• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEKLERİMİN NEDEN KALBİ ATMIYOR .

ARYA2015

allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
1.252
816
178
36
MERHABA ARKADAŞLAR BEN 2.HAMİLELİK YAŞADIM 1. HAMİLELİKTE KESE BÜYÜDÜ İÇİNDE BEBEK ZAR ZOR GÖRDÜLER KALP ATIŞI YOKTU.kürtaj yaptılar.kan uyuşmazlığı var bende iğnem yapıldı. 2.DE İSE 10 GÜN ÖNCE KAYBETTİM DAHA TEMKİNLİ DAVRANDIM HEMEN DOKTORA GİTTİM BANA DÜŞÜK ENGELLEYİCİ İĞNE VERDİ VE KANDAKİ ARTIŞA BAKTI NORMAL DEDİ YALNIZ 6 HAFTALIK OLUNCA KALP ATIŞLARINI Duymak için tekrar gittim kese bozulmuş gelişimin gerisinde ve kalp atısı yok dedi kanamn başlarda mudahale ederiz dedi.Eve geldim kanama başladı onuda kürtajla aldılar.Doktorum fakülteye yönlendirdi.Sebebinin araştırılması için başına benzer şeyler gelen varsa lütfen yazınız .

Canım sende bir sorun da olmayabilir. Şans sonuçta bu işler. Kan uyuşmazlığı, kist, fazla kilo, kırk yılda bir ilişki vs vs ile hepsi bir aradayken hamile kalıp sağ salim kucağına alan ve sorun yaşamayanlar da var. Tabi ki iyi bir hekim bulup araştırmanı yaptır. Ancak bir şey çıkmazsa (ki umarım çıkmaz) kendini üzme neden böyle oldu diye. Çok geçmiş olsun..

teşekkür ederim canlar ama hamile kaldıgım anda hissiyorum göbeğime birşeyler batıyor çok agresif ve sinirli oluyorum hemen çok küçükken tekrarlanan düşükler korkutuyor acaba kan pıtılaşması var sonuç 1 ay sonra çıkacak çok üzgünüm

Back