Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
32+0 1902 gr , 41 cm

Doktor başı bayağı aşağıya inmiş dedi,erken mi gelecek bilmem :1shok::1shok:

Canım seninki yine gec dönmüş baş asagı benim minik yaramaz 6. ayından berii baş asagı duruyor hiçte dönmedii erken gelcek gibide durmuyor...:1rolleyes::1rolleyes:

ben en son 28 haftalıkken gitmiştim kilosu 1450 gr boyu ise 42 cm di şimdi ne kadar çok merak ediyorum. şuan 33+2 . Allah hepimize sağ salim kucamıza almayı nasip etsinde gerisi gelir inşallah.

32 artı 3 üz 1980gr ve 44cm bize dr başta iri bebek olucak demişti ama bakıyorumda hiçte iri değil yani normal

34+2 2300 gr, 43.5 cm

doktor artık boyunu söylemiyor diyen arkadaşlara bir tiyo vereyim :) ultrason kağıdınızın sol tarafında yazan değerlerden FL ( HADLOCK ) değerini 7 ile çarparsanız bebeğin mm bazında boyunu bulursunuz

örn : FL (HADLOCK) 62.1 mm
62.1 x 7 = 434.7 mm yani ortalama 43.5 cm

dediginn hesap dogruysa 48 cm benim bebeimm

Dün doktora gittim.Asyam 33 hafta 5 günlük ve 2.250 gr.
Herşey yolunda şimdilik.Umarım böle devam eder.

dün doktora gittim.1750 gr. olmuş.maşallah. sizinkilerin yanında küçük ama benim bebişte gelişim yavaş olduğu için buna da çok şükrediyorum.

banada 32+0 da 2300 gr dedi 10 gün önden gidiyor dedi şimdi bakıyorumda yazdıklarınıza 32. haftada bu kadar iri olan yok
endişeleniyorum açıkcası

34 hafta 4 günlük kontrolumde 2590 gr olmuş dr 35 hafta 3 günlük gözüküyor dedi ama herşey normalmiş,erkenmi doğacak diye sormayı nunutmuşum bilgisi olan varmı arkadaşlar??? bakalım haftaya gittiğimde ne kadar olacak

canım maşallah ama ben dr.uma sormuştum bebeğin doğum tarihini etkilemiyor.sonuçta etkileseydi iri bebek doğmazdı...hepsi 3 3-5 doğardı
sadece doğum şeklini etkiliyor..

bugün gittik doktora bebişim 2kilo 950 gr 37 haftalığız

bugün gittik doktora bebişim 2kilo 950 gr 37 haftalığız

merhaba delikız senin doğuma çok az kalmış o zaman sezaryan mı olucak normal mi ne hissediyosun benim daha 33+1 ama 2300 gr doktor şimdiden sezeryan diyo iriymiş beni biraz korkutuyo ama

merhaba delikız senin doğuma çok az kalmış o zaman sezaryan mı olucak normal mi ne hissediyosun benim daha 33+1 ama 2300 gr doktor şimdiden sezeryan diyo iriymiş beni biraz korkutuyo ama

evet canım 10 güne kadar doğum bekleniyor dedi doktor çatı muayenesi yaptı normal doğum yaparsın dedi bakalım kısmet nasıl

banada 32+0 da 2300 gr dedi 10 gün önden gidiyor dedi şimdi bakıyorumda yazdıklarınıza 32. haftada bu kadar iri olan yok
endişeleniyorum açıkcası

aynen bende 32+0 da gittiğimde 2300 gr dedi
burda yazılanlara göre banada büyük geldi
bebeğim doğum pozisyonunu almış dr. normal yapabilkirsinşimdilik sorun yok dedi ama
4 kg geçerse bebek mecbur sezeryan oluyomuş
ben normal istiyodum inşallah 4kiloyu geçmez bebişim

angelay ;
benim bebeğimde dönmüş baş aşagı duruyo ama doktor kafa ölçüsü 35 haftalık karın ölçüsü 33+5 günlüğe göre dedi 32. haftada gittiğimde. kafası büyükmüş ama anormal bi durum yok dedi yinede endişeleniyorum böyle giderse sezeryan dedi çünkü başı 87mm miş 98mm i geçince normal olmazmış öyle dedi sende başı yada gövdesinin ölçüsünü söyledi mi?:çok üzgünüm:

canım benimkisinin kafasıda 2 hafta önden gidiyor.aynı seninkisi gibi söyledi 98i geçerse sezeryan dedi...ben zaten sezeryan istiyodum.bahanem oldu
birde kilosunu 100 gr etkiliyormuş haberin olsun.
yani en son gittiğimde dr.um bana 2400 demişti bunun 100 gr.ı kafasından kaynaklanıyormuş oğlumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…