Bebek Beslenmesi Bebeklerimizin boy ve kilolarını paylaşıyoruz..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğluşum 4 aylık olmak üzere
3.ay kontrolünde 6640 gr ve 66 cm di.
bizim boyumuz mşlhhh iyi uzuyur.

benim kızım 3 aylıkken 5.500 grdı acaba normal mi boyuda 58 ? sizce nasıl banazayıf geliyor ,* lütfen bilgilendirirseniz sevinirm

az önce f.c.book ta bi arkadaş yazmıştı.. Buraya yazmadan geçemiycem.. 13 aylık bebeği tam 16,500 gr... Bu bebeğin ilerisi için endişelerim var.:26:

iyi geceler arkadaşlar allah bebeklerimize sağlık ve huzur dolu yaşam nasip etsin, benim oğluşumda 15 aylık 10,5 kg. 78 cm boy dr. iyi dedi gelişimine ama benim içim rahat değil kısaymış gibi geliyor bana hayırlısı olsun inş.

valla benim kızımda 15 aylık 11 kiloya yakın 78 cm benim doktorumda cok beğeniyor herkes cok beğeniyor bende beğeniyorum. gayet iyiler cnm allah sağlık versın bebişlerimize zaten herşeyden yedikleri sürece gelişimleride iyi olurr

valla benim oğlumda rekora gidiyo:)
kızımda öyleydi
ablasına çekmiş:)
oğlum 13 buçuk kilo
boyu 82 cm
10 aylık:)))))
adı efe doktorumuz tam bir efe olucak adı gibi diyo
sağlıklı olması çok daha önemli tabi

merhaba, benim kızım 8 aylık 72 cm ve 8 kilo....anne sütü 2 aydan sonra hiç veremedim...mama ve ek gıdalar veriyorum....Allah herkesin bebegine saglık vesin...

Kızım 15 aylık 10 kilo 600 gram boyu da 83 cm...
Boyu da kilosu da iyi maşallah anne sütü hala yarıyor demek diyorum çünkü hiç iştahlı değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…