• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerimiz ve biz aniden buluştuk:))

sitenin en şeker beşli buluşması olmuş dreamloverım güneş gibi ışık saçıyorsun güzelliğin zerafetinle:nazar::asigim: soytarı sende çok güzel ve tatlısın:nazar:çok şık olduğunuzda gözümdem kaçmadı

prenseslerimiz ve prensimize gelince bayıldım üçünede allah onları nazardan saklasın:nazar::1hug: öpün onları benim için yerimsenibenneolur harikasınız şeker beşliyerimseniben

Allah dostlugunuzu daim etsin kutlarim ne güzel bir bulusma olmus bu böyle.
en güzelide hamilelikten bu yana cocuk iki yasina gelinceye dek hep korumaniz bu dostlugu, reele dökülüncede ayrilmazsiniz kolay kolay sanirim:nazar:

Anneler harikasınız tek kelimeyle,
KK'nın yeni nesil üyeleri,
minik prensesleri kocaman öpüyorum,maaşallah diyorum...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...

Yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz dualarınız ve iltifatlarınız için.

Çok sade ve çok güzel bir buluşma oldu tadı damağımda kaldı.Muhakkak tekrarı olacaktır.

Kucak dolusu sevgiler.

Maşallah ya ne güzel bir dostluk kurmuşsunuz.Bu arada siz hangi carrefourda buluştunuz ya?

ya dreamcim zeynep çok sinirli bakıyo bi kerede gülmemiş resimlerde...
hep böylemidir? sana çok çektireceğe benziyo :D

Buluşma saatimiz kızlarımızın uyku saatine denk gelince ikiside biraz huysuzlaştı doğal olarak,eve gidince denom uyudu ama zeyno uyumadı.Ev ortamında daha iyi anlaştılar avm de ilgileri başka yönlere dağıldığı için.

kızlarınızda sizde çok tatlısınız maaşallah:nazar::nazar::nazar:
dostluğunuz daim olsun

teşekkür ederiz cnmmmmm:1hug:
kızmadın demi resimlere bak çatla dedim diyeee:utangac:
ama doğru dedima.s
kıskanırsın da bi daha ki sefere seninlede buluşuruz :teselli:

Yok canım niye kızayımmm ama inanki çalışmasaydım kuzuyu alır gelirdim çünkü orkadar yorgunluk varki bizraz değişikliğe ihtiyaç var zaten yezda dışarıyı çok seviyor helede kendi yaşıtları varsa beni bile unutuveriyor çok çok seviniyor. inş. canım inş. birdahakine allah nasip ederse

yavrularınızda sizlerde çok tatlı ve güzelsiniz.göz kamaştırıyosunuz desem daha yerinde olur sanırım.:asigim:
allah bağışlasın yavrularınızı :Saruboceq:,ne güzel gözünüz arkada kalmadan,hep beraber,güzel bir vakit gecirmişsiniz.devamına :içelim:

yavrularınızda sizlerde çok tatlı ve güzelsiniz.göz kamaştırıyosunuz desem daha yerinde olur sanırım.:asigim:
allah bağışlasın yavrularınızı :Saruboceq:,ne güzel gözünüz arkada kalmadan,hep beraber,güzel bir vakit gecirmişsiniz.devamına :içelim:

çok teşekkür ederiz.Çok incesin. :)
Amin cümlemizinkini.
Evet çok güzeldi kendi adıma söyliyim ben doyamadım seksi hatuna :)

sitenin en şeker beşli buluşması olmuş dreamloverım güneş gibi ışık saçıyorsun güzelliğin zerafetinle:nazar::asigim: soytarı sende çok güzel ve tatlısın:nazar:çok şık olduğunuzda gözümdem kaçmadı

prenseslerimiz ve prensimize gelince bayıldım üçünede allah onları nazardan saklasın:nazar::1hug: öpün onları benim için yerimsenibenneolur harikasınız şeker beşliyerimseniben

ablam benimmmm:asigim:
gene süper yorumlamışsın:utangac:, diyecek söz bulamıyorumm
çok incesin:1hug:
öptük senin için kuzularıŞeniz

benim güzel arkadaşlarımda buluşmuşşş.aman da aman...
kıskandım valla...ne de güzel çıkmışsınız...
kuzularınız da ne kadar tatlı...
yakın olmak vardı size...
dostluğunuz,dostluğumuz daim olsun...
emme ben bu yaz nasılsa gelirim istanbula...
bi ayarlamayın bana da bişiler o zaman görüşüürüz...
pist aynur sen ne zaman gidiyon bakiim istanbula...denk gelir miyiz acep

Mavilim canım,çok teşekkür ederiz.
Ufak ama çok samimi bir görüşme oldu gerçekten.
Dimi keşke yakın olsak birbirimize.
Geleceğin zaman belli olsun inşallah görüşürüz canım benim öpüyorum seni ve bal kızını.

anamm bacılarım buluşmuş ne güzel etmiş maaşallah size çok güzel fotolar tabii Deno ile Zeyno analarını gölgede bırakmış :))))) Dream saçlarınımı boyattın kıs pek güzel ışıll ışıl duruyor...

Back