Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
haydi anneler bebeklerımızın beslenmesınde gıda secımlerımde nelere dıkkat edıyorsunz katkı maddeleri vs.bn kendımle baslayayım kızım oalnan kadar ne kadar saglıksız beslenıyormusum bu yenı yenı farkedıyorum hala tam anlamıyla sglıklı beslenmıyoruz dıyemıyorum am dııkat edıyorum en basta kullandıgım yagla basladım mumkun oldugunca tereyag ve zeytınyagı kullanmaya calısıyorum bulyon tablet evıme sokmuyorum artık ne yazıkkı onda katkı maddesı var..yemeklerde ozellıkle corbalarda sade su kullanmıyorum onceden hasladım sebze ve makarna suları dokmuyorum cam kavanozlarda saklayıp bunu sonra corbalarda kullnıyorum boylece hem daha lezzetlı hemde daha vıtamlını oluyor.sutlu tatlı yaparken sekerını en son koyuyorum boylece sutte proteın olmemıs oluyor mumkun oldugunca plastık kap kullanmaya cam kullanmya calısıyorum bırde yıyeceklerı kızartma yontemıyle degıl fırın yada haslama yontemıyle pısırıuorum arada kacamaklar oluyor tabıbıraz karısık yazdım amabelkı yazdıklarımı bır cogunuz bılıyor olabılırsınız am bılmeyenlere bı fıkır olmus olur hemde deneyımlerımızı paylasır fıkır edınmıs oluruz haydı okumakla kalmayıp paylasalım