• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerimiz ve biz aniden buluştuk:))

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
2 yıl önce 4 aylık hamişken siteye üye olmuştum
o zamandan beri 20-25 kişilik bi grubumuz var aynı dönemde hamileliğimizi geçirdiğimiz,bebeklerimizi eş zamanlarda kucağımıza aldığımız
öyle güzel anlarımızı paylaştık ki, bazende sıkıntılarımızı tabii
arkadaşlığımız giderek büyüdü ve dostluğa dönüştü
bebeklerimiz ve biz kocaman bi aile olduk, hepimimiz birbirimizin bebeğini kendi bebeğimiz kadar yakından biliyoruz diyebiliriz
bu cumartesi topikten arkadaşlarımı evimde ağırlamak istedim ama denkleştiremedik bi türlü, yelizcimle ve ben carrefour da buluştuk , kızlarımızın uykusu geldiğinde de hemen benim eve geçip bebişlerimizi yatağa attık, benim cadı uyumadı aksilik bu yaa
denomm yani denizim hemen uyudu yavrumm, bizde yelizimle kahvemizi hüpletip dedikodu yaptık eccük

Son düzenleme:
buluma15.jpg

Son düzenleme:
ay maşallah allah nazardan korusun sızlerı boyle dostlugunu kaybetmeyen ınsanlara baylıyom allah bozmasında dostlugunuz daım olsun :)..kzılarınızda harıka sızın gıbı:)..

Yerim ben o bebişleri güzel anneleride öperim..Nasıl güzel yapmışsınız ..Bizlerde doğumdan sonra buluşurmuyuz diye bir an düşündüm ama ızmirden 1 kişi var sanırım oda çalışıyor.. Ama çok tatlıdır belkide görüşürüz:)

Maşallah demeden öteye geçemiyorum sizlere Allahım nazarlardan korusun hem anneleri hem tatlı bebeklerinizi..a.s. a.s. a.s. a.s.

Çok tatlısınız,Allah güzel çocuklarınızı sizlere bağışlasın,dostluğunuzu daim etsin inşallah.

:nazar::nazar::nazar:

Bacım hemen kızımı alıp istanbul.a geliyom...delikafadulden
O kahveden bende istiyom...:kahve:

Çok güzel çıkmışsınız ya, dosluğunuz daim olsun...a.s.
Şu ufaklıkları da benim yerime bi sıkıştırıp öpün bakem...Şeniz

Bacım hemen kızımı alıp istanbul.a geliyom...delikafadulden
O kahveden bende istiyom...:kahve:

Çok güzel çıkmışsınız ya, dosluğunuz daim olsun...a.s.
Şu ufaklıkları da benim yerime bi sıkıştırıp öpün bakem...Şeniz

şimalim cnm benim sen yeterki gel:1hug:
ben sana ne mamalar hazırlarım, sen kap kızını gel bekliyorum:dance:

kızlarrrr çok güzel herşey okadar yakındımki size emin olunki tatil olsaydım sizinleydim inş. birdahi sefere yaaaaaaa

hep bi daha ki sefere diyosun kadişş:1closedeyes:
bi daha ki sefere görüşürüz inşallahsengözlerimebaksanab
şimdi sen kıskançlıktan çatla eccük resimlere bakarıkene:delphin:

ay maşallah allah nazardan korusun sızlerı boyle dostlugunu kaybetmeyen ınsanlara baylıyom allah bozmasında dostlugunuz daım olsun :)..kzılarınızda harıka sızın gıbı:)..

aynen cnm, kolay dost bulunmuyor ve bulunca da kaçırmamak gerekiyora.s
yelizimle zaten uzun zamandır tel de ve msn de görüşüyorduk, en nihayetinde reele dökme zaamanı gelmiştia.s
çokta iyi oldu:1hug:

Back