- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.081
canım ya üzme kendini dediğin gibi allah dermansız dertmirrorcum canım geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versin
konustum sımdı doktorumuzla sonucları,maalesef böbreginde 4mm capında taş gozukuyormus
Rabbim dermansız dert vermesin,İnşallah
canım benim tesekkür ederim.inşallah serum iyigelmiştir hala uyuyormuş tosunum çok yorgun tabi poposunu oynatacak hali yok hiç deliksiz uyuyor geceden beri.
sağol canım arayıp sordun senide merakta bıraktım,desteğin için çok tesekkürler.Şeniz
canım dünürüm sağol damadını çok merak ettin demiŞeniz
inşallah düzelir canım ya iki haftadır oğlum bayağı süzüldü:çok üzgünüm:
desteğin için çok tesekkür ederim canım benimŞeniz
bu arada işler yığılmış ben bir toparlayayım kaçıyorum şimdilik.herkes deli gibi arıyor beni:a015:
hepinizi çok seviyorum:asigim:a.s.
oğlumun pastası,
yok canım dün akşamdı çok yoruldum ama güzel oldu çokda kalabalıktı iki gündür deli gibi mama yapıyordum abartmışım o kadar çoktu ki 30 kişi vardı belkide fazla her gidene paket yapıp verdim yinede evdede var bir sürü...
güzel geçmesine sevindim canım foto eklersin artıkk
insan yetmez diye bol bol yapıyor tekrardan nice nice mutlu senelere
alişimizee:lepi::lepi:
canım ya üzme kendini dediğin gibi allah dermansız dert
vermesin sendede varmı canım taş
benim böbreklerimdede var en son doğumdan sonra bayağı
ağrı çektim dr gittim ama düşmedi
saol canım
böbrek agrısı kötü oluyor
sanada geçmiş olsun
Kılzar hepinize günaydın,
güzel bir gün diliyorum ve bizi merak eden herkese çok çok tesekkür ediyorum.dün gece hastanedeydik gece 3 te geldik eve 3 şişe serum verdiler egeye onları bitirdik.
uyudu yavrum çok yorulmuş çokta susuz kalmış vucudu:1no2:
çarşambadan beri çok ıshaldi dün öğlene doğru ateşini kontrol altına aldım ama ishali çok fenaydı her 15 dakikada bir bez aldım ve popo tahmininiz üzere kıpkırmızı delik delik oldu.suyu bile kusuyor içemiyordu.gayta yaptılar temiz çıkıyor rota virüsüde baktılar birşey yok ama bizde anlamadık:uhm:
doktorun dediği çok susuz kalmış kolundaki serum iğnesini çıkarmadılar bugün yine götüreceğiz.belkide yine serum takacaklar.
yemek yedirmek için zorlamayın dediler sadce esu içirmeye çalışın dediler.dizenteri mi dedi difterimi salgın varmış bu banyo sularını yutuyor ya bebekler.gerçi birşey çıkmadı ama dikkatli olmak lazım egede çok yutuyor ister istemez:1no2:
mirrorcum canım geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versin
konustum sımdı doktorumuzla sonucları,maalesef böbreginde 4mm capında taş gozukuyormus
Rabbim dermansız dert vermesin,İnşallah
oğlumun pastası,
Kılzar hepinize günaydın,
güzel bir gün diliyorum ve bizi merak eden herkese çok çok tesekkür ediyorum.dün gece hastanedeydik gece 3 te geldik eve 3 şişe serum verdiler egeye onları bitirdik.
uyudu yavrum çok yorulmuş çokta susuz kalmış vucudu:1no2:
çarşambadan beri çok ıshaldi dün öğlene doğru ateşini kontrol altına aldım ama ishali çok fenaydı her 15 dakikada bir bez aldım ve popo tahmininiz üzere kıpkırmızı delik delik oldu.suyu bile kusuyor içemiyordu.gayta yaptılar temiz çıkıyor rota virüsüde baktılar birşey yok ama bizde anlamadık:uhm:
doktorun dediği çok susuz kalmış kolundaki serum iğnesini çıkarmadılar bugün yine götüreceğiz.belkide yine serum takacaklar.
yemek yedirmek için zorlamayın dediler sadce esu içirmeye çalışın dediler.dizenteri mi dedi difterimi salgın varmış bu banyo sularını yutuyor ya bebekler.gerçi birşey çıkmadı ama dikkatli olmak lazım egede çok yutuyor ister istemez:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?