Bebeklerimiz ve Biz

mirrorcum canım geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versin

konustum sımdı doktorumuzla sonucları,maalesef böbreginde 4mm capında taş gozukuyormus
Rabbim dermansız dert vermesin,İnşallah
canım ya üzme kendini dediğin gibi allah dermansız dert
vermesin sendede varmı canım taş
benim böbreklerimdede var en son doğumdan sonra bayağı
ağrı çektim dr gittim ama düşmedi

yavrum kıyamam hemende süzülürler hasta oluncagamyoncuiremsu
olsun ya keşke düzelsin sağlıklı olsun sen yine
egemi tosuncuk yaparsın hadi sen işlerine bak canım
kolay gelsin ŞenizŞeniz

ayşegülcüm günaydın canım
nasıl geçti doğum gününüz yoksa bugünmü yapıcaktınn

yok canım dün akşamdı çok yoruldum ama güzel oldu çokda kalabalıktı iki gündür deli gibi mama yapıyordum abartmışım o kadar çoktu ki 30 kişi vardı belkide fazla her gidene paket yapıp verdim yinede evdede var bir sürü...

güzel geçmesine sevindim canım foto eklersin artıkk
insan yetmez diye bol bol yapıyor tekrardan nice nice mutlu senelere
alişimizee:lepi::lepi:

canım benim kıyamam ben sana yavrum en küçük hastalığa biz bile dayanamıyorum o yavru nasıl dayansın meleğim en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah mirrorum çok geçmiş olsun canım llah beterinden korusun yavrunu.. gelmiş geçmiş olsun diyelim... öpüyorum tatlım seni ve meleğini:teselli:

mirrorcum canım geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versin

konustum sımdı doktorumuzla sonucları,maalesef böbreginde 4mm capında taş gozukuyormus
Rabbim dermansız dert vermesin,İnşallah

talucum canım çok geçmiş olsun keske olmasıyda ama seninde dediğin gibi rabbim dermasız dert vermesin... acil şifalar diliyorum kuzuna... öpüyorum tatlım..:teselli:

oğlumun pastası,

ayyy yerim ben onn pastasını ama yemişsinizdir demi...klava: canım kuzum ne kadar da tatlı çıkmış fotosu şekerlik bu şekerlik... allah uzuuunnn ömürler versin insallah... eh bizimde nümüzdeki ay bakalım bi napıcaz...ben resimli yaptırtnan kıyamam bende senin gibi kesmemde kestirtmemdeklava:... ama çok güzel olmuş pastası amaaa kendi güzelde ondan kuzum benim öp annesi benim için...:1hug:

zehracım güneydın yewrüm valla erkencisin.... gerçi bizde de her sabah 7:30 da kalk borusu çalıyor ama toparlanıp kahvaltıya kadar 9 oluyor güzel bir gün diliyorum tatlım zeynebi öp benim için...a.s.Şeniz

ekinnazım sanada günaydın bebeğüm nasılsın cadı kuzun nasıl bakalım sizlerede güzel bir gün diliyorum tatlım....Şeniz

kızlar mrb.
sabah sabah yine bir korku atlattık..
Albina karyolasından atladı..
uyutup karyolasına yatırmıştım..
wc ye gittim. Hemen arkamdan kalmış kuuzumm..
Çıkınca kapıdan bi bakim dedim. bakmamla kendini atması bir oldu.
Allah'tan yerde minderler vardı..kafasında şişlik yok ama hafif burnu kanadı..
korktum tabi.hemen eşimi aradım. oda duymadı teli . sonra kaynımı aradım.. sağolsun hemen geldi .
hastaneye götürdük röntgen çektiler temiz çıktı şükür..
2 saat uyutmadım yine her ihtimale karşı. şimdi uyudu kuzum..
Allah korusun tüm bebişlerimizi yaa.....
çok korktum çok..

Talu'cum sizede geçmiş olsun cnm..
çok üzüldünm cnm.. acill şifalar diliyorum..
Allah tüm bebişlerimizi korusun..

Selam kızlar

Anca gelebildim..
Mücüm egeme çooook çoook geçmiş olsun allah acil şifa versin canım beben kaç gündür ishal
su kalmamış demek vucütta iyi olmuş serum vermeleri ama o damar yolu yokmu insanınn canından can gidiyor resmen..çok kötü oluyor yaaa popoyuda tahmin edebiliyorum oooof cnm yaaa süzüldü yavrucak...
allah tez zamanda eskiye dönrürsün cnm...tekrar geçmiş olsun sanada egeyede...

Talucum senin bebeğinede çok üzüldüm cnm ufacık bebe ve taş var ağrı yapmıyormu..(inş. yapmıyordur)
allah yardımcınız olsun dediğin gibi allah şifasız acı dert vermesin..

Diğer arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum
hayırlı cumalar dualarımız kabul olur. inş.

slm kızlar
cok gecmişolsun canım yaa
gizemde cok içiyor banyo suyunu kendi küvettinde yıkıyorum eyilim içimeye calışıyor bende kızıyorum inşalah birşewy olmaz
alah ac,il şifalar versin

herkeze hayırlşı cumalarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…