- Konu Sahibi DreamLover
-
- #35.041
zehracım he he he :))) cok zor olmustur canım ya dusunuyorumda susuzluk mahvedıyo zatenn valla burda gunde en az 5 kere suyun altına gırıyorum klıma oldugu haldeee
casnımmmmm hosgeldınnnnn unutulduk valla topıgımız eskı sehvetını kaybettı kımsler gelmez oldu boyle bı ugrayıncada ne cok sevınıyoruzzzzzzz
:kedi: unutma demeyelimde öyle gerekti diyelim.. nasılsınız bakalım Esmacım yazılanlara baktım biraz hayırlısı olsun tatlım inş gözünaydın... :lepi:
inşallah cnm bundan sonra daha güzel sohbetlerimiz olur
hatta başka bi sohbet topiği:asigim: açabiliriz , burdaki arkadaşlığımız çok başka benim için
Zehram seninle konuştuk zaten duygularımı biliyorsun allah yardımcınız olsun balım benimmm olumunekankayizsmile
Nimetcim dün sabah 7.30 da hastaneye giriş yaptık
kan tahlilleri yapıldı, damar yolu açıldı gribinin ağır olmadığı kanısı sonucunda ameliyata karar verildi, 45 dk sürdü ameliyat
narkozun etkisi geçene kadar inledi bağırıp çağırdı
su diye yalvardı ama 11.30 dan önce verimemesi gerek dediler
neyse işte çok şükür iyi geçti oldu kurtuldu yavrumm
dün gece uyuyamadı şimdi uyuyor
nimetcim Allah kolaylık versin sanada cnm zor tabi hem melek hem ev hem iş birde ramaza olunca yatması kalkması uyku düzeni tamamen bozuluyo insanın
Çok geçmiş olsun Zehracım...
Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim. Uğramıyorum artık eskisi gibi kaçırmışım Emirciğim bu durumunu...
zehracım geçmiş olsun cnm. acil şifalar diliyorum..
Zehracım çok şükür atlattınız. Geçmiş olsun Emir'e annesi. Sünnete de dikkat etmek gerekiyo demek, ben de oluyo bitiyo diyodum. Çok şükür şimdi iyiymiş ya, önemli olan o canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?