Bebeklerimiz ve Biz

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım biz kuzumla iyiyiz şükür

beizimizi attık sadee geceleri bağlıyoruz dün başladım wc eğitimine tekrardan bu sefer kararlıyım bakalım
biraz zorlanıyorum ama geçicek inş.

özümcüm hayılrı olsun demek erkek bebişin

zehracım sende hoşgeldin demek memleketteydin nasıl geçti
emirin sünnetide hayırlı olsun canım rabbim damatlığınıda göstersin

kızlar benimde günüm geçiyor teste bişey çıkmadı ama hala olamadım 14 gün geçti olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ama birşey yok bakalım biraz daha bekliycem olmazsam doktora gidicem

hele sukurrrrrrrr ya gelen olduuuuu

zehram hayırlı olsun balım yaaa damatlıgını gostermeyı nasıp etsınnn

kadıs canım ıyı yapmıssınnn alısır merak etme

merhaba kızlar benimde 11 aylık bir kızım var 2 hafta sonra 1 yasına girecek doğum gunu yapmak istiyorum bir yandan ilk doğum gunu olmasından dolayı çok özenli birşey olsun istiyorum diğer yandan henuz birşey anlamıyacak yaşta oldugundan dolayı aile arasında normal bi kutlama yapayım diyorum bir türlü karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım varboshayallersmile

slm kızlarr
kadişim demek beze elveda dediniz artık
kararlı ol cnm asla pes etme bende çoğu zaman pes edecek duruma gelmiştim ama kararla devam ettim oldu eminim sizde başarırsınız

esmacım hoşbulduk cnmmm, ardayı geç kalmadan sünnet ettir cnm inan büyüyünce çok ama çok zor oluyo

loresima hoşgeldimn cnmm
demek 1 yaşına merhaba diyecek oğluşun
allah bağışlasın güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
benim oğlum temmuz 2 de 9 yaşına girecekk
az önce 1. yaş doğumgünü resimlerine baktık beraber o zaman hatırlayamasa da büyüdüğünde çok duygulanıyo resme baktıkça
anne ne kadar küçükmüşüm nasıl tatlıymışım dedi durdu kerata
bence büyük çaplı bi kutlama planlaki unutulmasın ilk yaş günü:) ne de olsa öle değil mi

dreamlover saol cnaım yaa maşallah oğluna adam oldu demek Allah damatlıgını da göstersin hayırlı uzun ömür versin evlatlarına benimki erkek değil cnaım cadımı cadı bir kız )) içimden geçende o yönde hatırlamasada büyüdüğünde resimlerini ve görüntülerini izlediğinde onun için değerli bi anı olucak umarım herşey güzel olur
sizler 1.yaş gününü nasıl kutladınız çok az kaldı çalıştığım için şimdiden planlamaya başlamam lazım herşeyi opuyorumnanaktan

loresıma canım allah bagıslasın bence ılkler unutulmaz olmalııı sonradan cok anılıyooo

zehracım dogru soyluyosun kuzum ama bu yaslarda rısklıymıs okula baslarken artık anestezı yaptırarak yaptırıcazz

oglusumun bugun anaokulu kayıdını yaptıkkkk cok sevındımmm:))

istanbulda olsaydım bende anestezi ile yaptırcaktım esma
ama kısmet işte öle denk geldi neyse oldu bitti kurtuldu , üstümüzden de büyük bi yük kalktı
eşime kalsa 1-2 sene daha bekleticekti

canım benım her ıste bı hayır vardır demek boylesı daha hayırlıymıs sızın ıcın oldu bıttı bak darısı basımıza

tesekkür ederim canlarım ii bişeyler yapamaya çalısıcam ama malesef cuma gunune geliyor kızımın doğum günü o gunde calısıyorum akşam için bişeyler yapmam lazımbilmiyorumkismile

slz kızlar
kimse uğramıyomu artık
neden bu kadar koptuk kimler geldi kimler geçti
acaba bi daha eski sohbetlerimize dönebilirmiyiz
herkesler bi yerlere dağıldı arada bakıyorum hiç yazan çıkan yok üzülüp çıkıyorum bende

yarın emirin doğum günü 9yaşına girecek
ne kadar da çabuk geçiyor zaman

zehracım sorma ya kımse ugramıyo artıkkk topıgımız yok gıbı bısey olduuu(

emırımın dogum gunu kutlı olsunnnn nıce yenı saglıklı huzurlulu yaslara canım

Herkese merhaba 16 günün sonunda adet olamayışımın sebebi ortaya çıktı kızlarrr

yezdama kardeş geliyor evet ultrasyonda kese görünmedi ama kan testinde hamile olduğum belli 2 hafta sonra kontrole gidicem aslında bakarsanız beklediğim bişey değildi yani planlı yapılmış değildi daha şuan için 2 çocuk düşünmüyorduk kaza ara malesef kaldım 3 aydır doğum kontrole ara vermiştim doktorum sürekli kullanma arada birkaç ay ara ver demişti ama kaçak olacağını tahmin edemedik malesef, herşeyin hayırlısı diyoruz kısmette varmış demekki oldu rabbim hayırlısını versin bakalım sizlerle paylaşmak istedim

herkese iyi geceler görüşmek üzere :)

hele sukurrrrrrrr bırınız geldınız kaacaklarr

canımya zehradan falan haberın varmı ortada yokkkk

ıyı yapmısız ıyı cesaret canım ya ben cesaret edemıyorum 2ç cocuga

canım valla kafamda hep bu düşünceyle yaşayacaktım yoksa, 2.yi istiyodum çünkü rahata çok da kavuşmadan ve aradaki fark çok olmadan kardeş yapalım dedik.

slm kızlarr
bu sabah 5 te döndüm
memlekete gittik oğlumu sünnet ettirdik döndük
sizler nasılsınız
özümcüm hayırlısı olsun cnmm demek 2 paşa annesi olucaksın

sağol zahracım, Emir'in sünneti de hayırlı olsun canım, darısı başımıza. biz artık ikisini birlikte sünnet ettiririz.

canımcım beni yalnız bırakmıycan mı yoksa test falan ha

ahh ne çabık geçti hakkaten, Mert de 2 temmuzda 3 yaşına giriyorrr, ankaradayım ailemin yanında, hep birlikte kutluycaz.

aaaaaaaaaaaaa ben geçmşe bakıyım derken bunu görmemişimmmmm! oleyyyyyyy
hadi bakalım kadiscim hamile hamile yazışalım kızları gaza getirelim, zehraya bile 3.yü doğurtalım kaydirigubbakcemile3

kadis canım tebrik ederim.hayırlı olsun.çok sevindim inan...

zehracım emiri sünnet ettirmişsiniz hayırlı olsun.doğum gününüzüde kutluyrum.kocaman delikanlı oldu maşallah...

özüm mertinde doğum günü sanırım yarın.sizinde doğum gününüz kutlu olsun...sağlıklı ve mutlu yıllar mert beyimize...

özüm mertinde doğum günü sanırım yarın.sizinde doğum gününüz kutlu olsun...sağlıklı ve mutlu yıllar mert beyimize...

Evet canım 2 temmuz bizim de doğum günümüz. Teşekkür ederiz teyzesi.

Zehracım, Emir'in doğum günü kutlu olsun, ne güzel tesadüf aynı gün oğullarımızın doğum günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…