• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerimiz ve biz aniden buluştuk:))

zehroş yesin seni özgemmmmmmşakkıdı
az kalmış gitmene cnm yaadelikafadulden
gitmeden bi istanbul yaparsın sanırımsengözlerimebaksanab

zehroş yesin seni özgemmmmmmşakkıdı
az kalmış gitmene cnm yaadelikafadulden
gitmeden bi istanbul yaparsın sanırımsengözlerimebaksanab

canımcım perşembe günü akşam gelicem istnbula ama misafirlerimiz var yurtdışından eşli yemek olckmış sevgilimin yanuna...cuma da döncem..ama gitmeden 4 5 gün kalmalı gelcem....hihoyyyt

ayy sibel aşkolsun çok alıngansın sende cnm yaa:teselli:
o arada resim yüklemem devam ediyodu, sonra da bi girip bi çıkıyodum , unuttum yazcaktımmm:((:sm_confused:

görüştüğünüze o kadar sevindim ki, ya ben ya ben orda olmayı çok istedimmm

kızlar harika görünüyorsunuz, hele prensesler birbirinden güzel, zeynep benim gelinim olur, kimse talip olmasın ona göree

ne kadar hayırlı kaynanaysam hala göremedim fıstığımı

kızlar sizi çok seviyorum, bir gün bir yerde sizlerle olmak görüşmek dileğiyle...

zehram ya başta yazdığın yazı çok duygulandırdı beni, daha dün gibi, zeynebin doğumunu hatırlıyorum, ardam doğduktan sonra teldeki konuşmamızı hiç unutmadım canım, umarım dostluğumuz bir ömür sürer...

dreamcım saka yaptım cnm hıç kusermıyım ama hakketten çok hoşsunuz yaaa vallahı gelıcem ben yazın ıstanbula taktım kafayı hele bı musaıt olmayın

dreamcım saka yaptım cnm hıç kusermıyım ama hakketten çok hoşsunuz yaaa vallahı gelıcem ben yazın ıstanbula taktım kafayı hele bı musaıt olmayın:oklava:kaydirigubbakcemile

görüştüğünüze o kadar sevindim ki, ya ben ya ben orda olmayı çok istedimmm

kızlar harika görünüyorsunuz, hele prensesler birbirinden güzel, zeynep benim gelinim olur, kimse talip olmasın ona göree

ne kadar hayırlı kaynanaysam hala göremedim fıstığımı

kızlar sizi çok seviyorum, bir gün bir yerde sizlerle olmak görüşmek dileğiyle...

zehram ya başta yazdığın yazı çok duygulandırdı beni, daha dün gibi, zeynebin doğumunu hatırlıyorum, ardam doğduktan sonra teldeki konuşmamızı hiç unutmadım canım, umarım dostluğumuz bir ömür sürer...

amin cnm benim inşallah sevgülü dünürüm:Saruboceq:
bakarsın bu sene kısmet olur yerimseniben
bende çok özlüyorum; eski tadımız kalmadı bakma sensenağlama

dreamcım saka yaptım cnm hıç kusermıyım ama hakketten çok hoşsunuz yaaa vallahı gelıcem ben yazın ıstanbula taktım kafayı hele bı musaıt olmayın

valla istanbulda olduğum sürece başımla beraber , misafirin olun gelin banayerimseniben
börekler açarım size diyemicem çünkü hamur açmayı bilmiyomkaydirigubbakcemile3
hazır yufkadan ederim delikafaduldensiz gelin hele biişakkıdı

maşallah diyeyim.kıskandım sizi...daha nice buluşmalara...yaz sezonunda bende istanbuldayımm...

süper çıkmışsınız kızlar :lepi:
dostluğunuz daim olsun .en kötü gününüz bu buluşma gibi olsun kaydirigubbakcemile5

yavrularınızda çok cici ALLAH bağışlasın
41 kere maşallah.
ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.

ıstiyoruummm! Çok güzelsiniz, kuzular ayrı güzel. Çok iyi yapmışsınız kızlar, darıs bizlere ama Bursa'dayız işte...

SÜPERSİNİZ ne diyimmm
çok tatlı çıkmışsınız fotolardaa
anammmm kızların güzelliğini kimden aldığı belliiii
taş gibi anneler siziiiiii gidi siziiiiiiiiiiiiiiii

maşallahhhh ne kadar tatlı ve şeker kızlarınız :nazar:
annelerinden almışlar güzelliği:nazar:
dostluğunuz daim olsun :1hug:

ya dreamcim zeynep çok sinirli bakıyo bi kerede gülmemiş resimlerde...
hep böylemidir? sana çok çektireceğe benziyo :D

Back