• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebekleri sıcaklarda nasıl giydirelim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

simal84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
81
0
36
İstanbul
yaz sıcakları bebekleri kötü etkiliyorrr bebeğimi nasıl giydireceğimi bilmiyorumm yardımm bacılarrrrr:emir_bebek::emir_bebek::gitme:

walla cnm avusturyada cok sicak ben o yuzden kisa kolu badi giydiriyorumm yatarken ince uzunlu kolu giydiriyorum badinin ustune

selam canım...içine askılı atlet,üstüne kısa kol ve şort gündüzleri,yatarken ince uzun kollu pijama giydiriyorum.

gündüz askılı badi üzerine askılı kısa elbise, veya kısa kolu/ askılı şortlu takım
gece uzun kolu badi ve uyku tulumu giydiriyorum şuan
1-2 hafta sonra şortlu pijamaları giydirmeye başlarım sanırım

ben hala kısa kollu bodynin üstüne uzun kollu giydiriyorum daha erken değil mi yaa.ama burası biraz serin hala kızım da beş aylık

bnm evde yaz kış serin tekirdagdayım ama kızım ter içinder kalıyo uzun kollu giydirirsem ve çok uyanıyo 9aylıkoldu

tek kolsuz badi giydiriyorum onunla bile terliyo sıkılıyo uzun kollu giydirsem delirir heralde :))

simal cim benimbebegim 4 aylik gündüzleri kisakol yada sifiir kol zibin giydiriyorum üstüne kisa kol penye buluz giydiriyorum ama aksamlari uzun kollu penye giydiriyorum... ama kizlar sakin ayaklarindaki coraplaari cikarmayin cocuk hastaligi direkt ayaklarindan kapar ama bacaklari ciplak kalabilir cok sicak oldugu taktirde short ta giydiriyorumm hatta yavrucumm serinlesin diye bezini bile cikartiyorum cok hoyuna giyiyor öyle!

evin içi 30 derece... pişiyoruz biz. bebeğimize kolsuz çıtçıtlı bady giydiriyoruz. gece de aynı şekilde. yavrum, üstünü hafifçe örtsek bile açıyor.

ben askılı body ile yatırıyorum.. sadece midesinin üstünü penye pikesi ile örtüyorum.. çok hassas bir yapısı var hemen üşütüyor midesini bilmiyorumkismile

gündüz askılı body altına şort
gece ince uzun pijama ve kısa kollu üst
üstünü örtüyorum ama park yatağın içini dolanıyor
resmen uyurken genelde üstü açık yatıyor

kolsuz çıtçıtlı body üstüne gündüz kısa kollu t shirt altına short gece uzun kollu ince üst altına da yine ince pijama giydiriyorum üstünü açıyor çorabını çıkarıyor yatak odasında sepetinde yatıyor sıkılıyor 1-2 hafta içinde odasına geçiricem ama karyolada dört dönüyor üstünü de açıyor haliyle bu arada sıcaklık şehirden şehire değişiyor istanbul bu aralar çok sıcak zaten her gün yıkıyorum hemen hemen..

Benim oğlumda aşırı terleyenlerden.
Sadece yazın değil tüm kış boyunca teri ile uğraştık.
Gün içerisinde evde sadece kolsuz body.Bacaklar fora vaziyette.
Gece yatarken kısa kollu body ve pijama altı ince.
Dışarı çıkınca korkuyordum baktım çocuk terlemekten hastalanacak artık ordada soyunduk iyice:)

Havaya bagli ben istanbvuldayim dun aksam ve suanda kolsuz ic badi ile duruyo bazen kisa kol sort giydiriyorum geceside ince pijenma uzun ve ayakliu ama dedim gibi duruma bagli bizim ev cayioir cayir olmuyo hic zaman ama dun cok sicakti ic badiyle yatti ustude ince nevresimle ortulu idi

Biz çok fenayız, şu an Dalaman'dayız ve burası adeta fırın gibi. Çıtçıtlı body giydiriyorum gece, üstüne bir şey örtmüyorum ter içinde kalıyor yine de. Odada klima yok, pervane var. Geceyarısı çok terlerse üstünü değiştiriyorum. Çok korkuyorum hasta olur diye, sürekli terli bebeğim

sadece yarım kollu çıtçıtlı bodyle yatıyo
üstünü örtmüyorum evin içi 27 derece
yinede su gibi terliyo

evin içi 30 derece... pişiyoruz biz. bebeğimize kolsuz çıtçıtlı bady giydiriyoruz. gece de aynı şekilde. yavrum, üstünü hafifçe örtsek bile açıyor.

aynen canim bizde termometre evin icinde 35 derece gosteriyor hatta.cok sicak.ustunu de hafif ortuyorum ama bi bakiyorum minnos ayaklariyla acmis :)

Back