How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

valla bayramlıklar süper biz ne alıcaz bakalım CADIARZU
bayramdann sonra birde doğumgünü telaşımız var :sm_confused:

sağolun kızlaar hadi sizinkileride görelim amaa bu arada herkesn aldığı çok tatlı yaa hepsine bayıldımm

bayramlığımızı beyazlarla prova ettik böyle oldu

cimg1871.jpg
[/URL][/IMG]

beyaz bady çok hoş olmuş tabi ayakkabı ve bantı da beyaz olunca açmış bence çok hoş duruyor :nazar: maşallah cimcimeyede :)

bencede cnm beyaz çok yakışmış açmış diğerleri boğardı gibi gelio yinede bi bak sen tabii maaşallaahhh bebişine çok tatlı....

kızlar ya ben resim ekleyemiyorum neden olabilir boyutun kaç olması gerekiyor 640 480 olmuyomu ımageshack den ekliyorum bir türlü olmuyo

Son düzenleme:
sd530845.jpg

içi uzun kollu gömlek ince sanırım bayramda tam gelir ama yinede kanzdan beyaz kenarlarında kırmızı lacivert süsleri yazıları olan bi gömlek aldım.3lü takım olarak aldım ceketide daha soğuk günler için kullanılır.9.12.ay lacivert ve kırmızı karışımlı yürüme ayakkabısı da alıcam pagpa veya cici bebeden .
sd530846.jpg

içindeki badi çok ince ama ben yinede kısa kollu beyaz bi tişort alıcam çünkü mert aşırı terliyor

demircik sanırım sende izmirdensin sen kıyafeti nerden almıştın kış için alışveriş yapıcamda yüklüce orayada bi bakayım çok tatlıymış oğluşunun kıyafeti sağlıkla giysin inşallah

Back