Bebeklerimiz ve Biz

inşallah canım yakın olması bakımından gideceğim kısmet olursa.... keşke sende olsaydında seninlede tanışmış olurduk artık kısmetse birdahaki sefere inşallah... sanda ii geceler canım ebrarı kocamaaaann öp olurmu bende seni öptüm canım herkese ii gecelr kıslar yarın görüşürüz inşallah...Şeniza.s.

günaydın kızlar..topiğimi eski yoğun sohbetli günlerimizi özledim valla...
kimsecikler yok..benimde işlerim çok....
cuma günü son...10 gün yokum buralarda....
işler yığınla..gidene kadar bitirmeye çalışıyorum...
kızım da bende iyiyiz çok şükür...
geçmişi bile okuyamıyorum.ama berfenin incsi gelmiş de diş buğdayı yapılıyormuş.maşallah diyelim prensesimize...
bizde hala tık yok..edanın oğluş bi tane daha çıkarttı.tatilde çıkartmaz inşallah...

Herkese günaydın,
dün bir geldimbirde gittim valla elektrikler kesilince tümden iptalolduk.
umarım tüm bebekler iyiydir.
benim oğluşum ateşi var dünden beri diş çıkarıyor ama bir tane değil sanırım akşambir tane köpek dişinin ucu gözüküyordu sabaha iyice çıkmış ama ateşi düşmedi fitile duşadevam ediyoruz.çok hırpaladı dün gece sürekli terledi ateşliydi hiç yaramazlık yapamdı kuzum hiç bu kadar kucağımda oturmamıştı başını dayayıp kucağımd auyudu hep.yürümeye bile hali yok sendeliyor bu dişler ne kadar zor ya halbuki bundan öncekiler çok zorlamamıştı bizi bu seferkiler zor oluyor malum sıcaklarda etkili tabi.
hepnize iyi sohbetler.a.s.
elifcim bu cuma son tatil seni bekliyor desene umarım güzel geçer,
tatilden gelen alişin anası sevil ohh bol bol dinlendiniz ne güzel bebişlerinizle.

günaydınlar hepinize,
berfenin dişi çıkmış hayırlı olsun bakalım,
mavilim taitile az kaldı hadi bakalım keyifli günler seni bekliyor
mirrorum egem inşallah bir an önce atlatır diş çıkarmalarınıda rahatlar yavrum
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...

benim yeğenim 4 tane dişini birden çıkarmıştı çocuk 3 gün ateşler içinde yandı ateş düşürücüler bir kaç saat ateşini hafifletiyordu sadece ama sıcaklarda çok etkili annesi ona günde 3 defa duş aldırıyordu.
inş. daha fazla rahatsız olmadan çıkarır dişlerini...a.s.

herkese merhaba nasılsınız bakalım mirrorum ege sanırım köpek dişlerini çıkarıyor demiştin değilmi... bende sana niye bu kadar zorlandığını söleyim en zor çıkan dişler köpek dişleri adı üstünde köpek işte.... egemiz umarım tez zamanda patlatır ve rahatlar kuzu.. esinti34 mavili ve alinin anası sizlerde ii sinizdir umarım mavilim az kaldı ha bizdede ufak ufak hareketlenme var sanırım ağustosun ilk haftası kuşadasına gidicez... kısmet geçenyılda herşeyi ayarlamıştık çağana hamileydim rahatsızlanınca kaldı... öyüzden fazla konuşmak istemiyorum bu konuda hayırlısı kısmet diyorum... bakalım ne olcek... neyse hepinize güzel bir gün diliyorum izmir yine yanıyor bugün.... çok sıcak çoookk...kafamçokkarıştı:1hug:

Merhaba kızlar
topik uyuyor resmen,

Müü bu ege'nin çektiği ne bu aralar yaw, geçmiş olsun ateş hele ki bu havalarda çok zor. İnşallah çabuk düzelir, birde köpek dişeri çok zor çıkar diye okumuştum.

Mavili sana da iyi tatiller, işleri yetiştirde rahat rahat tatilini yap

Berfin'in incileri hayırlı olsun, belki bende küçük çaplı bir diş buğdayı düşünüyorum bakalım

Benim kızım gece 12:30 1 den önce uyumamaya başladı. Saat 10'a doğru yarım saat uyuyor sonra bir enerji, bir neşe sormayın gitsin. Saat 11 gibi başlıyoruz uyutma çalışmalarına ama nafile,hep aynı saati bulduruyor. Bugün kendimi bolca gazladım ve ütü yapacağım :). Cuma'da belki kızımla gesmelere gideceğiz, hepinizi öpüyorum.

selam eda Asyaya bak hele gece kuşu yerim ben onu bi keresinde benim oğlumda 8 de uyudu gece 2 de bi uyandı 4:30 a kadar neşe içinde oynadı bun bebikler bi alem yaaa...

canım sağol valla hep korkuyordum egenin dişi yaza kaldı diye öyle oldu çıkmadıçıkmadı bu temmuz sıcaklarında oldu aman sağlıkla atlatsında hasta olmasın ondan korkuyorum.

bizimkide sanrıım öyle birkaç diş çıkacak yanılıyormuyum diyorum ama diş patladı ateş halsizlik devam diğer damaklarıda şişmiş:bbo:
çok sağolk canım

mavice merhaba,
evet egenin diş dönemi canım çok sağol iyi dileklerin için,köpek dişleri çok fenaymış gerçektende:sm_confused: oğluşlarınıöp benim içinŞeniz

canım valla bende bilmiyorum gelince üstüste gelir ya o hesap oldu vallatatlicadiarzu
ateşi endişe veriyor tabi ama çıksada kurtulsa şu dişler bebekleri herşeyden çok yıpratıyor.
Asyada saat 12 yi buluyorsa yandın canım aman dikkat et valla egede uyuyor o saatlerde ve pestilimçıkıyor resmen erken saate alıştır ne yap et bende o işleme başlıycam saat 10 a çekmeye çalışcam uyku saatini ..ayrıca Asya çok hareketli ben haftasonu gördüm ve hiç durmuyor eller ayaklar sen zaten zayıfsun iyice dal olurusun dalllllllla.s
hadi kolay geslin ütü var sanırım gezin haftasonu oh hanfendi sefanız olsun..ben iler çok halılarım gelecek yerler tekrar silininip yerleştirilcektatlicadiarzu
Asyamı öp benim içinŞeniz

selamın hello kızlarrr, egem ateşlenmiş galibaa
inşallah bir anönce çıkarır dişlerini geçmişi okuyamıyorum hata veriyor maalesef
hepinizi çok özledim.
ben iyiyim sayılır çok yoğunum bu aralar
pazartesi çerkezköye anneme hastaneye gittim. gece hastanede kaldım kalktım dün işe geldim. yenimüdür gelmiş. adam beni sıkboğaz etmekle meşgul. o kadar hızlı konuşuyor ve soru soruyorki ben birini cevaplamadan lafımıda kesiyor. sinirim tepemde yani. o arada patron peşimde 1 hafta içinde 14001 i çevre yönetim sisitemini almamı istiyor. ki imkansız en aşağı 2 ay süre gerekli bunun için. telefonlara yetişemiyorum artık. bi yenimüdür tepemde bişey istiyor bi patron bi diğerlerii .

müüü kız bana göre iş yok mu orda

kız iyi çok şükür oda diş çıkartıyor huysuz ve ateşli.
haftasonu beraberdik gene. kız cağızımızı bırakırken gene ağladım. bana gene gelmeye başladılar dayanamıyorum hasrteine. merdivenleri tırmanmaya başladık işte.eline erik şeftali verince güzel güzel ısırp yiyor. buda bi gelişme tabii
kuamdayı tutup bi aknal değiştirmesi bide telefonu kulağına koyup kendi kendine konuşması var ölüyoruz gülmekten ona.

babaya bbaaaa bababaaa diye peşinde zaten. hayır diyince sinrilenip biçığlık atışı ve ellerini sıkışı var. sinirküpü mübarek.

öyle yani ben de arada yetişmeye çalışıyorum işte.
yeni gelen müdürle başım derde girecek gibi. iş aramaya başladım
sanırım burdaki ekmeğim kesilecek bu sefer ben gidecemgibi
bu adam izinide bi ton laf eder şimdi.

öle işte sizler nasılsınız
hepinizi çok özledimöpüyomm

kızlar mrblar..
mavili'cimm tatile az kalmış cnm. şimdiden iyi tatiller cnm..
Berfe nin de dişleri çıkmış maşşalah kuzumaa...
Mirror'um Ege'ciğime geçmiş olsun..inş. biraz önce patlar dişi rahatlar yavrucak..
Littlefairy hoşgeldin cnm. özledik seni yaa. Demek yeni müdürünle başın dertte. her iş yerinde bir mikrop oluyor işte..kızına da maşşallah büyümüşte neler yapıyormuşş ölee..

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederiz..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızımcığımın bugün ilk dişi patladı. ayy nasıl mutlu oldum yaaaaa..

kızımcığımın bugün ilk dişi patladı ayy nasıl mutlu oldum yaaaaa

canlarım yazıları okudum diş çıkaran bebişlere şifalar diliyorum çok sıkıntılı oluyo oğlumda yeni çıkardı
hepiniz çok tatlısınız
bizde bugün gezmedeydik bir yaramazlık yapıyokı sormayın erkek çocuk kızlar bu kadar değildi
sıcaktan her yeri de kabardı uyandı emiyo şimdi
tüm annelere sevgiler yakın olsaydıkta görüşebilseydik keşke

slm kızlar albinanın il incisi hayırlı olsun
üf içim sıkılıyor ya hayırdır inşalahhhhhh
kac gundru dışarıda cıkmıyorum içimden gelmiyor bunalımlara girdimmmmmmmmm

kızımcığımın bugün ilk dişi patladı ayy nasıl mutlu oldum yaaaaa
yeni incileriniz hayırlı olsun diğerlerinide kolaylıkla patlatsın inşallah... öpüyorum albinayı...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…