Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimibebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?
ben 21+1 gittim kilosu 400 gr boyu 22 cm sizlerin nasıl?( bu arada kızlar aynı haftalarda olmamıza rağmen kilo boy değerleri herkesin farklı olabilirr önemli olan sağlıklı olmasıa.s)
Benim minişş kızımdaa 22+2 490 gr boyunu artık sölemiyor doktorumuzz buyuzden bilemiyorum tahmini olarak solediğine göre doktor 28 cm falan diyorr cünküü 18 haftalıkken 24 cm di...Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin....
22+1 günlük iken gittiğimizde kilosunun 496 gr olduğunu söyledi doktorum....Boyunu artık ölçemiyoruz dedi....4 boyutlu ultrasonla baktımıştık bu sefer oldukça heyecan vericiydi....
bende 15 gün önce dr. gittim 19 haftalıktılar ikizlerimin birisi 262.gr. öbürü 265 gr..boylarını bilmiyorum söylemedi dr. ama bu gidişimde soracağım. oğluşlarımın boylarını........