- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.401
Aferim mavice ha gayret sende bu hırs varken heç birşey kalmaz merak etme
Hayırlı olsun cnm umarım hepsi sorunsuz çıkar
maşallah oğluna..
yeni tül ve halını güle güle kullan cnm
ne güzel bir dua o öyle ya bayıldım (amin)
mavice güle güle kullan hayatım yeni perdelerini ve halını..bayrama da çok kız nasıl dayanacaksın...ama serince bi resim koyda bakalım..
müniş hg. hayatım..sende uykusuz kervanından...
yavrum uyutmadı demek rahatsız etti egeyi.hayırlısıyla bi atlatsaydı kuzum şu hastalığı
Denomun maşallahı var
dün akşam öldük gülmekden beni hıçkırık tuttu denizde oyun sandı nasıl gülüyor nasıl gülüyor
anlatamam o güldükçe bizimde hoşumuza gitti bu sefer babasıyla yaptık..daha hoşuna gitti artık yere yatıp güldü
sıpam yaa...
Mü cüm hoşgeldin tatlım
Neden akşam 4 de yaptıki gündüz yapmadıysa gece rahatsız etmiştir..kıyamam ben ona
nasıl karın arısıysa uykudan uyandırmış egeyi..
sende şöyle öğlen yemeğinden sonra bol köpüklü bir türkkahvesi yaparsan kendine gelirsin cnm
öpüyorum
mavice güle güle kullan hayatım yeni perdelerini ve halını..bayrama da çok kız nasıl dayanacaksın...ama serince bi resim koyda bakalım..
müniş hg. hayatım..sende uykusuz kervanından...
yavrum uyutmadı demek rahatsız etti egeyi.hayırlısıyla bi atlatsaydı kuzum şu hastalığı
kısss mü danası günaydın yiewrümmm nasılsın ege daha ii inşallah... senmisin bize zibarin diyen egemizde sini uyutmamış sana değilde kuzuya kıyamam bizim intikamı alcam derken kendiside uykusuz kalmışşşş.. kıyamam ben kuzuya..Şeniz
Denomun maşallahı var
dün akşam öldük gülmekden beni hıçkırık tuttu denizde oyun sandı nasıl gülüyor nasıl gülüyor
anlatamam o güldükçe bizimde hoşumuza gitti bu sefer babasıyla yaptık..daha hoşuna gitti artık yere yatıp güldü
sıpam yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?