Bebeklerimiz ve Biz

canım geçmiş olsun valla izmirde de kilimasırnaşık şey derdi var dimi bende izmire gittiğimde inan bir yerlerim tutulmuş geliyorum açsan bir dert açmasan başka bir dert
yevrüm ege daha iyi nan hiç pas vermiyon danalaaaaaaaaaaaaaaaaar gibi tatil yaptınnaniknanik:dilcikar: eyece çıtır çerezooo olmuşsundur sen şimdi yanık yanık dimi kızaaaaaaaaaaaaaaağaaaaaaaaammmmmmmmmmsırnaşık şey
bende ardaya bayıldım nan kocaman delüüüüüüüüüüüükanlıııııııııııııııııııııı olmuş mayosuda pek seksüüüüüüüüüüüüüüügamyoncuiremsu
ege daha iyi peşindeyiz sürekli işte iyice huyu değişti bir huysuz bir bağırtkan sitediğini yaptıran bir velet hastalık zaten direkt kişilklerini değiştiryor bunların yalayhayhoy
şimdide karyolasına dışarıdan tırmanmaya çalışıyor parmaklıklarına tırmanıp yatağın içine isabet almaya başladı kendini parmaklıkları indirecek ondan korkuyorum:bbo:

mavili çok saol canım...darısı ruzemizin başına ruze ne kadarlıkki takma diş alıyonuz kuzuya çıktığında kıtır kıtır ısırınca çok arasın bu günleri çokkkk

nan size birşey sordum heç biriniz iplemedi hah... kıslar diyorumki bende rep puanları(kutucuklar göünüyor) görünmüyor ayıcanama takip cizelgeleri art ruh halleri görünmüyor.... sizdede ölemi size diyorum heyyyyyyyyyyklava:

bende kutucuklar gözüküyo ama puanlar yok..yine bi yarlama neyin yapıyolardır kıs..ne zaman sordun hem ben görmemişim....

çokom prensesim hoşgeldin özledim bacım ...
sen hala taillerde gez bakalım

ne bağırıyon naaaaaaaaaaaaannnnnnnnnlülülülülülü:mymeka:
b,zdede aynı durum görünmüyor aman görünse nolcek yerim repini puanını

kızlar mrblar.
herkese keyifli bir hafta diliyorum
Mavil'cim hoşgeldin cnm. Bizim buraları fethettin demek. buraya kadar geldin beni ektin ölemi. alacağın olsun ( neyseki tatilinin güzel geçmesine sevindim cnm..
Ruze'ciğimede geçmiş olsun.
Ekin'ciğim ablana geçmiş olsun tatlım. Acil şifalr diliyoum. inş. gönlünce bir tatil geçirirsin cnmcım...
Soytarı'cım sende bu hafta yoğunsun demek. Allah kardeşine ömür boyu mutlu bir birliktelik nasip etsin. cnm..Saçların da şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan cnm..
mirror'cum Ege'ciğimin iyi olmasına sevindim cnm. demek yapamazlıkları arttı Ege'ciğimin.. yavrum . sağlıklı olsunlarda cnm bir şekilde büyüyecekler artık..
Çoko'm geçmiş olsun cnm. Şimdi iyi olmana sevindim cnm.. Arda yı kocaman öpüyorum cnm
Dünür'cüğüm damadımı kocaman öpüyorum..
MAvice'cim sen nasılsın balım. Çağan'ı kocaman öpyorum..

Selam bayanlar bugünde bir yoğunluk varki sormayın
incileri çıkan bebişler hayırlı olsun
la müü sana bu cumartesi diye yazdım ya nikah ı okumadınmı...!

kızlar biz geldikkkkkkkkk
zeynebimin kulağını deldirdim
bide bi sürü cicişler aldım ki sormayın
dolaplarda yer kalmadı

siz nasılsınız, bebekler nasıl
elifle şimdi konuştuk gerçi, ruziş hastaymış, tekrar geçmiş olsun cnm
egemede tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum

yevrüm sağol gündüz mesaisine yetiştin hadi bakem bende devredeyimde vardiyeyi gideyim:roflol:lülülülülülü

Selam bayanlar bugünde bir yoğunluk varki sormayın
incileri çıkan bebişler hayırlı olsun
la müü sana bu cumartesi diye yazdım ya nikah ı okumadınmı...!

nan bana hiç biriey deme herşeyi unutur oldum artık geçen hafta benim tahtalar bayağı gevşedi yiavrümmmmmmmmmkafamçokkarıştı nan ne ettin ettin düğüne kadar virdin tüm kilocuklarını helal olsun anacım sana ne denirki:hooray::hooray::hooray:

yevrüm çok sağol canım benim.ben çıkıyorum sen geldin zaten site errror verip duruyorkafamçokkarıştı
kız kulağınımı deldirdin ne güzel olmuştur ya anam bir bilsem kız olacağını benim doğuracam çok kıskandım yaaaaaaaaa:sm_cool: güle güle taksın küpişlerini altun küpe al nan kızaaaaaaa sahte takma benim güzelime cimri garııııııııııııııılülülülülülü

zeybennepcim saol canım hoşbuldum.yazdım ama site gitti.ne yazdığımı da hatırlamıyorum valla..
dreamcım hoşgeldin hayatım....
teşekkür ediyorum tekrardan...
bende cicişlerini güle güle giysin diyorum zeynoma...
ama kulaklarını çok merak ettim ya...
altın fiyatları düşecekmiş. bi de altın küpe tamamdır annesi

hah hatırladım zeybennepcim sizin ev ne taraftaydı edalr sapancada

Son düzenleme:

Cnm biz merkezdeyiz..Güney Terminaline çok yakınız.
bir dahakine beklerim canikomm..

amanda aman demek kulakları delindi Zeyno'mun..
bende deldirmeyi düşünüyorum. bu yakınlarda
canı acıdımı cnm..
cicilerinide güle güle giysin...cnm benim.. nede güzel yakışır..
pembe mavi patiklere koyda görelim cicilerini zeyno'mun..

kızlar çok ağlamadı diyebilirim sadece dondurucu sprey sıkarken ağlqadı korktu
mirror danası altın küpeleri vardı zati, sahte küpeyle deliyolar, ucuna takıyolar tabancasıyla

zeynepcim üşen,yorum eklemeye, çok yavaş yüklüyo yaa
belki akşam fırsat bulursam eklerim cnm

Bende kaçar kızlar yoğun bir günün ardından
zeyneo kulağını deldirmiş güle güle giysin cicileri
bende istiyorum ama şimdi eli giderde çeker diye korkuyorum...

Mücüm valla verdüm leen itiraf edeyim anacım 59 olmuşum :)
38 beden almıştım elbiseyi ama bu gidişle değiştiricem 36 alıcam
bu elma sirkesi bana yaradı diyorumda kimse inanmıyorum
Esinti 34 hoşgeldin cnm vardiyayı bende sana devredeyim..

hadi bayyy anacım öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…