- Konu Sahibi DreamLover
-
teşekkürler canım evet doktora götürdüm küçüğüm daha yeni iyileşmişti şimdi başa döndük inşallah hemen atlatırlar :çok üzgünüm:
ıyıyım canım,balınla ugrasıyorum,bu aralar bıraz mızmız yoruyor benı
nasıl gectı tatılınız?ali uyum saglıyabıldımı
teşekkürler canım allahım hepimizin yavrularını korusunküçüğüm şimdi uyuyor bende iflas edicem ama ne zaman çok yorgun hissediyorum sizde olmasanız ne yapardım hasta oluca dışarıda çıkmıyoruz fazla anlıyacağın depresyondayım kızlarım iyileşip annelerine gülücük versinler yeter bana
herkese merhaba,
iyi sohbetlera.s. diliyıorum,
sevilcim hoşgeldin tatilin nasıldı?
Kılzar sizler nasılsınız ben yoğunum bu yüzden gelemiyorum :çok üzgünüm:
Hoşbulduk canımmmmŞeniz
Tatil iyiydi çocukla biraz yorucu oldu ama olsun dolu dolu bir hafta geçirdim kuzucuğum ve kocişimle...
Çok iyi geldi.
İrem suyu çok sevdi bıraksam yüzecek ama kafasını sokmadım. Şimdi akan suyu gördümü çıldırıyor.
Ayarlaya bilirsem Ağustos ortası gibi tekrar çıkmayı düşünüyorum.
Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbin daha kötüsünden saklasın.
Nasıl oldu kesiğin Egecik nasıl?
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.. bizde yakında yağızımla tatile gidicez bakalım rahat verecek mi?ama yağız tam bir huysuz korkutuyor valla beni.. umarım burnumuzdan gelmez..
hoşgeldin bidenem yüzünü gören cennetlik maaşallah yağız koca adam olmuş, demek tatile gideceniz ooohh bol bol gezin umarım yağızında oşuna gider ve seni çok üzmez öpüyorum sizi canım:1hug:
evet valla teyzesi kocaman oldu görsen birde boylu poslu tosuncuğumgören 3-4 yasında sanıyor ama konuşamadığını falan görünce anlıyorlar miinik olduğunu çokk yaramaz aysegülcüm aslında anneme bırakacaktık ama çok ağlayacak gibi durduğu için kıyamıyoruz..
canım sende hoşgeldin atlmışım kusura bakma demek irem çok sevdi suyu ne güzel benim oğlum evde banyodan çıkmaz denizden çok korktu :roflol:
artık büyüyor annesi büyüdükçe yaramazlıklara başlıyorlar benimki şimdi hiç durmuyor 1 dk bile yorulmuyorda ben peşinde koşmaktan ölüyorum tatil iyi geçti çok sıkılmıştım oğlum ilk gün hiç uyumadı sadece o kadar üzmedianneyi hiç ama denizden çok korktu ağlamaklı sarıldı hep yaklaştırdıkça çok dalga var malum karadeniz o sesinden mi korktu o koca beyaz dalgalardanmı anlamadım bir kez sokup çıkardım çok üşüdü ağladı bidaha sokmadım bendeyerimseniben
saol canım sıpalar ii ufaklık çok hareketlendi bir saniye bile durmak istemiyor gerçi banada ii oluyor kilo bakımından yaneizinliydik tatlım pazar döndün. güzel şeyler çabuk bitiyor. bir hafta nasıl geçti anlamadım.
sen nasılsın bebeler nasıl?
Hadi kolay gelsin canım mamalardan bende isterim amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?