- Konu Sahibi DreamLover
-
- #34.761
ne güzel nimet gözünüz aydın.darısı tüm askerlerin başına...GÜNAYDIN fıstıklar
annemdeydim, kuzenim teskeresini aldı, hem onu hem annemleri gördüm dün gece döndüm
melek azıyor kuduruyorr, ne bitmezzz enerji buu, acaba bi yerlerde yorgunluktan sızıp kaldığını görebilecekmiyimmmm
başınız sağolsun canım...bizde sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik ordan emiei okula bıraktık, terziye uğradım pantaalonlarım vardı paçaları falan yapılcak onları verdim geldim
misafirim geldi onları yollladım şimdi bakayım dedim
bu arada kızlar eşimin yengesi vefat etmiş bu gece sabaha karşı
eşim şu an yolda yarın öğlen namazından sonra kaldırılcakmış cenaze
kadıncağız yatalaktı bayada yaşı vardı, gelinleri bakıyodu ama onlarda pek keyifsizdi
kadıncağız kurtuldu gibi oldu
allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun
ne güzel canancım.allah kabul etsin diyelim.darısı tüm isteyenlerin başınacanlarım bu arada akşam müjdeli haber aldık,babama hac çıkmış.bu 4.senesiydi çok üzülüyordu çıkmıyor diye,yaşıda geçiyordu zaten.çok mutlu olduk ya.
Hayırlı cumalar kızlar..
Zehracım başınız sağolsun cnm. Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun..
Esmacım geçmiş olsun cnm..
Canan cım babacığına hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.. Allah kabul etsin şimdiden..
Allah bizede nasip etsin inş.. çok ama çok istiyorum bende. özellikle genç yaşta gidebilmeyi çok istiyorum..
Bende bugün arkadaşlarla buluşacam. bir arkadaş evinde organize etti sağolsun. herkesi çağımış. uzun zamandır görmediklerimide görebilecem..
albiş balkonda suyla oynuyor. oynaması bitsin. bıcı bıcı yaptırıp çıkacam. bu arada bende bi kaç parça ütüm var onu halledeyim. öpüldünüz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?