Bebeklerimiz ve Biz

ıyıyım canım,balınla ugrasıyorum,bu aralar bıraz mızmız yoruyor benı
nasıl gectı tatılınız?ali uyum saglıyabıldımı

artık büyüyor annesi büyüdükçe yaramazlıklara başlıyorlar benimki şimdi hiç durmuyor 1 dk bile yorulmuyorda ben peşinde koşmaktan ölüyorum tatil iyi geçti çok sıkılmıştım oğlum ilk gün hiç uyumadı sadece o kadar üzmedianneyi hiç ama denizden çok korktu ağlamaklı sarıldı hep yaklaştırdıkça çok dalga var malum karadeniz o sesinden mi korktu o koca beyaz dalgalardanmı anlamadım bir kez sokup çıkardım çok üşüdü ağladı bidaha sokmadım bendeyerimseniben

Allah sabır versin sanada canım insanı yorgunluktan çok çocukların hasta olması üzüyor değilmi? bir an önce iyi olurlar inşallah benimkide bugün sabahın 6 sından beri ayakta uyumakta direniyor anlamadım bugün :uhm:

herkese merhaba,
iyi sohbetlera.s. diliyıorum,
sevilcim hoşgeldin tatilin nasıldı?
Kılzar sizler nasılsınız ben yoğunum bu yüzden gelemiyorum :çok üzgünüm:

Hoşbulduk canımmmmŞeniz
Tatil iyiydi çocukla biraz yorucu oldu ama olsun dolu dolu bir hafta geçirdim kuzucuğum ve kocişimle...
Çok iyi geldi.
İrem suyu çok sevdi bıraksam yüzecek ama kafasını sokmadım. Şimdi akan suyu gördümü çıldırıyor.
Ayarlaya bilirsem Ağustos ortası gibi tekrar çıkmayı düşünüyorum.
Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbin daha kötüsünden saklasın.
Nasıl oldu kesiğin Egecik nasıl?

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.. bizde yakında yağızımla tatile gidicez bakalım rahat verecek mi?ama yağız tam bir huysuz korkutuyor valla beni.. umarım burnumuzdan gelmez..

canım sende hoşgeldin atlmışım kusura bakma demek irem çok sevdi suyu ne güzel benim oğlum evde banyodan çıkmaz denizden çok korktu :roflol:

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.. bizde yakında yağızımla tatile gidicez bakalım rahat verecek mi?ama yağız tam bir huysuz korkutuyor valla beni.. umarım burnumuzdan gelmez..

hoşgeldin bidenem yüzünü gören cennetlik maaşallah yağız koca adam olmuş, demek tatile gideceniz ooohh bol bol gezin umarım yağızında oşuna gider ve seni çok üzmez öpüyorum sizi canım:1hug:

hoşgeldin bidenem yüzünü gören cennetlik maaşallah yağız koca adam olmuş, demek tatile gideceniz ooohh bol bol gezin umarım yağızında oşuna gider ve seni çok üzmez öpüyorum sizi canım:1hug:

evet valla teyzesi kocaman oldu görsen birde boylu poslu tosuncuğum gören 3-4 yasında sanıyor ama konuşamadığını falan görünce anlıyorlar miinik olduğunu çokk yaramaz aysegülcüm aslında anneme bırakacaktık ama çok ağlayacak gibi durduğu için kıyamıyoruz..

oooyy yerim ben onun popişini maaşallah canım nazar filan değer sen yinede küçük deme büyük sansınlar boşver :lepi: bırakma tabii annesi o yokken nasıl tadı çıksın tatilin kıyamam ben coksekeriremsu

canım sende hoşgeldin atlmışım kusura bakma demek irem çok sevdi suyu ne güzel benim oğlum evde banyodan çıkmaz denizden çok korktu :roflol:

Okadar suyu birarada görünce korktu tabi paşam merak etme seneye daha çok alışır. Bu sefer sen girmesin diye binbir takla atarsın.
Bizim babamızda İremin denizi sevmiyeceğinden çok umutluydu aksi olunca tüm hayalleri suya düştü kendisi denizden hefret ederde. Yandım diyor bu büyüyünce siz ikiniz bir olur mayısdan deniz diye tutturursunuz :roflol::roflol:

bizim babamızda pek sevmiyor oğluyla ikisi oturdular ben girdim:roflol: ben oğlum sever diyordum ama korktu inşallah alışır seneye a.s irem halbuki daha küçük maaşallah ona siz nereye gitmiştiniz deniz nasıldı sıcakmıydı?

kızlar mrbar nasılsınız bakem..
bakamadım gerilere herkes iyidir umarım..
bizim cephe iyi çok şükür sıcaklarla boğuşuyoruz :)

selam kızlarrrr.
kaçgündür temizlik yapıyorum hala bitiremedim
sıcak biryandan naz hanım biryandan çok yoruldum
inşallah yarın bitiricem işlerimii

zeynepcim canım hoşgeldin hemen bakıyorum fotolaraa

Ekin cim kolay gelsin cnm. bu sıcaklarda çok zor olmuştur temizliğin ewet
neyseki bitirmişsin cnm..

yorumların içinde çok tşk ederiz cnm..

canım benım demek korktu denizden yavru ,seneye hıc cıkaramazsın denızden keyfını anlayınca ,bızde 15 gun sonr gıdıcez bakalım bızım kız napıcak,bende cok yoruldum,dinlenmeye cok ıhtıyacım var,tatilde emzirme ve sevme dısında babası bakıcak Balın a yerimseniben,bende keyif yapıcam inşallah

kızlar herkese iyi geceler..bugün uğrayamadım..herkesin keyfi yerindedir umarım...perşembe günü kayınvalidemin evinde berfe ye diş buğdayı yapıcaz..ondan sonrada misafir ağırlıyacağım..sanırım haftasonu na kadar pek giremiycem nete..beni özleyin emi..bebişlerimizi öpüyorum kocaman...

izinliydik tatlım pazar döndün. güzel şeyler çabuk bitiyor. bir hafta nasıl geçti anlamadım.
sen nasılsın bebeler nasıl?
Hadi kolay gelsin canım mamalardan bende isterim amaaaa
saol canım sıpalar ii ufaklık çok hareketlendi bir saniye bile durmak istemiyor gerçi banada ii oluyor kilo bakımından yane sen nasılsın senin kuzu nasıl canım.. ayrıcada istediğin mama olsun canımmmmm......ne istiyon söyle bakem mavice teyzene kuzum sena.sŞeniz

selam herkese iyi geceler maşallah berfeye dişi çıktıda diş buğdayı yapıyorsunuz demek benim kızda bir ilerleme yok diş konusunda
yeğenimle (süt kardeşi) arasında 3 hafta var onun sayesinde emeklemeyi ilerletti iyice bıraktığın yerde bulamıyorsun artık
mavice buluşmaya katılıyormuşsun bol bol resim çekininde bizde bakalım gelemiyoruz malum
pek vakit olmuyor akraba ziyaretleriyle geçiyor tatil
abimlerde gelmişti onlarda yarın gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…