Bebeklerimiz ve Biz

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesırnaşık şey
nan tembel garular yatın zibarinnnn nan zabaanan görüşürüz kocam wc dwykwnw girdimsırnaşık şey
mavice danası yat artık nan:jeyyar:sırnaşık şey
öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyŞeniz

nabıyınız len bu saatte gidin yatın bakimm
size diyom mirror danası mavice danası başka kimler varsa hepinizee

canım geçmiş olsun gizoşa ya bu ishal nedir bu ara çok duyar oldum amaaannn evlerden ırakkk yazık ya kuzulara:çok üzgünüm:

kısım kocişle çağataydan anca sıra geliyo... napim bu gün kuzumu ana sınıfına yazdırdım onunla uğraş felan pek bakamadım mesajlarınızı okuyom... tamam be yatarız hadi ii gecelr bana diyene bakın hele sankim kendisi rüyasında bağlanmış nete...:roflol:Şeniz

iyiyim mavicem.ablan biraz rahatsızdı şimdi iyi allah şükür
nazda biraz hasta gibi diş çıkarıyor bir huysuz oldu sorma canım
tatilim şuan için pek iyi değil gibi malum hastalık olunca insan üzülüyor
bunada şükür yinede şikayet etmiyorum yani

iyi geceler bebeğüm .yakışıklı oğluşlarına ve sana öpücükler

mavice garusu git zıbar gıı hadi ne dolanıyon hala burada
ben yatıyomm çok yorgunum datlumm şlapsss şlapppp öptümmm danammm

mavice garusu git zıbar gıı hadi ne dolanıyon hala burada
ben yatıyomm çok yorgunum datlumm şlapsss şlapppp öptümmm danammm

bende kaçtım yewrümmm hade sende zıbarrr bakem bende aynı şekilde öpüyorum buzağımmm... meleğine geçmiş olsun ablanada canım allah beterinden korusun ii gecelr bebeğümmmmmmmmmmmmmŞeniz

iyi tatiler canım
nasıl gidiyor ablana gecmiş olsun nazda inşalah kolay cıkarır dişini gari gizem ishal oldu y,ine :1no2:

hayırlı olsun tatarım güle güle kullan ahhhhh birde şu bulaşık makinesini boşaltma makinesi çıksa... nefret ediyorum yaaaalayhayhoy

al benden de okadar:jeyyar: 1 saat önce durdu gidip daha boşaltmadım ne tembel olduk ya böylelayhayhoy ya yerleştirmesine sözüm yokta bittiiğinde boşaltmak gıcık ediyor sositosositobekarken bizde bulaşık makinesi yok ozaman elde yıkayıp bulaşıklığa suyunu süzmesi için bırakırız o zamanda yerleştirmeyi sevmezdim yıkamayı severidm diğerini annem yapardı dünyanın işini yaparız gıkımız çıkmaz laelaelaelaelaetemizleri bulaşık makinesinden almaya üşeniriz nankörüz biz hatunlar sengözlerimebaksanab:roflol:

benden de kocaman bi günaydın..yelizcim nasılsın+bende uyumak istiyorum..
akşama bebeğimi doktora götürdük..boğazında kızarıklık var dedi...
hafif boğaz enfeksiyonu olmuş yani..nasıl becerdik bilmiyorum valla..
peditus verdi doktor...
zorla içirdim..
sabah da kaynanama bıraktım kapıyı çektim arkamdan bi ağladı anlatamam..akşam olur mu ya?
nefret ediyorum çalışmaktan

yelizcim cnm ewlendi demek kardeşin
hayırlısı olsun
mutlu mesut bir omur gecirisinler insallah

Saol canım erken tebriğin için herşey bu müü karısının başının altından çıktı..
o yanlış anladı herkesde aynen onun anladığı gibi anladı. kız kardeşimin nikahı
bu cumartesi 09,08,08 de yani
bu cuma izinliyim malum kına gecemiz cuma akşamı..

Son düzenleme:
Mavilim geçmiş olsun cnm bu tür vakkalar şuanda herkesde var denizde boğaz enfeksiyonu olmuştu
peditus geöirmedi bizi başka ilaçlarda verdi..sonra biraz tırıltı kaldı göğsünde çok şükür oda geçti..
Sabah denizde uyanmadı akşam görümcemlere gitmiştik akşam 22,30 da geldi tabi o saate kadar uyumadı
görümcemin oğluyla coştular...eve gelince hemen uyandı sabahda uyanmadı..aldım kucağıma ağladı
uyumak istiyorum dercesine...sabahda ben arabadan inerken arkamdan ağladı...bende gelicem diye..

Jegecim ağlama kız benide ağlatıcan bak ne güzel bir yolunu bulmuşsun
taktik belli bundan sonra burnunun direği sızladığı zaman atla feribota hooop burdasın
ama çanta olayını ne yapıyorsun ben 1 günlük biryere gitsem bile 3-4 çanta oluyor..
Bu arada hiç sormadım neden Bursada yaşıyorsunuz Eşinin işi gereğimi...?

Son düzenleme:
saol canım..gece ağlayarak uyanıyor...
kuzum...çıtçıtlı bady ile geziyordu..artık ince giydirmek istemiyorum ama bu seferdee terlerse diye tereddüte düşüyorum.geçer inşallah...
niye yavrular hasta oluyor biz olsak onların yerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…