Bebeklerimiz ve Biz

kızlaaaarrrrrr hepinize günaydınnnnnnnnnn......
ms edacım
mavilim
mirror garusu
tatarım
berfina senacım
jegecim
ekinnaz garusu
çokocum
yelizcim
mev*canım
nimetcim hepinize güzel bir gün diliyorum bu arada düzeltme yapim dün dişleri dörtledik demiştim hayır beşlemişiz....
hepinizin meleğine sağlık diliyorum...:Saruboceq:
ruzemizede geçmiş olsun...inşallah kolay atlatir:Saruboceq:

kızlarr dun oturma odama perde sipariş etim çok guzel fiyatide çok uygun hemde çokkkk
birde oturma odama halı aldım.....bayramda sericem ama....daha güzelleri sizin olsun:Saruboceq:

Kızlar hepinize Tünaydına.s.
nasılsınız keyifler nasıl daha okuyamadım hepinize laf yetiştirecem inşallah:lepi:
bende uykususuzum oğlum gece 1 de yattıı 4 te kalktı kaka yapmak için 1 saat uğraştı vede acayip bir kaka yaptıkafamçokkarıştı temizledikten sonra uyuması 6:30 buldu ve bende işte o halde buradayım
iyi sohbetler diliyorum herkese:içelim:

Hayırlı olsun cnm umarım hepsi sorunsuz çıkar
maşallah oğluna..
yeni tül ve halını güle güle kullan cnm
ne güzel bir dua o öyle ya bayıldım (amin)

Mü cüm hoşgeldin tatlım
Neden akşam 4 de yaptıki gündüz yapmadıysa gece rahatsız etmiştir..kıyamam ben ona
nasıl karın arısıysa uykudan uyandırmış egeyi..
sende şöyle öğlen yemeğinden sonra bol köpüklü bir türkkahvesi yaparsan kendine gelirsin cnm
öpüyorum

Hayırlı olsun cnm umarım hepsi sorunsuz çıkar
maşallah oğluna..
yeni tül ve halını güle güle kullan cnm
ne güzel bir dua o öyle ya bayıldım (amin)

saolasın kuzu denomuz nasıl iidir inşallah ben hep böyle derim giyim eşya takı ne alırsam alıyım güle güle kullan diyenlere daha güzeli sizin olsun derim... öpüyoru canım seni kolay gelsin...Şenizsositososito

bekle bakayım pazartesiyi insan çok mutlu oluyor gram bile gitse..
bak ben her sabah yaklaşık iki aydır sabahları sadece yarım paket altın başakla kibrik kutusu kadar peynir yiyorum
bu saatlerde karnımdan sesler geliyor ama dayıyor elma sirkesiyle bol suyu sesi kesiliyor :)

mavice güle güle kullan hayatım yeni perdelerini ve halını..bayrama da çok kız nasıl dayanacaksın...ama serince bi resim koyda bakalım..
müniş hg. hayatım..sende uykusuz kervanından...
yavrum uyutmadı demek rahatsız etti egeyi.hayırlısıyla bi atlatsaydı kuzum şu hastalığı

kısss mü danası günaydın yiewrümmm nasılsın ege daha ii inşallah... senmisin bize zibarin diyen egemizde sini uyutmamış sana değilde kuzuya kıyamam bizim intikamı alcam derken kendiside uykusuz kalmışşşş.. kıyamam ben kuzuya..Şeniz

Denomun maşallahı var
dün akşam öldük gülmekden beni hıçkırık tuttu denizde oyun sandı nasıl gülüyor nasıl gülüyor
anlatamam o güldükçe bizimde hoşumuza gitti bu sefer babasıyla yaptık..daha hoşuna gitti artık yere yatıp güldü
sıpam yaa...

olsun ben beklerim tabiki ekliyecem yevrüm perdemi gösterecem sonrada fiyatını yazacam hepiniz şookkk olcaksinizzzz.... he he he:dance:

canım benim yerim ben onu halinizi gözümün önüne getirince bende güldüm valla.. allah mutluluğunuzu daim etsin

tatarcım çok geçmiş olsun gizoşa öncelikle,birde bulaşık makinasımı aldın bacim orayı anlamadım ama güle güle kullan inşallaha.s.
soytarı garısı nan ben ne bileyim düğün müğün dedin benim kafa yerindemiydi geçen hafta anam size lafmı yetişiyor hem bir bakıyorum bir dünya yazı yazılmış tekrardan tebrükkkk ederiz hep burdayız nasılsa:hooray:
niye uykususuz sun canım deno uyumadımı:( ha okudum şimdi evet uyumammış valla ben artık varya günde 6 saatten fazla uyumanın nasıl birşey olduğunu unuttum caaaniiim-tatlicadiarzu- canım bu arada deno daha çok ağlayacak hazır olmanda fayda var biz her sabah süngür sümük çıkıyoruz bazende kapıyı üstüpe çarpıyor sinirlenip..ama sonuçta bunada alışacak maalesef çalışan anne çocukları onlar:teselli:
elifim çok geçmiş olsun aman mikrop viritik birşey olmasında ayrıca canım artık ince bir tulumla yatır bende artık serin olduğu için sabaha karşı egeye fermuarlı inca ayaklı bir tulum giydiriyorum.ayaklardan üşütüyorlar yada karından.gece kalk bak arada sırtı ve karnı soğuksa üşüyor demektir mutlaka giydir o zaman canım.
Eda sende uykusuzlar kervanına hoşgeldin caniim
canım ne elma sirkesi ya sen zaten dalsın dal kızım yaaaaa hiç ihtiyacın yok bence zaten gayet fit ve formunda bir annesin bence bu topikte en son ihtiyacı olan sensin zayıflamaya canım
berfinsena canım hırırltı geçmedimi 2 aydır bence götür ve tam bir tetkik iste hemen canım.bu mavsimler çok tehlikeli diyemeyeceğim çünkü her mevsim tehlikeli ben gece 3-4 e saat kurup kalkıyorum bazen niye dersen bende uyuyorum sabaha kadar egede uyuyor bazen ve hiç uyanmadığımda o üstün açmış çoraplarını çıkarmış olabiliyor-tatlicadiarzu- kalkıp mutlaka sırtını vede karnını kontrol ediyorum ama yinede hasta olabiliyor düşün
AlişiminAnası canım çok çok geçmiş olsun ya kan tahlili temzi neyseki bu 6.hastalık dedikleri ne bende bilmiyorum duydum ama tahliller temiz çıktığında yani teşhis koyamadıklarındamı diyorlar acaba.egedede aynı 5 diş çıkıyor ama bu kadar hastalanması normalmi bence değil ama garip araştırmak laızm kuzenimin oğlunada demişleridi 6.hastalık diye aliş umarım daha iyidir.aman gözünü ayırma üzerinden
mavice hadi hayırlı olsun maşallah çağana valla 5 diş ve turp gibi çok nazar boncuğu takayım dur yeni perdelerini güle güle kullan canım pencerende paralansın inşallah:))

Mücüm öperim seni cnm
şimdiden ağlamaya başladi ama bizim bir + miz var beraber çikiyoruz ya dişari
pek ağlamiyor onu evde birakip çiksan dediğin doğru

canım hoşbulduk.ege hep böyle yapıyor canım ishal olup hastalanınca şaşıyor kakası tabi o kadar kaka yaotıkı geçtiğimiz haftadan beri ayarı kaçtı canımın:1no2: zaten gece yatmadan evvel belliydi ama yapamadı bir ara ağzımın içine osurdu :roflol: hemde ne osurma söylemesi ayuptur
sabah birkahve içtim canım bir dünya çayda şimdi yemeğe gideyimde bir kahva daha patlatacam inşallah

ya evet canım uyumadı uyutmadıda çok hırpalandı vucut ta tabi.inşallah bebeleirmiz atlatırlar şıu hastalıklı dönemi bir an evvel

valla zıbarın dedim ama ben yatamadım resmen şaka gibi oldu ya-tatlicadiarzu- kendi uykususz kalırmı anacım saat 11 de kalktı bugün sıpam tamamlar o kalanını direkt intikamınızı almış oldu:roflol:

papağan bunlar ya resmen yere yatmış zilli gülmekten ya ne işveli ne cilvelilier
egede daha köpek görmedi hayatında ama pek güzel havlıyor havvvv havvv diye baby tv de görmüş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…