Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin bayramlık cicileri...

LiLiPuT

İşTe "HAyAT" bu!!
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.276
5
116
İstanbul
Sevgili Annelerrr
Bayram yaklaşırken meleklerimize aldığımız yada alacağımız cicileri yada tavsiyeleri paylaşalam mııı...

Ben henüz almadım ama alan kişiler paylaşırsa hem görüntü hemde fiyat bazında fikir sahibi oluruz diye düşünüyorummm
yerimseniben

birde şu var ki bayramlık olabilecek çok alternatifimiz var ...
şöyle bi baktımda dolabımıza kızıma gelen hediyeler arasında bayramda giyebileceği şirin elbise ve etekler de varrr
en kısa zamanda beyendiklerimin resmini eklerimmm

ben bu cicileri giydirmes yerimm yaaa...
hepsi çok hoş ve güzel görünüyor ama hırkanızı ve gömleğinizi daha çok beyendimmm
güle güle giydirin

neden büyük oluyor ki resimler oysa normal boyutu işaretliyorummm

Son düzenleme:
ayy o minik hırkalarını,gömleğini yerim ben senin..
cidden pek ciciymiş.
iyi günlerde kullansın fıstık.

ben de bi takım alıp üstüne bi hırka alıcam sanırım

ilk bayramımız bu ya çok heyecanlı..

neden büyük oluyor ki resimler oysa normal boyutu işaretliyorummm

ben bu cicileri giydirmes yerimm yaaa...
hepsi çok hoş ve güzel görünüyor ama hırkanızı ve gömleğinizi daha çok beyendimmm
güle güle giydirin

Teşekkürler liliput, sanırım resim eklemek istiyosun, Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting dan, mesaj panoları için olanı seç, forumlar 3 ü kopyala ve yapıştır.

Sağol teyzesi, gerçekten ilk bayramları çok özel olmalılar.

Teşekkürler liliput, sanırım resim eklemek istiyosun, Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting dan, mesaj panoları için olanı seç, forumlar 3 ü kopyala ve yapıştır.

teşekkür ederim canımmm
nihayet oldu bu defaaaŞeniz

evet dolabımızdan bi kaç alternatif bunlarrr
açıkcası geçiş mevsimi yaşadığımız için ben bu bayram bayramlık almak konusunda tereddütteyim.çünkü alacağım şey yazlık olsa seneye olmayacak kışlık olsa hava şartlarına uygun olmayacakkk
ama bellide olmass bakarım çok şeker bişey görürüm dayanamaz alırım sonrada iki kere giydirir kenara kaldırırım kızımdan kıymetlimiiiyerimseniben

liluput çok şeker hepsi ama ben en çok o saç bandına bittim nasılda yakışacak kuzunaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…