- Konu Sahibi DreamLover
-
Selam Mavice Ve ali's mother..
saolun iyiyiz valla çalışıyoruz iş güç..
çok özlemişim kızlar kk da olmayı...
bakalım bu şekilde ne kadar girebilcem..
:)))))))))
kızlar şimcik tek tek saymayayım hepinize :sm_cool: GÜNAYDINNN
herkese hayırlı cumalar nabersiniz ya aklıma gelmişken sorayım tatarım şu örümcek adamın kolu ne oldu daha önce yazdıysanda ben görmedim... evet mavili hava gerçekten sıcak ama dün gece izmir de bir serin geçti camı çerçeveyi herşeyi kapatıp yattık... şakkıdı marem-alperen güle güle sağlıkla büyüt bebişini sara nur sanada özümcüm senide Şeniz kartalım sevilim sanada :1hug: bu hepinizi çokkk öpüyorum güzel bir gün diliyorumm
ben sizi görmedim pardon kıslar alinin anası mirrorummm Şeniz sizlerede GÜNAYDIN ve hayırlı cumalar mirrorrum bu gün keyifler nasıl bakalum.... dur ben sana bir delü karuuuuu diyeyimde haftanın son günü bari kendine gel....
ne sıfır acısı bacımGünaydın mavilim..
bizde iyiyiz cnm bir yaramazlık yok çok şükür
oooh ne güzel tatil güzel valla biz bu sene çıkamıyoruz benim yüzümden..
seneye çıkarırız acısını inş.
alla alla bende işe yaradı cnm forumda anlatıldığı gibi sürüp streç filmle sarıyorsun üzerine havlu kağıt
2 saat bekliyorsun...sıfır acı...
ben 1 kere yaptım 2 ciyide bir ara yapıcam...
ama forumdada diyordu herkesde aynı etkiyi vermiyormuş...
canım günaydın ege iyi diş çıkarmak için cebelleşiyor doktora götürmedim bu sefer kendi kendine atlatsın istedim.yalnız alttan gelen bir köpek dişi var kocaman anacım ya yarısı çıkmış olmasına rağmen hemde :1shok:
ruze nasıl sıcaklardan bunaldı dimiyerimseniben
bunalmaz mı teyzesi...kuzucuk geceleri uyumak hiç istemiyo..sürekli oynamak istiyo...
uykusu çok geliyo ama uyumuyo...
dişin yarısı çıktığı halde bu kadar ağrı yapıyorsa biz yandık valla...
canım bak ayşegülün dediğini bi dene...canım ya şimdi baktıgın sayfa varya altter yapayım derken yazılar küçüldü silme tuşuyla ctrl ye tuşuna bastım yazılar küçüldü:bbo:
yelizcim sen anlarmısın bu konudan
çünkü ctrl+backspace a aynı anda basınca bişi olmuyo:teytey:
yavrucum mause nin topuyla aşı yukarı yaptınmı ctrl basılı tutarken oluyor tekrar dene...
müüü teyzesi oğlumu çatlak merve ablası sallıyor orada çocuğumun başını döndürdü içim gitti valla elinden zor aldım delüüünüüüünnn...
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayşegülllllllll diğer bir fotada bir adam var tontiş akrabanmı yievrümmmm yorum yapacamdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeyjeyyar kendüynen ilgili:icecream:
kıs allah iliğini versin yüzünü görmüyokki nebilelimzi arkadan koca adam gibi görünüyor ee tabi öle oluncada bayağı komik duruyor... down sendromlumu yoksam mongolmuydu.... öyle olduğunu bilsem öle yazarmıydım kıss..:çok üzgünüm:müücüm ve mavice ikinizde resimlerde adamın kollukları demişsiniz ya içim acıdı kızlar o çocuk dawn sendromluydu Allahım kimsenin başına vermesin canlarım...
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayşegülllllllll diğer bir fotada bir adam var tontiş akrabanmı yievrümmmm yorum yapacamdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeyjeyyar kendüynen ilgili:icecream:
şimdi dikkatli baktımda mongol galiba soryyyy....
müücüm ve mavice ikinizde resimlerde adamın kollukları demişsiniz ya içim acıdı kızlar o çocuk dawn sendromluydu Allahım kimsenin başına vermesin canlarım...
yevrüüüm bütün resimlere baktım kocişimden başka adam göremedim ona mı didiydin yoğsam tontiş diyiii yoksa benim gözüm başkasınımı görmüyo:1shok::dilcikar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?