Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

Bizimkilerde bunlar nasıl cicilerimiz ?
Bu arada herkesin cicileri çok güzel güle güle giysin miniklerimiz sağlıkla ...

bunlarda bizim ciiclerımız genelde kız annelerı var aramızda ama bızde renk katmaya geldıkkk:)
[
[

Son düzenleme:
mugumugu ve ro_se17 güle güle giydirin canımmm çok güzel ciciclerinizzz
hele bi beşiktaşlı olarak alt resimdeki bayramlığa ayrıca bittimmm:))

bunlarda bizim ciiclerımız genelde kız annelerı var aramızda ama bızde renk katmaya geldıkkk:)
[
[

Hepsi çok güzel ama,ilk resimdeki süeter takım çok harika ya,kim demiş erkek kıyafetlerinde seçenek yok diye,harikaaaaaaaaa,güle güle mutlu günlerde giysin inşallah!

cok güzeller aldıklarınız.benım gıbı hamıle kalamayanlara dua edın kızlar.gördükce cok ımrenıyorum.

çok teşekkürler canlarımmm...

Hepsi çok güzel ama,ilk resimdeki süeter takım çok harika ya,kim demiş erkek kıyafetlerinde seçenek yok diye,harikaaaaaaaaa,güle güle mutlu günlerde giysin inşallah!

canım ılkını bende çok beğenerek aldımm..mavılı takımı eltımm almışş ben siyahlı beyazlı takımı almadan önceee..sadece montu ben aldımmm...ve sıyahlı byeazlı takımı göruncee senın gıbı bende bayılarak aldımmm ınşallah oğluşumada çok yakuşacakkkkaydirigubbakcemile3

cnm iyi günlerde kullansın
siyah beyaz tkımı nereden aldınız_?

Tüm bebişlerin cicileri harika kızlar. Güle güle giysin kuzularımız a.s.

Evet teyzoşlaaaaarrr bunlarda benim kızımın ilk bayramlıkları zemuszemus İçine de beyaz badi ile beyaz muz çorap giydirdim. Beğendiniz mi bakim :kedi:

canım merhaba kızının bayramlıkları çok şık allah gule gule gıydırsın nıce bayramlar gostersın
istanbuldasın sanırım mumkunse ayakkabıları nereden aldıgını yazarmısın bende boyle bırsey arıyorum buna benzer bır kıyafetımız var ama ayakkabı uyduramadık

Çok tşk ederim canım sağolasın a.s. Kıyafetleri ve ayakkabıları Zara Baby'den aldım canım a.s.

hepsi çok şık ve kalite görünüyor iyi günlerde güle güle giysin cimcime...
ama bebeklere bence canlı renkler daha bi yakışıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…