- Konu Sahibi DreamLover
-
- #34.941
slz kızlar
kimse uğramıyomu artık
neden bu kadar koptuk kimler geldi kimler geçti
acaba bi daha eski sohbetlerimize dönebilirmiyiz
herkesler bi yerlere dağıldı arada bakıyorum hiç yazan çıkan yok üzülüp çıkıyorum bende
yarın emirin doğum günü 9yaşına girecek
ne kadar da çabuk geçiyor zaman
zehracım sorma ya kımse ugramıyo artıkkk topıgımız yok gıbı bısey olduuu(
emırımın dogum gunu kutlı olsunnnn nıce yenı saglıklı huzurlulu yaslara canım
kadiş ben tahmin etmiştim biliyomusun sen gecikti deyince her işte bi hayır vardır iyi olur ne güzel ikisi beraber büyür kıssssalkisalkisalkisHerkese merhaba 16 günün sonunda adet olamayışımın sebebi ortaya çıktı kızlarrr
yezdama kardeş geliyor evet ultrasyonda kese görünmedi ama kan testinde hamile olduğum belli 2 hafta sonra kontrole gidicem aslında bakarsanız beklediğim bişey değildi yani planlı yapılmış değildi daha şuan için 2 çocuk düşünmüyorduk kaza ara malesef kaldım 3 aydır doğum kontrole ara vermiştim doktorum sürekli kullanma arada birkaç ay ara ver demişti ama kaçak olacağını tahmin edemedik malesef, herşeyin hayırlısı diyoruz kısmette varmış demekki oldu rabbim hayırlısını versin bakalım sizlerle paylaşmak istedim
herkese iyi geceler görüşmek üzere :)
canım valla kafamda hep bu düşünceyle yaşayacaktım yoksa, 2.yi istiyodum çünkü rahata çok da kavuşmadan ve aradaki fark çok olmadan kardeş yapalım dedik.
sağol zahracım, Emir'in sünneti de hayırlı olsun canım, darısı başımıza. biz artık ikisini birlikte sünnet ettiririz.
en güzelini yaptın özümcümmm valla en güzeli yaş farkı 2-3 olunca çocuklarda iyi anlaşıyo
canımcım beni yalnız bırakmıycan mı yoksa test falan ha
ahh ne çabık geçti hakkaten, Mert de 2 temmuzda 3 yaşına giriyorrr, ankaradayım ailemin yanında, hep birlikte kutluycaz.
aaaaaaaaaaaaa ben geçmşe bakıyım derken bunu görmemişimmmmm! oleyyyyyyy
hadi bakalım kadiscim hamile hamile yazışalım kızları gaza getirelim, zehraya bile 3.yü doğurtalım kaydirigubbakcemile3
kadis canım tebrik ederim.hayırlı olsun.çok sevindim inan...
zehracım emiri sünnet ettirmişsiniz hayırlı olsun.doğum gününüzüde kutluyrum.kocaman delikanlı oldu maşallah...
bu aarada çevremde de 2.bebek haberleri gelmeye başladı.aslında eşimde kışın berfe 3 yaşına girince bi çocuk yapalım diyor ama inanın asla ve asla çocuk sahibi olmayı şu an için düşünmüyorum.hatta tatil dönüşü spiral taktırıp uzun bi süre kafamı dinlemek istiyorum.anlıyacağınız çok kararsız kaldım...
zehracım emiride sünnet ettirmişşin bu arada hayırlısı olsun canım.ayrıca doğumgünüde kutlu olsun yakışıklı paşanın.
özümcüm sizinde doğumgününüz kutlu olsun..
kadis canım tebrik ederim.hayırlı olsun.çok sevindim inan...
zehracım emiri sünnet ettirmişsiniz hayırlı olsun.doğum gününüzüde kutluyrum.kocaman delikanlı oldu maşallah...
hayırlı cumalar kızlar
ne güzel haberler var böyle
kadisim hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna.yezdam abla oluyor hee :)
zehram emirin sünneti hayırlı olsun doğumgünü de kutlu olsun paşamın.Allah nice güzel günleri ni göstersin inşallah
özümcüm mertinde doğumgünü kutlu olsun nice sağlılı mutlu yıllara inşallah
bakalım sırada kim var 2. bebek te:)
ben evdeyim sınavıma 1 hafta kaldı dua edin canlar benim için pek giremiyorum nete.
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?