- Konu Sahibi DreamLover
-
selam herkese iyi geceler maşallah berfeye dişi çıktıda diş buğdayı yapıyorsunuz demek benim kızda bir ilerleme yok diş konusunda
yeğenimle (süt kardeşi) arasında 3 hafta var onun sayesinde emeklemeyi ilerletti iyice bıraktığın yerde bulamıyorsun artık
mavice buluşmaya katılıyormuşsun bol bol resim çekininde bizde bakalım gelemiyoruz malum
pek vakit olmuyor akraba ziyaretleriyle geçiyor tatil
abimlerde gelmişti onlarda yarın gidiyor
Herkese günaydın,
dün bir geldimbirde gittim valla elektrikler kesilince tümden iptalolduk.
umarım tüm bebekler iyiydir.
benim oğluşum ateşi var dünden beri diş çıkarıyor ama bir tane değil sanırım akşambir tane köpek dişinin ucu gözüküyordu sabaha iyice çıkmış ama ateşi düşmedi fitile duşadevam ediyoruz.çok hırpaladı dün gece sürekli terledi ateşliydi hiç yaramazlık yapamdı kuzum hiç bu kadar kucağımda oturmamıştı başını dayayıp kucağımd auyudu hep.yürümeye bile hali yok sendeliyor bu dişler ne kadar zor ya halbuki bundan öncekiler çok zorlamamıştı bizi bu seferkiler zor oluyor malum sıcaklarda etkili tabi.
hepnize iyi sohbetler.a.s.
elifcim bu cuma son tatil seni bekliyor desene umarım güzel geçer,
tatilden gelen alişin anası sevil ohh bol bol dinlendiniz ne güzel bebişlerinizle.
günaydınlar hepinize,
berfenin dişi çıkmış hayırlı olsun bakalım,
mavilim taitile az kaldı hadi bakalım keyifli günler seni bekliyor
mirrorum egem inşallah bir an önce atlatır diş çıkarmalarınıda rahatlar yavrum
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...
benim yeğenim 4 tane dişini birden çıkarmıştı çocuk 3 gün ateşler içinde yandı ateş düşürücüler bir kaç saat ateşini hafifletiyordu sadece ama sıcaklarda çok etkili annesi ona günde 3 defa duş aldırıyordu.
inş. daha fazla rahatsız olmadan çıkarır dişlerini...a.s.
herkese merhaba nasılsınız bakalım mirrorum ege sanırım köpek dişlerini çıkarıyor demiştin değilmi... bende sana niye bu kadar zorlandığını söleyim en zor çıkan dişler köpek dişleri adı üstünde köpek işte.... egemiz umarım tez zamanda patlatır ve rahatlar kuzu.. esinti34 mavili ve alinin anası sizlerde ii sinizdir umarım mavilim az kaldı ha bizdede ufak ufak hareketlenme var sanırım ağustosun ilk haftası kuşadasına gidicez... kısmet geçenyılda herşeyi ayarlamıştık çağana hamileydim rahatsızlanınca kaldı... öyüzden fazla konuşmak istemiyorum bu konuda hayırlısı kısmet diyorum... bakalım ne olcek... neyse hepinize güzel bir gün diliyorum izmir yine yanıyor bugün.... çok sıcak çoookk...kafamçokkarıştı:1hug:
Merhaba kızlar
topik uyuyor resmen,
Müü bu ege'nin çektiği ne bu aralar yaw, geçmiş olsun ateş hele ki bu havalarda çok zor. İnşallah çabuk düzelir, birde köpek dişeri çok zor çıkar diye okumuştum.
Mavili sana da iyi tatiller, işleri yetiştirde rahat rahat tatilini yap
Berfin'in incileri hayırlı olsun, belki bende küçük çaplı bir diş buğdayı düşünüyorum bakalım
Benim kızım gece 12:30 1 den önce uyumamaya başladı. Saat 10'a doğru yarım saat uyuyor sonra bir enerji, bir neşe sormayın gitsin. Saat 11 gibi başlıyoruz uyutma çalışmalarına ama nafile,hep aynı saati bulduruyor. Bugün kendimi bolca gazladım ve ütü yapacağım :). Cuma'da belki kızımla gesmelere gideceğiz, hepinizi öpüyorum.
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederiz..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızımcığımın bugün ilk dişi patladı ayy nasıl mutlu oldum yaaaaa
yeni incileriniz hayırlı olsun diğerlerinide kolaylıkla patlatsın inşallah... öpüyorum albinayı...kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederiz..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızımcığımın bugün ilk dişi patladı ayy nasıl mutlu oldum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?