- Konu Sahibi DreamLover
-
- #35.141
torı canım sen nasılsın senın yaramaz ne alemde tatllım
canım nihayet memleket diye diye geldim ankaraya!
altınparkı biliyo musun? aydınlıkevler tarafında ordan tuttuk, annemler de oraya taşınacak onlara yakın olalım dedik, zeten eski oturduğumuz semt de orasıydı.
doğuma haftalar kaldı valla, ama panik ya da stres yok zehracım, daha iyi tabi böylesi ama 2. olunca böyle mi oluyo sen daha iyi bilirsin?
ıyıyız canım bızde napalım kahvaltı yaptık cızgıfılm seyredıyo pasa
dıs cıkarması yapar ates gecmıs olsun caım
günaydın kızlarr , iyi haftasonları olsun hepimiz içinnnnn
bizde birazdan çıkıcaz emiri futbol kursuna götürüyorum
hazırlanıyoruz yavaş yavaş
cumartesileri futbol oynuyo, pazarları da yüzme kursumuz var aktivite olsun dedik:))
özümcüm bilmezmiyim ilkokula bende aydınlıkevlerde gittim, altınparkın hemen yakınlarındaydı o zamanki evimiz tabii o zamanlar yeni inşa ediliyodu altınpark, rahmetli turgut özalıda ilk kez temel atma töreninde görmüştüm çok yakınından
hayırlısı bakalım canımcımm demek heyecanlanmıyosun hadi bakalım 2, kez anne olmanın güzelliğini yaşayacaksın inşallahh
haberlerini bekliyoruz şekerim
gunaydın sekerlerrr
yupıııı topık hareketlenmıssssss
zeynepcım canım basınız sagolsunnn mekanı cennet olsunnnn yengen ınsallah hayırlısıyla dogurmusturr
ozumcum hayırlı olsun datlummmmm agız tadıyla oturursunuz ınsalalh yenı yerınde yenı evınde gulumm
günaydın kızlarr , iyi haftasonları olsun hepimiz içinnnnn
bizde birazdan çıkıcaz emiri futbol kursuna götürüyorum
hazırlanıyoruz yavaş yavaş
cumartesileri futbol oynuyo, pazarları da yüzme kursumuz var aktivite olsun dedik:))
özümcüm bilmezmiyim ilkokula bende aydınlıkevlerde gittim, altınparkın hemen yakınlarındaydı o zamanki evimiz tabii o zamanlar yeni inşa ediliyodu altınpark, rahmetli turgut özalıda ilk kez temel atma töreninde görmüştüm çok yakınından
hayırlısı bakalım canımcımm demek heyecanlanmıyosun hadi bakalım 2, kez anne olmanın güzelliğini yaşayacaksın inşallahh
haberlerini bekliyoruz şekerim
teşekkürler toriciim
özümcüm bizde piknik yapardık kıss orda:)) sürekli:)) ahh ahh ne günlerdiii nasılda özledim şimdi
gunaydın canımmm nasılsın
günaydın kızlarrr
hava çok güzel istanbulda, biraz evi toparlayayım dışarı çıkıcaz kuzumla
dün de optimum avm ye gittik , gezdik havalar biraz daha böle gitse:))
ıyıyız canım bızde napalım arda psam okulda bende pazara gıttım kasmırden halı sıparısı verdım bayramdan sonra gelıcekkkmıss oyle ıste
ay kıyamam turkıyeyı ozlemıss kendı vatanı gıbı olmuyooo ınsanınnn
SLM KIZLAR ESKİLERDEN KİMLER KALDI UZUN ZAMANDIR GİRMİYORUM BİZİM BEBELERDE BUYUDU NELER YAPIYONUZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?