32+0 1902 gr , 41 cm
Doktor başı bayağı aşağıya inmiş dedi,erken mi gelecek bilmem :1shok::1shok:
34+2 2300 gr, 43.5 cm
doktor artık boyunu söylemiyor diyen arkadaşlara bir tiyo vereyim :) ultrason kağıdınızın sol tarafında yazan değerlerden FL ( HADLOCK ) değerini 7 ile çarparsanız bebeğin mm bazında boyunu bulursunuz
örn : FL (HADLOCK) 62.1 mm
62.1 x 7 = 434.7 mm yani ortalama 43.5 cm
bugün gittik doktora bebişim 2kilo 950 gr 37 haftalığız
merhaba delikız senin doğuma çok az kalmış o zaman sezaryan mı olucak normal mi ne hissediyosun benim daha 33+1 ama 2300 gr doktor şimdiden sezeryan diyo iriymiş beni biraz korkutuyo ama
32 artı 3 üz 1980gr ve 44cm bize dr başta iri bebek olucak demişti ama bakıyorumda hiçte iri değil yani normal
banada 32+0 da 2300 gr dedi 10 gün önden gidiyor dedi şimdi bakıyorumda yazdıklarınıza 32. haftada bu kadar iri olan yok
endişeleniyorum açıkcası
aynen bende 32+0 da gittiğimde 2300 gr dedi
burda yazılanlara göre banada büyük geldi
bebeğim doğum pozisyonunu almış dr. normal yapabilkirsinşimdilik sorun yok dedi ama
4 kg geçerse bebek mecbur sezeryan oluyomuş
ben normal istiyodum inşallah 4kiloyu geçmez bebişim
angelay ;
benim bebeğimde dönmüş baş aşagı duruyo ama doktor kafa ölçüsü 35 haftalık karın ölçüsü 33+5 günlüğe göre dedi 32. haftada gittiğimde. kafası büyükmüş ama anormal bi durum yok dedi yinede endişeleniyorum böyle giderse sezeryan dedi çünkü başı 87mm miş 98mm i geçince normal olmazmış öyle dedi sende başı yada gövdesinin ölçüsünü söyledi mi?:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?