Bebeklerimiz ve Biz

selamlar kızlar...
aa mücüm hoşgeldin şekerim. seni burda görmek ne güzel..
oğluşun büyümüştür.. kocaman öpücükler sana ve oğluşuna..

kadiş cim arkadaşlarında dediği gibi bencede kreşe vermen daha iyi olur..

bizlerde iyiyz . herşey yolunda çok şükür..
Albinada ayın 15.de 3 yaşı bitecek.büyüdüler valla kızlar..
günler ne çabuk geçiyor değilmi..
eşim 2. çocuk muhabbetlerini açıp duruyor. ben nasıl kapatacağımı şaşırıyorum..:))

zeynep merha hoşbuldukk:)
bendende kocaman öpücükler Albina ya ve sana:)) büyüydü Albinada büyümüş ama bak 3 yaş oluyormıuş ne güzel keyifli günler seni bekliyor datından yenmiyorlar büyüdükçe bunlarrrrrrrrrrr:teytey:

eğer evdeysen ve hazırsan doğur gitsin derim ben :hooray:
ben şu anda eğer şartla tamam olsaydı yapardımmmmmmmmmmmmmm
heheehee tabiki sen bilirisn en doğrusunu şaka yaıyorum..
sevgilerimle..

slm kızlar
camide hatim vardı gidip geldim

zeynepcim son resimleri yokmu albinanın
faceden biz diğerlerine bakıyoruz ama albina yok
vallla şartlar müsaitse bence de yap artık 2. yi
bak kadişe fatmaya nasılda verdiler müjdeyi:)

mücüm ege artık sadece kreşte değil mi anneanne babanne bakmıyo
senin işler nasıl cnmm
tatile kaçabildinizmikaydirigubbakcemile

slm kızlar
ramazan ayınız hayırlı olsun
oruçlarımız kabul olsun
ve sabır versin rabbim bize

dumura uğramış gibi beynim yemek falan değilde bir bardak su olsa ne ii olacak

kreş mevzunda tam karar verdim bir sene daha evde kalsın 2. çocugu dogurayım bu ara
2012 de de ilçeye taşınırız dedim ama
her an her dakika fikrim değişiyor
2. çocuk için erken biliyorum ama çalıştığımdan dolayı iş yerim hemen alt katımda ama 2012 de beni yollarlar burdan ve bu kadar rahat bir yer zor bulurum
diye düşünüyorum ama bu arada oğlum var annem gelse diyorum o da kesin gidecek bayramdan sonra
Allah en güzel kapıyı gösterir inşallah

iyi ramazanlar kadişcim
hakkında hayırlısı olsun cnmm
bende çok sıkıntılıyım
emir pazartesi günü ameliyat olucak
sünnette hata varmış demiştim ya revizyon lucak ama baya bi zorlu operasyon olucakmış
dualarınızı esirgemeyin kızlar
prof. faruk altuğ yapacak ameliyatı kadığoğlu hastanesinde olucak
dr baya bi yaşlı cerrahpaşadan emekliymiş
şimdide o beni biraz sıkıyo acaba yaşlı nasıl yapar:???

herkese hayırlı ramazanlar diiliyorum...tatilimizi bitirip eve döndük nihayet....umarım herkes iyidir...

ege, arda kreşli olmuş ne güzel...gerek sosyalleşmek gerek kendini tanımak, ifade etmek için çok önemli olduğunu düşünüyorum...darısı bize inş

kadişicim sizin için de kreş en uygun seçenek gibi görünüyor..yolun uzaklığını takma kafana...çocuklar seyahat etmeyi severler..

zehracım emir adına çok üzüldüm nasıl hata yaparlar...hangi çağdayız....ama emir güçlü bir çocuk kısa sürede iyileşir toparlar...dualarım sizinle canım...zeynebi de kocaman öp yerime...

merhaba güzel anneler.kimseler yok diye uğramıyorum daha doğrusu kk pek bakmıyorum.
zehracım emiri şimdi duydum inan çokta aşırdım.çok geçmiş olsun.
kreş muhabbeti olmuş bende berfeyi seneye vericem inşllah.evde olduğum için yarım gün felan düşünüyorum bakalım hayırlısı.

güzel dileklerin için çok saol gülüm
hata birazda emirden kaynaklandı diyebilirim
dr un işini yapmasına izin vermediki bağırdı durdu acıyo diye aslında hissetmiyodu bile ama işte çok panik canı çok tatlı
şimdi narkozla olucak çok korkuyorum hülyacım, rabbim yardım eder inşallah

evine hoşgeldin cnmm, nasıl özlemişsindir kimbilir
insanın evi gibisi olmuyo değil mi
ardam ve berkan nasılllar hülyacım
facede resimlerini gördüm nasıl büyümüş ikiside çok yakışıklı keratalar çok çekiceksin kıss sen bunlardan:)

öle mevcancım eski sohbetleri bulamayız ama işte arada yazıp çıkıyoruz bi görüp okuyup cevaplayan oluyo işte
kalan sağlar bizimdir ne yapalım cnmmm

saol cnm güzel dileklerin için inşallah kolay ve sorunsuz geçer hayırlısıyla

sekerler nasılsınız bızde antalyadayız annemlerde haftasonu babmız gelıyo evımızı tasıdık yerlestık :))

bu arada kpss 92 puan aldım cok mutluyum atanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

selam......esmacım şimdiden hayırlı olsun...çok sevindim...senin bölümün neydi canım.

zehracım...pazartesiye az kaldı...üzme kendini...sen daha güçlü durmalısın ki...emir telaşlanmasın korkmasın...göreceksin bak emir hemen iyileşecek...allah yardımcınz olsun....valla ben de kara kara düşünmeye başladım...önümüzdeki baharda biz de sünnet düşünüyorduk....

zehracım canım cok cok gecmıs olsun canım ya nasıl uzuldum anlatamam ama hayırlısyla gecer bı denem sıkma canını varya hastaneye yatınca kendı derdını unutuyosun ordakılerı gorunce yuce rabbım beterınden saklasınn allahın ıznıyle onuda atlatırsınızzz dualrımız sızınle canım

cokacum brans ogretmenıyım ben muhasebe :))

dunurcum canım nasılsın gelınım nasıl bakemmmmm

arda pasa bu sene anaokuluna gıdecek kaydını yaptırdık :))

hülyacım ve esmacım çok saolun desteğiniz için, inşallah kolaylıkla atlatırız
hülyacım seneye düşüyosunuz demek, çok iyi araştır cnm doktorları, hayırlısı olsun bakalım

zehracım c anım atlatırsınız ınsallahh bebegım uzme kendınııı

ıyı geceler kızlarrrrrrrrrrrrr ıyı sahurlarrr

zehracım c anım atlatırsınız ınsallahh bebegım uzme kendınııı

ıyı geceler kızlarrrrrrrrrrrrr ıyı sahurlarrr

çok aol esmacımm, sahura kalkamadık geçen gece çok zor oldu susuzluk, şimdi tüm alarmları kuruyoruz, eşimin diline düştüm zaten bi kere kalkamayınca
akşamdan yiyip yatalım nasıl olsa gece kalkamıyoruz deyip duruyo her akşamdelikafadulden

Selam pamuk şekerler nasılsınız

oyy oyy oyy kimleri görüyorumm buralardaa:1hug:
çölde serap bulmuş gibi oldum seni burda görünceeeeeee:asigim:a.s.ŞenizŞeniz

zehracım he he he :))) cok zor olmustur canım ya dusunuyorumda susuzluk mahvedıyo zatenn valla burda gunde en az 5 kere suyun altına gırıyorum klıma oldugu haldeee

casnımmmmm hosgeldınnnnn unutulduk valla topıgımız eskı sehvetını kaybettı kımsler gelmez oldu boyle bı ugrayıncada ne cok sevınıyoruzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…