Ahhh ya kadınları mutlu etmek bu kadar kolay işte, eşini tebrik ediyorum çok ince bir hediye her gül bir anlam süper. Kardeşinde yanında ne güzel, en kötü gününüz böyle olsun inşallah
Gerçekten güzel bir haftasonu idi, tekrar teşekkür ederim hem müü ye hemde zehra'ya, inşallah tekrarlarız.
Müü çok geçmiş olsun canım ikinizede, birilerine birşeyler çevirip ver. Biz üzerine düşüyoruz diyemi böyle oluyor bilmiyorum ki, Allah daha kötüsünden sakınsın şimdi nasılsınız?
Ali'nin annesi fotograflar çok fena çıktığı için pek koymadık, olanlar mirrorun albümünde.
Talu sağlıklı sıhatlı uzun yaşlarını görürsün inşallah
Mavili sizede şimdiden iyi tatiler, çalışanlara kolay gelsin
Jege'cim Ada'mı, Derin'imi ve güzell annelerini öpüyorum. Yavrusa sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum, orada olmayı isterdik.
Tüm bebekler ve anneler iyidir inşallah, bizde pazar dışarıdaydık ama çok sıcak olduğu için zor attık kendimizi eve. Her haftasonu kendimizi bir hışımla bir yerlere atıp, sonra da tekrar eve atıyoruz ve bu arada da yoruluyoruz kafamçokkarıştı. Bugünde biraz iş, ütü, yemek beni bekliyor, tabi kızımın izin verdiği ölçüde