Bebeklerimizin Bebek, Mevlid Şekerlerini ve neler yapacaklarımızı paylaşalım mı ?

canım çok güzel olmuşlar bayıldım emeklerinize sağlık

canım tüm aldıklarında çok güzeller.. istoçtan aldım dedin sanırım. bende istoca yakın oturuyorum. oraya gidip bakmak isterim. tam olarak neresinden aldın. adres aklında mı, yada ismi. birde herşey hazırmı satılıyor, tül vs. mevlüt şekeri kartonu falanda ayrıca satılıyor mu?

Arkadaşlar valonia çikolata hakkında verdiğiniz bilgiler beni çok aydınlattı,
çok sağ olun.Eminönü'nde dediğim yer gıda baharat ve pasta malzemeleri satan yer,
gerçek yerine sayenizde gidicem.google dan inceledim,kızım da zaten pelit'in altından kalkamam anne dedi.
Allah hepinize sağlıkla kolay doğum yapmayı nasip etsin,isteyen herkese de nasip etsin.

kızlar harikasınız,çok teşekkürler.dün Eminönü'ne valonia ya gittim ,çikolatalarımızı aldım,
evet tattırıyorlar, tat mükemmel.süslenmemiş kilosu 48 lira.,
1 kilo kare çikolata aldım 52 adet geldi, 60 lira,evde kendim süsledim,ismek'in nikah şekeri kursuna gitmiştim,
o zaman öğrenmiştim.bir de 1 kilo nazar boncuklu kurdeleli hazırlanmış uzun çikolata aldım kilosu 90 lira.60 adetti sanırım.
sağ olun var olun.kadınlar kulübü iyi ki varsın.

Bebek şekeri mevlüt şekerinin kalbi tahtakale eminonu bölgesinde atmaktadır.
bol çeşit ve uygun fiyatlar için 1 gününüzü buraya ayırmaniz gerekiyor.
Bu kadar zamanım yok derseniz tahtakaledeki nikah bebek sekercilerinin internet sitelerini gezebilir size uygun olan malzemeleri alıp kendiniz yaparak uygun fiyata getirebilirsiniz.
bir çok ürünü sayfasında toplayan
e-tahtakale bu siteler arasında görün kendiniz karar verin.

Merhabalar,
Ben de bebek mevlüdünde herşeyi kendim hazırladım.
Detayları linkteki blogda yazdım.
...
Sevgiler,
Gözde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…