Bebeklerimiz ve Biz

hayırlı cumalar kızlar..
aa Kadiş cim çok sevindim senin adına cnm..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

zehracım Emir sünnet olmuş.. adam oldu demek:))
Allah diğer tüm mürüvetlerini de sağlıkla mutlulukla göstersin inş..

alsanaalsanasmile
Cnm Emir'in de doğum gününü kutluuyorum..
Nice mutlu yıllaraa... tüm sevdikleriylee..

ozumcum dogum gununuz kutlu olsun :))

kadıscım hayırlı olsunn bebıs ıkıncısı gelıyo demek :)

kızlar hayırlı cumalarrr
ne çok olay olmuş
kadişimizin hamişliğiiii
mertin doğum günüü

özümcüm mertinde doğum günü kutlu olsun
nasıl denk getirmişiz 2 temmuza ikimizdeaklinialirimsmile

kadişim Allah gönlüne göre versin cnmmm
erken davrandınız önce egemen den geldi bebek haberi sonra da özümden senden 2. çocuk müjdesi
rabbim gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah

zehracım emiride sünnet ettirmişşin bu arada hayırlısı olsun canım.ayrıca doğumgünüde kutlu olsun yakışıklı paşanın.
özümcüm sizinde doğumgününüz kutlu olsun..

bu aarada çevremde de 2.bebek haberleri gelmeye başladı.aslında eşimde kışın berfe 3 yaşına girince bi çocuk yapalım diyor ama inanın asla ve asla çocuk sahibi olmayı şu an için düşünmüyorum.hatta tatil dönüşü spiral taktırıp uzun bi süre kafamı dinlemek istiyorum.anlıyacağınız çok kararsız kaldım...

zehracım sorma ya kımse ugramıyo artıkkk topıgımız yok gıbı bısey olduuu(

emırımın dogum gunu kutlı olsunnnn nıce yenı saglıklı huzurlulu yaslara canım

saol bitanem öpüyorumŞeniz

kadiş ben tahmin etmiştim biliyomusun sen gecikti deyince her işte bi hayır vardır iyi olur ne güzel ikisi beraber büyür kıssssalkisalkisalkis

aaaaaaaaaaaaa ben geçmşe bakıyım derken bunu görmemişimmmmm! oleyyyyyyy
hadi bakalım kadiscim hamile hamile yazışalım kızları gaza getirelim, zehraya bile 3.yü doğurtalım kaydirigubbakcemile3

allah seni ne yapmasın emi özümm
demek bana 3. yü yaptırcaksınnnndelikafadulden-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:roflol:

kadis canım tebrik ederim.hayırlı olsun.çok sevindim inan...

zehracım emiri sünnet ettirmişsiniz hayırlı olsun.doğum gününüzüde kutluyrum.kocaman delikanlı oldu maşallah...

canancım şu an öle düşünüyosun ama olurda hamile kalırsan farklı bi psikolojiye girersin ve kesinlikle 2. kez anne olmanın güzelliğini yaşarsın gülümm benimmmmm:1hug:

tatile nere gidiyosunuz canancım

zehracım emiride sünnet ettirmişşin bu arada hayırlısı olsun canım.ayrıca doğumgünüde kutlu olsun yakışıklı paşanın.
özümcüm sizinde doğumgününüz kutlu olsun..

öpüyorum bi tanemmm çok teşekkür ederimmmmm
iyiki doğmuş canım oğlummmmm çok seviyorum onu Şeniz:asigim::1hug:
aşkımızın ilk meyvasıdelikafadulden:icecream:sengözlerimebaksanab:asigim:

hayırlı cumalar kızlar
ne güzel haberler var böyle
kadisim hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna.yezdam abla oluyor hee :)
zehram emirin sünneti hayırlı olsun doğumgünü de kutlu olsun paşamın.Allah nice güzel günleri ni göstersin inşallah
özümcüm mertinde doğumgünü kutlu olsun nice sağlılı mutlu yıllara inşallah
bakalım sırada kim var 2. bebek te:)
ben evdeyim sınavıma 1 hafta kaldı dua edin canlar benim için pek giremiyorum nete.
öpüyorum hepinizi

teşekkür ederimm balımm:1hug:Şeniz
nerelerdesin sen bakıyımmm yoktun ne zamandır neler yapıyosun sınava çalışıyomusun

altınoluğa ne zaman gidiyosunuzz

kızlar hazırlık yapıyorum arkadaşları falan gelicek emirin şöle ufak çaplı bi mum üfleme operasyonu yaptırcaz görüşürüz gene arayuı açmayalım bağlantımızı koparayalımm canlarımm

sorma ya sınavdan nefes alamıyorum ders çalışıyorum habire
bu sene altınoluk yok galiba annemler bu sene yazı elazığda geçirecekler benimde 2 hafta izinim kalıyor zaten 1 haftasını onlarla geçiricem 1 haftasını da ramazan bayramından sonraki hafta antalya ya rez. yaptırdık oraya gidicez.kayınvalidemler tatile gidecekler ben kızı ablamlara bırakıcam kızım gidecek altınoluğa temmuzun 10 ndan sonra.onu almaya gittiğimizde haftasonu ancak o zman.
siz napıcaksınız ayvalık mıydı

hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlarr hayırlısı olsun hakkımızda bakalım

emirin ve mertin ve özümcüm doğum gününüzü kutluyorum nice yıllara

ooooooooooo, neler olmuş yawwwwwwwww,
şoklardayımm

zehram , damadım sünnet olmu, allah damatlığınıda göstersin inşallah, ayriyetten doğum günüde kutlu olsun benim yerime güzelce öp yakuşuklumuuuu

özümcüümmm mertiminde doğumgünymüşşş, nice sağlıklı, paralı, mutlu yaşlaraaa

ee kadiş patlatmışın bombayı bacımmm, çok sevindim vallaaaa, tamzamanı yaneeee, hehehee allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn

betüşüm 1 hafta kaldı vallaaa, bende beyazıtta girecem bacım sınava sen nerde gircen

cananım tatile gidyoo, elifde gedeyoooo
ooooh benim yerimed bol bol yüüznnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…