan gerekirmiş.bizimki tesadifen-catı dar dediği için- sezeryanla alındı.Çok şükür.
Kilo almayayım diye yememezlik etmeyin derim.

ben de bu gün öğrendim. 34hafta 2 günlük 2700 gram olmuş oğluşum ama boyunu söylemedi.

Son düzenleme:
dün doktordaydık bizde
ve kızımm 33+2 günlük ve 2 kilo 300 gr. olmuş teyzeleri
boyunu söylemiyorartık

benm bugün kontrolüm vardı bebeişim 2,060 gr 43 cm boyu normal dedi doktor allahın izni ile böyle devam eder

:nazar::nazar:maşallah kızlar sizin bebişler 2000 li gr ulşaşmışlar.benim 1500 gr.allahım ben de görebilecekmiyim o günleri.

ben 30+5 ken gittim boyu 43 cm. kilosu 1800 ağustosun 20 sinde tekrar gideceğim bakalım ne olmuş

Canım kızımla persembe doktor teyzesine gittik 34+4de 2600 gr boyuda 47 cm olmus...Bundan sonra her hafta gidicez artık haftalık alıcam minik kelebeğimin bilgilerinii :1rolleyes: 1 Eylülde insallah kollarımda olucak kızımmm:Saruboceq::dance::dance::dance:

Back