- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.301
herkese tünaydın kızlar..iyi bi hafta olması dileğiyle..
mavilim hoşgeldin hani tatil resimleri bacım..bide eda ile diyosun bu burdan bi arkadaş mı desem..
neyseki kızlar kazasız belasız atllattım bu haftayı..berfe 2 gündür bi kaç vukuat daha işledi ama çok ta önemli deil..umarım yaramazlıkları bi son bulur...
mücüm olmadı canım bu cumartesi düğün
egenin biraz düzelmesine sevindim..umarım birdaha tekrarlamaz.
mev.can saol canım moral verdin
Elifcim bence akşamı beklemeyin canım herkesde şuanda salgın var
bu musluk suyundan oluyormuş cnm hemen götürün hastaneye daha fazla su kaybı olmadan...
çok çok geçmiş olsun
mücüm çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm
az önce aradım kaynanamı benim kız çok fena ishal olmuş..
eşim akşam hemen acile götürelim dedi...
salgın var galiba yine...
zor uyutmuş kaynanam..beni de arıyor galiba...
allah yardımcın olsun canım..benimde gelir gelmez başladı işler...
ege mikrop mu kapmış canım..teşhis ne koydular...bide ateşi en yüksek kaç oluyordu canım
mücüm olmadı canım bu cumartesi düğün
egenin biraz düzelmesine sevindim..umarım birdaha tekrarlamaz.
mev.can saol canım moral verdin
Elifcim bence akşamı beklemeyin canım herkesde şuanda salgın var
bu musluk suyundan oluyormuş cnm hemen götürün hastaneye daha fazla su kaybı olmadan...
çok çok geçmiş olsun
mavilim ankaranın suyu gerçekten çok kötü oldu..musluk suyu içirmesekte yemeklerimizi ,çaylarımızı,bebişlerimizin çorbalarını bu suyla yapıyoruz..hepsinden ötesi bide emziriyoruz..su dan olabilir..tabii havalardan da..benim kızımda hafif cır cır olmuş..yoksam seninki diş felanmı çıkarıyor ki...
saüol canıom sanada çok geçmiş olsun.canım doktor bize şöyle dedi bu aylar bebekler için en tehliklei aylar dedi özellikle salgının olduğu ateş ishalin bol olduğu bir dönemmiş:uhm:
canım ateşi 40 derece oluyordu genelde yani 39 dan aşağı düşmedi kaç gün boyunca.ishalide her 10-15 dakikada birdi abartmıyorum çocuğun kıçı durmuyordu resmen çeşme gibi.şiimdi günde 6-7 indi neyseki.
canım salgının bir önemli nedenidie musluk suları kesinlikle tatlı su almış olsanda ruze iyileşinceye kadar kaynatıp ver zaten musluk suyunu asla verme.musluk suyu ile yemeklerini yapma sütünü falan musluk suyu ile hazırlama canım. en çok banyo yaparkene yutuyorlarmış egeninde zzaten yemekleri hazır alınmıiş su ile yapılıyor ama tabi malum yaz ayları banyo sık oounca banyoda lıkır lıkır su yutuyordu hep.
rota vrüsü baktılar gaytasına baktılar Allahtan birşey yok ama virütik bir salgın işte sanırım.bir de 5 dişi aktif hale gelmiş onunda etkisi var yani bu hastalıkta.bence akşama hemen götürün ruzeyi canım hatta çık bence bekletmeyin derim işleri halledebilirsen hemen çıkın deim ben.
anladım canım evet haklısın ruzede banyoda yutmuştur..
ağzını hiç kapatmıyor...
şimdi çıkmamaız mümkün değil.akşam ilk işim onu götürmek olacak...çok endişelendim şimdi..
rabbim evlatlarımızı korusun..tekrar çok geçmiş olsun canım benim....
ben belki diş olabilir diyorum ama yinede bilmiyorum
banyoyuda mı hazır suyla yapsak ne yapsak bilemedim ki...
hergün bi damcana su gider vallasositososito
kızlar................
berfem bugün itibariyle üsten ilk dişinide çıkarmış bulunmakta...etti toplam 3 diş........
yandı benim göğüsler:)))
kızlar................
berfem bugün itibariyle üsten ilk dişinide çıkarmış bulunmakta...etti toplam 3 diş........
yandı benim göğüsler:)))
Sakin bir haftasonundan sonra tünaydın kızlar, herkese iyi haftalar
Hastalar daha iyi sanırım, kızımı yıkamaya korkar oldum ege'nin hastalığından sonra, acaba içme suyuylamı yıkasam bile diyorum ama nereye kadar.
Elif hoşgeldin ve geçmiş olsun
Bende kızımı yıkadım uyuttum biraz ortalığı toparlayacağım. Kolay gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?