- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
-
evvet kızlar anlatın bakalım
nasıl uyutuyorsunuz meleklerinizi??alkisalkisalkis
konuşalım anlatalım dertleşelim.:içelim:
benim eren paşamın maşllahı var sallamama gerek kalmıyor uyıkusu gelince yatağına yatırıyorum hemencik dalıyor maşallah demeyi unutmayın haaaaaaaa
evvet kızlar anlatın bakalım
nasıl uyutuyorsunuz meleklerinizi??alkisalkisalkis
konuşalım anlatalım dertleşelim.:içelim:
benim eren paşamın maşllahı var sallamama gerek kalmıyor uyıkusu gelince yatağına yatırıyorum hemencik dalıyor maşallah demeyi unutmayın haaaaaaaa
özlemcim emzik çok yardımcı oluyor tavsiye ederim.ben kullanıyorum a.s.
OF offen zor durumda benimki kızlar ya ayagımda sallanmasının yanı sıra ayagımdan bıraktığım gibi uyanıyo o uyanana kadar artık 1 saatm uyur 2 saatmi ne kadarsa sallaıyorum uyanana kadar daha doğdugundan beri sallanmadan toplam 1 saat bile uyumamıştır önceleri battaniyede sallıyoduk çünkü çokta ykusu gelse imkanı yok dalamıyodu aglıyodu battaniye sallayarak uyutup ayagıma koyuyodum hadi ondan vaz gecirdik ama bundan nasıl vazgeccek bilmiyorum butun gun uyutmadıgım oluyo gözlerini kasımaktan kıpkırmızı yapıyo aglıyo ama yinede ayagıma koymadan uyuyamıyo yaçok gazlı bebektı 2 ay ne cektiğimi bi allah bi ben bilirim şimdi ii ama kendi basına uyumayı bilmiyo kaç kere bıraktım yatagına uyusun die ama ağlamaktan kızarıyo bozarıyo yine susupuyumuyo ne yapmam lazım bnm ya ((
benim eymen kuzuda uykusu geldimi acayip sesler çıkarıyo resmen çıldırıyo beşiğine atıyorum maaalesefki eline yemeni :) ağzına emzik (annem alıstırdı) iki sallıyorum anında uyuyo ama gezmekteysek büyük sorun illaki yatağını arıyo kuzuuu
gündüzleri çok ağladığı sürece ayakta sallıyorum
yoksa hemen hemen bir aydır kendi uyumaya başladı
pek güzel oluyormuş pek.
ama çookk salladım ayağımda
bi yere gittiğimizde ise yine ayakta sallıyorum
yoksa eve kafamda huniyle dönüyorum:)))))
elviracım senin bebiş nasıl kendi uyumaya başladı . kusura bakma belki saçma bir soru oldu ama ben kafayı yemek üzereyim. evdeyken sorun değil bağıra çağıra uyusunda dışarda ne yaparım bilemiyorum daha öyle uzun uzadıya dışarı gezmemiz olmadı . korkudan biryere gidemiyorumkafamçokkarıştı valla
ya emerken uyuyor ya da birlikte sarılıp yatıyoruz hemencik uyuyo
tabi huysuzluğu üstündeyse hiçbir şekilde uyumuyor o zaman kucağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum maalesef (özellikle son bir kaç gündür çok huysuz)
özlemcim ben uyutmadım zorladım doğrusu gezdirdim oynattım altını açtım filan sonra biberondaki mama bitince uyuyakalmaya başladı. tabi ben bunu dışarıda uyguluyamıyorum çok geziyorum ben açıkcası o yüzden genellikle dışarıda yani oturmaya gittiğim yerde mutlaka ayağımda sallıyorum. yada arabasında kendisi uyuyor.
çok zor tam 3.5 4 ay kesintisiz ayakta salladım hiç durmadan ağladı kolikli bir bebekti oğlum. 6 ay bitirelim daha kolay olacağına eminim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?