- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
-
Merhaba
Benim kızım da zor uyuyanlardan ve henüz kendi başına tek seferden başka uyumadı.
Doğduğundan beri ne yazık ki rahatlaması ve uyuması için kucakta gezdirilmeye ve kucakta sallanmaya alıştı.Emerken,uzun sürüyor olsa da uyutmaya çalışmama rağmen ve istemediğim halde, yapılan öneriler ve uyarılar sonucu ayağımda sallamaya da başladım. Bunların harmanlanmasıyla uzun süren uğraşlar sonucu nihayet uyuyor.Bu şekilde çok zaman kaybediyorum.Misafirlerimi bile yalnız bıraktığım zamanlar oldu.
Sonra yeni birşey denedim.Uyutma çalışmalarına başladığımda ilahi söylüyorum,kızımın duyacağı şekilde Salavat çekiyorum, tüm namaz dualarını okuyorum,kelime-i tevhid,şehadet getiriyorum.Bunları pekçok kez okuyorum.Okudukça ben de sakinleşiyorum,rahatlıyorum.Kızımda bazen o huysuzluğunu çabuk bırakıp hemen uyuyor.Dolaştırarak uyutmak daha uzun sürerken,bu şekilde uyuması ona göre kısa sürüyor.Bazen ayaklarıma ve kollarıma kara sular inmiş oluyor.Böyle olunca ister istemez ikimiz de sıkılıyoruz,ben de bunalıyorum.Böylelikle ikimiz de sakinleşiyoruz,rahatlıyoruz.
Bu kadar uğraşı sonucu bazen 10 dak.,bazen 30 dak.,bazen ise 1 ila 2 saat uyuyabiliyor.Uykusu da çok hafif halıya düşen terlikten,çantayı açarken fermuar sesinden,çekmece ya da dolap kapısının sesinden veya halıya sürünen kapıdan uyanabiliyor.Öksürük veya hapşuruk gelince yorganı üzerime çekiyorum ya da hızlıca odadan çıkıyorum.Gündüz de televizyon açıp uyutmama rağmen duyduğu farklı sesler korkutup sıçratıyor ve uyandırıyor.
Sevgiler. a.s.
maydanozcum Allahım sanada yardım etsin inşallah biran önce bebişlerimizin bu uykuları düzene girer.Bende çook dua ettim ama genelde içimden birde senin gibi deneyeyim bakalım ne yapacak bizim yumurcak saol sevgilervereliniortak
artık kendi kendine uyuyor odasında yatıyor akşam 21:00 uyuyor sabah00 uyanıyor maşallah ogluma
ee bebeğim ee ee eeee
annesinin böcüğü eee ee
uyu artık meleğim eeee
uyusana kereta eee eee
yaa uyu dedim sanaa eeeeeeee
hay seni vay sıpaaaa
kalkk uyumuyosan bücür seniii
hehehe
hehehhe
canım öncelikle allah analı babalı büyütsün . Benim kızcağızım saat 10.30 gibi uyuyor ve sabah 6.30-7.00 ye kadar gece boyu 3-4 kere emmek için uyanıyor . Normal mi anlamadım senin bebişin gece kaç kere kalkıyor
ayyy özlemcim daha ne istiyon keşke benimkiside 3 4kere uyansaaaaaaaaa....:umursamaz:normla canm hatta ççok normal..gece uyuyus ve uyanış saatide güzelmaşallahbenimki gece 3 lere kadar uyumuyor ve sonrada her saat başı kalkıyorrrr:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?