Bebeklerimiz ve Biz

daha temmuz ayı bitmedi...ağustos nasıl geçer o zaman bu sıcakta...hergün yıkasak da fayda olmuyor

mirrorcum nasılsın canım egem nasıl_??
tatarım ben baktım aama pek biişi anlamadım canım yaaa

mrb kızlar benimde 2,5 aylık bi oğlum var yıkandıktan 5-10 dk sonra başlıyo ekşi kokmaya:) bu sıcaklarda çok terliyolar zaten üstü hep açık hiç hoşlanmıyo hasta olmazsa iidir

Günaydın canlarım herkese hayırlı cumalar...
Nasılsınız keyifler yerinde maşallah allah bozmasın... :)

soytarımmm çok özledim seni..nasıslın canım..denom nasıl....
biz iyiyiz.yarından itibaren izinliyiz canım..
emla krem bende hiç bişe yaramadı..zerre kadar uyuşturmadı canım yaa 2 kere denedim olmadı...
sen nasıl yapmıştın

Kızlar benim kızda öyle erkenden uyumak istemiyor...
biz bile serin serin oturmak isterken onları hemen aynı saatinde uyutmak istiyoruz..
onlarda gündüz sıcakdan rahat etmiyorlar akşam ın serininde oynamak istiyorlar..
hoş bu durum benim kız için pek geçerli değil ama deniz hn. sabah 7 akşam 9 full time aktif bir şekilde
çalışıyor...

kızlar şimcik tek tek saymayayım hepinize :sm_cool: GÜNAYDINNN:sm_cool:
herkese hayırlı cumalar nabersiniz ya aklıma gelmişken sorayım tatarım şu örümcek adamın kolu ne oldu daha önce yazdıysanda ben görmedim... evet mavili hava gerçekten sıcak ama dün gece izmir de bir serin geçti camı çerçeveyi herşeyi kapatıp yattık... şakkıdı marem-alperen güle güle sağlıkla büyüt bebişini sara nur sanada a.s. özümcüm senide Şeniz kartalım sevilim sanada :1hug: bu hepinizi çokkk öpüyorum güzel bir gün diliyorummm:lepi:

Günaydın mavilim..
bizde iyiyiz cnm bir yaramazlık yok çok şükür
oooh ne güzel tatil güzel valla biz bu sene çıkamıyoruz benim yüzümden..
seneye çıkarırız acısını inş.
alla alla bende işe yaradı cnm forumda anlatıldığı gibi sürüp streç filmle sarıyorsun üzerine havlu kağıt
2 saat bekliyorsun...sıfır acı...
ben 1 kere yaptım 2 ciyide bir ara yapıcam...
ama forumdada diyordu herkesde aynı etkiyi vermiyormuş...

ben sizi görmedim pardon kıslar alinin anasıŞeniz mirrorummm Şeniz sizlerede :sm_cool: GÜNAYDIN:sm_cool: ve hayırlı cumalar mirrorrum bu gün keyifler nasıl bakalum.... dur ben sana bir delü karuuuuu diyeyimde haftanın son günü bari kendine gel....:1hug:

günaydın mavice sağol canım benim sanada hayırlı cumalar benm uykum var gece bebişim sıcaktanmı nedir çok mızmızlandı sabahda erkenden kaltık:CüvCüv:

müüü teyzesi oğlumu çatlak merve ablası sallıyor orada çocuğumun başını döndürdü içim gitti valla elinden zor aldım delüüünüüüünnn...

canım günaydın ege iyi diş çıkarmak için cebelleşiyor doktora götürmedim bu sefer kendi kendine atlatsın istedim.yalnız alttan gelen bir köpek dişi var kocaman anacım ya yarısı çıkmış olmasına rağmen hemde :1shok:
ruze nasıl sıcaklardan bunaldı dimiyerimseniben

Günaydın canlarım herkese hayırlı cumalar...
Nasılsınız keyifler yerinde maşallah allah bozmasın... :)

günaydın canım sanada hayırlı cumalar.bugünmü gidecek deno ananeye haftasonumu canım :çok üzgünüm:

Günaydın güzel anneler....
Hepinize hayırlı cumalar....

hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar.İrem nasıl?

canım ya şimdi baktıgın sayfa varya altter yapayım derken yazılar küçüldü silme tuşuyla ctrl ye tuşuna bastım yazılar küçüldü:bbo:

yelizcim sen anlarmısın bu konudan

Selam Mavice Ve ali's mother..

saolun iyiyiz valla çalışıyoruz iş güç..
çok özlemişim kızlar kk da olmayı...
bakalım bu şekilde ne kadar girebilcem..

:)))))))))

yavrucum mause nin topuyla aşı yukarı yaptınmı ctrl basılı tutarken oluyor tekrar dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…