Bebeklerimiz ve Biz

GÜNAYDIN fıstıklar
annemdeydim, kuzenim teskeresini aldı, hem onu hem annemleri gördüm dün gece döndüm
melek azıyor kuduruyorr, ne bitmezzz enerji buu, acaba bi yerlerde yorgunluktan sızıp kaldığını görebilecekmiyimmmm

slm kzılar niye bugün sohbet olmamış(
nimetcim demek annendeydin merak ettim bende seni 3 gün falan oldu yoktun
demek teskeesini aldı kuzenin, hayırlısıyla tüm askerlerimiz sağsalim teskerelerini alıp vatanborcunu ödeyip gelirler

nilin enerjisi bitmez hayatım sanmıyorum kendinden otomatik şarjlı kızım benimm gelinimmm:)))

esmacım sen yaptın sonuçlar nasıl çıktı

elif, ekin, canan, semiha, kadiş, zeynep kızlar nerelerdesiniz aloooooooo

bizde sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik ordan emiei okula bıraktık, terziye uğradım pantaalonlarım vardı paçaları falan yapılcak onları verdim geldim

misafirim geldi onları yollladım şimdi bakayım dedim

bu arada kızlar eşimin yengesi vefat etmiş bu gece sabaha karşı
eşim şu an yolda yarın öğlen namazından sonra kaldırılcakmış cenaze
kadıncağız yatalaktı bayada yaşı vardı, gelinleri bakıyodu ama onlarda pek keyifsizdi
kadıncağız kurtuldu gibi oldu
allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun

zehracım canım basınız sagolsunnn

bende yenı geldım kanım cok dusuk cıktı ılac kullanıcam 1 ay sonra tekrar gıdıcem

saol esmacımm , toprağı bol mekanı cennet olsun inşallah ne diyelim herşey allahtan geliyor

ilaçlarını düzenli iç güzelim inşallah normale döner kan oranın

ınsallah canım ya eger normale cıkmassa endoskopı yapacakmısss

iyi akşamlar güzeller.çok yoruldum 2 sepet ütüm vardı hallettim bugün.üstüne halıları ve koltukları sildim.işim yeni bitti desem yeridir.hava burda sıcak ama yağacak gibi çok bulanık ya..

zehracım aklım burdaydı ama inan fırsatım olmadı.bu arada başınız saolsun allah rahmet eylesin canım.benimde teyzem ağırlaşmış annemden bize kalan son kişiydi.yaşıda 85 e yakın yatalak olmuş,kimseyi tanımıyormuş ankarada da deil yanına gidemiyorum.allahım yardımcısı olsun(

esmacım neyseki kansızlık çıkmış canım ,yıllardır aynı dert bende var ama tedavisini olmuyorum.arada pekmez içiyorum hepsi bu(

canlarım bu arada akşam müjdeli haber aldık,babama hac çıkmış.bu 4.senesiydi çok üzülüyordu çıkmıyor diye,yaşıda geçiyordu zaten.çok mutlu olduk ya.

başsağlığı için çok saol mevcancım
sende yorulmuşsun tüm gün cnm ama tertemiz olmuş bak koltuklar halılar
allah güle güle kirletmeyi nasip etsin

babana hac çıkmış çok sevindim cnmm çok güzel bi haberrrr
hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
darısı tüm isteyenlerin başına olsun

gunaydın guzel annelerı ve sekerlerıı nasılsınızzzzz

dunurum hayırlı olsun baban adına cok sevundım yuce rabbım bızede nasıp eder ınsallahhhh

dunurum benım kansızlık cok cıktı normal degıl doktorr normalı 12 ıle 17 arasındaymıs benım kı 8 cıktıı haftada bır kan vereceklerr ılaclarımı kullnmaya basladım eger halen cıkmassa endoskopı yapacaklarmıs nedenını arastıracaklarmısss

zehracım dünürüm çok teşekkür ederim.rabbim isteyen herkese nasip eder inş.
esmacım 8 gerçekten düşük bi oranmış.benimde ilk hamileleiğimde 9 civarındaydı uzun bi süre kan iğnesi olmuştum.en son tahlil yaptırdın geçen sene felandı benim 10.8,berfenin 13,5 çıkmıştı.

hayırlı cumalar kızlar
güzel bir gün olsun inşallah
çalaışanlara kolaylıklar ve sabır diliyorum

Hayırlı cumalar kızlar..
Zehracım başınız sağolsun cnm. Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun..
Esmacım geçmiş olsun cnm..
Canan cım babacığına hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.. Allah kabul etsin şimdiden..
Allah bizede nasip etsin inş.. çok ama çok istiyorum bende. özellikle genç yaşta gidebilmeyi çok istiyorum..

Bende bugün arkadaşlarla buluşacam. bir arkadaş evinde organize etti sağolsun. herkesi çağımış. uzun zamandır görmediklerimide görebilecem..
albiş balkonda suyla oynuyor. oynaması bitsin. bıcı bıcı yaptırıp çıkacam. bu arada bende bi kaç parça ütüm var onu halledeyim. öpüldünüz kızlar..

ne güzel nimet gözünüz aydın.darısı tüm askerlerin başına...

başınız sağolsun canım...

canlarım bu arada akşam müjdeli haber aldık,babama hac çıkmış.bu 4.senesiydi çok üzülüyordu çıkmıyor diye,yaşıda geçiyordu zaten.çok mutlu olduk ya.
ne güzel canancım.allah kabul etsin diyelim.darısı tüm isteyenlerin başına

bol sohbet muhabbet sizede canım.

esma snada geçmiş olsun.kan değerin gerçekten düşük ama tedaviyle üstesinden gelinir canım...

slm kızlar
bizim kursun da son günleri artık
çarşamba günü diyanetten gelicekler sözlü sınav olucaz ama sadece kuran okumak değil, namaz oruç hac vs. biçok konudan sözlü bakalım inşallah heyecanlanmam

eşim yoldaymış hayırlısıyla sağsalim gelir inşallah
çok özledim eşimi , allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

zeynebi yatırdım bende şimdi ama burnu akıyo ve öksürüyo kuzum yaa
kış boyu hastalanmadı yaz geldi hasta oldu (

sizinkiler nasıl kızlar ne var yok

zehracım başınız sağolsun, mekan cennet olsun
mevcancımm hastanız hakkında da allah ayırlısını versi
hac çıkmış, ne güzel, allah herkese nasip etsin
esmacım, tedaviyle düzelir inaşllahhh

herkese iyi geceler
esma çok geçmiş olsun canım
zehracım başınız sağolsun RAbbim mekanını cennet eğlesin
bende evdeyim malum.. yarın adalara gitmek istiyoruz bakalım kuzuma da değişiklik olsun
hasta kuzucuklara geçmiş olsun

merhaba kızlar..
günaydın hepinize...
güzel bir hafta sonu olur inşallah...
işlerimiz çok yoğun...
pek gelemedim...herkes iyi sanırım...
kuzucum ve ben iyiyiz çok şükür...her hafta düğün dernek inanılmaz çok...
bu hafta sonu eşimin açıköğretim sınavları var...

zehracım başınız sağolsun cnm..
sanırım gelmiştir.Tuğrul abi..Allah ayırmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…