• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

DIONYSOS

:) nasılım???????
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
2.243
7
316
İstanbul
ben 21+1 gittim kilosu 400 gr boyu 22 cm sizlerin nasıl?( bu arada kızlar aynı haftalarda olmamıza rağmen kilo boy değerleri herkesin farklı olabilirr önemli olan sağlıklı olmasıa.s)

benimde 21+1 günlükken 390 gr 24 cm dedi doktorumm.saglıklı bi şekilde allah kucagımıza almayı nasip eder inşallah:nazar:

Benim minişş kızımdaa 22+2 490 gr boyunu artık sölemiyor doktorumuzz buyuzden bilemiyorum tahmini olarak solediğine göre doktor 28 cm falan diyorr cünküü 18 haftalıkken 24 cm di...Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin....

21+5 günlükken 598 gr boyu bas kalça arası 17cm miş toplsam tahmini boyu 24 cm dedi drum

22+1 günlük iken gittiğimizde kilosunun 496 gr olduğunu söyledi doktorum....Boyunu artık ölçemiyoruz dedi....4 boyutlu ultrasonla baktımıştık bu sefer oldukça heyecan vericiydi....

21+5 de 498 gr.dı oglusum:)doktor cok ıyı oldugunu soyledı.Boyunu soylemıyor...

bende 15 gün önce dr. gittim 19 haftalıktılar ikizlerimin birisi 262.gr. öbürü 265 gr..boylarını bilmiyorum söylemedi dr. ama bu gidişimde soracağım. oğluşlarımın boylarını........

allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar dün doktordaydım boyunu söylemedi ama oğlumun kilosu 900 gr olmuş

Back