Bebeklerimiz ve Biz

Selam Mavice Ve ali's mother..

saolun iyiyiz valla çalışıyoruz iş güç..
çok özlemişim kızlar kk da olmayı...
bakalım bu şekilde ne kadar girebilcem..

:)))))))))

anacım akşamları bilgisayarın geçmişini silmeyi unutma yoksa yine banlanırsın...

günaydın mavice sanada hayırlı cumalar:lepi:
özledimnan izmiri nede olsa koca memleketi çekiyorsırnaşık şey: ne kadder sıcak olursa olsun seviyorum izmiri:asigim:

delüüüü garının keyfi eh işte oğlumun ateşi dahada azaldı gece babasına veridm yattım ben çünkü eşim akşam yedi buuktan egec 12 ye kaddar yatttıda:1shok: bende egeyi paket yapıp verdim bu duurumda güzle bir uyku çektim:lepi:

ne sıfır acısı bacım
sıfır uyuşma bendeki..
sadece doğumda kesi atılan yer uyuşmuşru...
bendeki ne biçim deri anlmadım valla..herif bü dünya tantana etti...

müüü teyzesi oğlumu çatlak merve ablası sallıyor orada çocuğumun başını döndürdü içim gitti valla elinden zor aldım delüüünüüüünnn...

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayşegülllllllll diğer bir fotada bir adam var tontiş akrabanmı yievrümmmm yorum yapacamdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeyjeyyar kendüynen ilgili:icecream:

müücüm ve mavice ikinizde resimlerde adamın kollukları demişsiniz ya içim acıdı kızlar o çocuk dawn sendromluydu Allahım kimsenin başına vermesin canlarım...

Tatarim canim benim pek anlamadim ne olduğunu bilg.anlasam belki
yardimci olabilrdim..
Ama bir bilg. Açik kapa restart yap bakalim belki eski haline döner cnm

ayşegülllllllll diğer bir fotada bir adam var tontiş akrabanmı yievrümmmm yorum yapacamdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeyjeyyar kendüynen ilgili:icecream:

hangi resimdeki adam delü garıııı sırnaşık şeylülülülülülü:roflol:

müücüm ve mavice ikinizde resimlerde adamın kollukları demişsiniz ya içim acıdı kızlar o çocuk dawn sendromluydu Allahım kimsenin başına vermesin canlarım...
kıs allah iliğini versin yüzünü görmüyokki nebilelimzi arkadan koca adam gibi görünüyor ee tabi öle oluncada bayağı komik duruyor... down sendromlumu yoksam mongolmuydu.... öyle olduğunu bilsem öle yazarmıydım kıss..:çok üzgünüm:

evet canım mongolda deniyor tabii nerden bileceksin benim dikatimi çekmemişti siz yazınca iyice bi baktımdı oymuş canım benim

şimdi dikkatli baktımda mongol galiba soryyyy....

yevrüüüm bütün resimlere baktım kocişimden başka adam göremedim ona mı didiydin yoğsam tontiş diyiii yoksa benim gözüm başkasınımı görmüyo:1shok::dilcikar::roflol:

heh geldim hanımda kendi kendine oynuyor bakalım ... sesi çıkar birazdan cnaı sıkılınca :roflol:

hoşgeldin sara_nur şekerim oynasın bakalım ecrin hanım şimdilik iyisiniz bu zamanların kıymetini bil iki günden ayaklanınca durduramıyoruz bunları :)))))

canım nerden anlayalım valla çok üzülüdüm arkası dönük hiç aklıma gelmeyecek bir durum Rabbim yardımcısı olsun.:çok üzgünüm:
hiç aklımın ucundan geçmez sadece aşırı dikkatli bakış b,iizmki nasılda görmüşüz kollukları yaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook

yevrüüüm bütün resimlere baktım kocişimden başka adam göremedim ona mı didiydin yoğsam tontiş diyiii yoksa benim gözüm başkasınımı görmüyo:1shok::dilcikar::roflol:

nan delüüüüüüüü kocana demedim tontiş deyiiii,garının aklı fikri kocasında anacımmmmmmmm ya biz ne diyoruz o ne diyorrrrrrrrr:dilcikar:lülülülülülü

yevvrrüümmm sizi üzmek için demedim bende siz yazınca dikkat ettim de ondan Allah yardımcısı olsun tabiii,:teselli:

yaffff baktım başka adam yok napiiimmm aklım fikrim kocamda tabiii:dilcikar:
varımız yoğumuz bi kocamız var:roflol::roflol:

biliyourm canım üzmek için demedin bizde işte bilmeden oldu
allah eksik etmesin kocalarımızı başaımızdan

sağol canımın içi biricik arkidişim seviyorum hepinizi, youmlar içinde ayrıcana teşekkürler bebişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…