Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bugün randevum vardı gittim.26+5 haftalık 900 gr 32 cm tosunum.

ay benimki 24 haftalıkken 721 gr dı acaba düsük kilolumu??? gerci doktorum gayet iyi dedi ama bilemiyorum tabiii

ay benimki 24 haftalıkken 721 gr dı acaba düsük kilolumu??? gerci doktorum gayet iyi dedi ama bilemiyorum tabiii

canım 721 gr dan dusuk de olabılır yuksek de normal merak etme.. herkesınkı farklı karsılastırmamak gerek.. doktor normal dedıyse normaldır..yerimseniben

o maşallah kızlarr ne güzel bakmışınız kuşlarınıza:) sakın benimki onunkimnden düşük die düşünmeyin saglıgı iyi oldukça boş verin ... allah saglıcakla kucaklarınıza da almayı nasip eder inşallah canlarım:)

benimki 30 haftalık 1444 gr boyunu bilmiyorum ama sat tarihinden daha büyük olduğunu söyledi doktor adet düzensizliklerinden kaynaklanabiliyormuş tahminimden 10 gün önce doğacak sanırım.

slm kızlar doktordan yeni geldim oğluşumu gördüm.uyuyordu bizi pek agırlayamadı.31+1 haftalık bebişimin boyu 42 cm kğ ise 1900gr dedi doktorumuzmaşalalh.allah saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder inşallah

Bende dün doktora gittim arkadaşlar oğluşumun kilosu 1470 gr (29+5) boyunu artık söylemiyo doktor....Bana kilosu az gibi geldi ama doktor gayet iyi ben 1400 bekliyodum falan dedi .....Neyse önemli olan sağlık tabiki.....Hayırlısıyla bi doğsaydı o günler nedense çok uzak geliyo bana......

bizde tam 28 haftalıkken gittğimizde 1270 gr ve 39 cm idi
doktor gayet iyi dedi maaşallah oğluşuma

benim de 28 haftalık 1000 gr.mış bebişim ama sizinkileri okuyunca benim ki az gibi geldi doktor normal dedi ama yine de içim rahat değil şimdi

Kızlar 31+2 de 1750 gr olmustuk bana az gibi geliyor amaa doktor tabiki herzmanki gibi normal oldugunu söylüyor:uhm: meleğimin boyuda 42 cm di.şimdi 33+5 olduk bakalım nekadar daha yol katetmişizz,30 temmuzda görücez kısmetse...:1rolleyes: buarada hepinizin bebişlerine allah sağlık versinn

canım sana az gelmesin
ben de doktora 31+2 iken gittim yani bir kaç gün önce 1600 gr dedi doktor.

Normal dedi ama bana az geldi asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…