• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeklerimizin boy ve kilolarını paylaşıyoruz..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
küçük kuşum tatlı kızım 14 aylık
11 kilo ve 80 cm.

birazcık poposu yer görse şişmanlasa diye bakıyorum :1::asigim::asigim:

benim kızımda 16 aylık 15 ay kilosu 9300 boyu 80 cm di. maşallah iştah yerinde ama annesine çekmiş sanırım ince uzun:)

benim kızımda 30 ağustosta yaşına gircek ama gel gelelim kilosu 7.buçuk çok zayıf üzülüyorum doktora götürdüm kilo takibi yaptılar kilo almıyor iyi bir doktor bulamadım istanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor varsa yardımcı olun lütfen:(

Benim kızım haftaya yaşına değecek. 77 cm boy, 9250 gr kilo...
Ortalamanın biraz altında. Hem çoooook hareketli hemde bu ara iştahsız ve sanırım emmeyi de bırakıyorbenneyaptımki

13 aylık oglum kılosu 8,500 boyu 72 cm çok hareketli sadece emiyor endişe etmiyorum saglıgı yerınde bıraz da ırsi yaaa baba tarafı uzun degıller kılolu da degıller

kızım 3 yaşında 15 kilo boyu 100 cm,yüzü küçük,vücudu dolgun olduğu için dışardan gören herkes çok zayıf sanıyor,doktorumuz normal diyor,bende bilemiyorum banada normal geliyor

Benim kızım 5 aylık kilo 6350 boy 67cm.Bizimki her ay ortalama 500 gr alıyor biraz az ama iştahsız zaten bu ay emmeyi bıraktı makinayla sağıp vermeyi düşünüyorum.

8aylık kızım 8300g.gayet normal.
yanlış anlaşılmasın lütfen tamamen iyi niyetli olarak söylüyorum.okuduğum çogu bebeğin kilosu fazla geldi bana.4aylık 9.5kg örneğin.türk toplumunda da obezite oldukça yaygınlaşmaya başladı.ayrıca yanlış beslenme çoğu hastalığın davetçisi.tüm bebişlere sağlıklı mutlu yarınlar diliyorum.cokacimcoook:icecream:

Back