• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

>>bebekleri nasıl uyutuyorsunuz<<

fenerbahcemine84

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.356
7
356
evvet kızlar anlatın bakalım
nasıl uyutuyorsunuz meleklerinizi??alkisalkisalkis
konuşalım anlatalım dertleşelim.:içelim:
benim eren paşamın maşllahı var sallamama gerek kalmıyor uyıkusu gelince yatağına yatırıyorum hemencik dalıyor maşallah demeyi unutmayın haaaaaaaa:nazar:

benim eren paşamın maşllahı var sallamama gerek kalmıyor uyıkusu gelince yatağına yatırıyorum hemencik dalıyor maşallah demeyi unutmayın haaaaaaaa:nazar:

bir cocugu nasil alistirirsan oyle gider eminecigim
bende yagizi hic sallamam zaten sallanmayida hic sevmez
uykusu gelince mizmizlik eder gozlerini kasir zaten
o an anlarimki uykusu gelmis hoppp yataga birakir cikarim odadan
tekrar baktigimda zaten muhtemelen uyumustur sipam
ilk dogdugu zamanlar sallardik hep ama daha sonra alistirmam lazim diyerek yataga koymustum biraz aglamisti tabi ilk yattiginda ama ucuncu gunu alismisti sukur
herkese tavsiye ederim

ben ilk başlar sallamıyordum annemlere gittim geldim orda sallamaya alıştı beşigini iki dürtüyorum uyuyor radyo acıyorum onunla dalıyor uykuya

OF offen zor durumda benimki kızlar ya ayagımda sallanmasının yanı sıra ayagımdan bıraktığım gibi uyanıyo o uyanana kadar artık 1 saatm uyur 2 saatmi ne kadarsa sallaıyorum uyanana kadar daha doğdugundan beri sallanmadan toplam 1 saat bile uyumamıştır önceleri battaniyede sallıyoduk çünkü çokta ykusu gelse imkanı yok dalamıyodu aglıyodu battaniye sallayarak uyutup ayagıma koyuyodum hadi ondan vaz gecirdik ama bundan nasıl vazgeccek bilmiyorum butun gun uyutmadıgım oluyo gözlerini kasımaktan kıpkırmızı yapıyo aglıyo ama yinede ayagıma koymadan uyuyamıyo ya:( çok gazlı bebektı 2 ay ne cektiğimi bi allah bi ben bilirim şimdi ii ama kendi basına uyumayı bilmiyo kaç kere bıraktım yatagına uyusun die ama ağlamaktan kızarıyo bozarıyo yine susupuyumuyo ne yapmam lazım bnm ya:(((

Maşallah eren'e nazar değmesin.benim büyük kızımda sallanmadan uyudu hep. yavrucağızım uykusu geince uysallaşır kedi gibi mayışır uyurdu...ufaklığım pek fena uykusu olmadığı zamanlar çok uysal güleryüzlü bir bebiş ama uykusu gelince bir huysuzlaşıyor anlatamam yeri göğü birbirine katıyor . inan uykusu gelecek te gene nasıl uyutsam diye kara kara düşünüyorum. Önceleri kucağımda hafif sallayarak uyutuyordum sonra kucağımda da direnmeye başladı mecburen ayakta sallamaya başladım gene değişen birşey yok ama direne direne uyuyor şaşırdım valla ne yapacağımı bilmiyorum.Bana bir yol gösteren olursa sevinirim valla kafamçokkarıştı

kızı uyuttum ama gelinde beni görün savaştan çıkmış gibiyim ter içinde kaldım.ona bakıyorum biraz önce ortalığı yıkan o değildi sanki mışıl mışıl uyuyor bebeğim . neden bu kadar huysuzlaşıyor anlamıyorum .yatırırken bildiğim bütün duaları okuyorum, okşuyorum, komiklikler yapıyorum olmuyor . nasıl düzelcek uyuması anlamadım. Bütün gün parmaklarını emdiği halde emzik almıyor . belki emziğe alışsa biraz daha mı rahat uyur acaba ? bana fikir verin hadiiiii

OF offen zor durumda benimki kızlar ya ayagımda sallanmasının yanı sıra ayagımdan bıraktığım gibi uyanıyo o uyanana kadar artık 1 saatm uyur 2 saatmi ne kadarsa sallaıyorum uyanana kadar daha doğdugundan beri sallanmadan toplam 1 saat bile uyumamıştır önceleri battaniyede sallıyoduk çünkü çokta ykusu gelse imkanı yok dalamıyodu aglıyodu battaniye sallayarak uyutup ayagıma koyuyodum hadi ondan vaz gecirdik ama bundan nasıl vazgeccek bilmiyorum butun gun uyutmadıgım oluyo gözlerini kasımaktan kıpkırmızı yapıyo aglıyo ama yinede ayagıma koymadan uyuyamıyo ya:( çok gazlı bebektı 2 ay ne cektiğimi bi allah bi ben bilirim şimdi ii ama kendi basına uyumayı bilmiyo kaç kere bıraktım yatagına uyusun die ama ağlamaktan kızarıyo bozarıyo yine susupuyumuyo ne yapmam lazım bnm ya:(((

ayyy valla aynı benim kızımı tarif etmişsin
bende doğduğundan beri ne kendi kendine uyuduğunu gördüm nede 1 saat bile uyuduğunu
ben ayağımda salladığım müddetçe uyuyor malesef kiiii

ya emerken uyuyor ya da birlikte sarılıp yatıyoruz hemencik uyuyo
tabi huysuzluğu üstündeyse hiçbir şekilde uyumuyor o zaman kucağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum maalesef (özellikle son bir kaç gündür çok huysuz)

benim eymen kuzuda uykusu geldimi acayip sesler çıkarıyo resmen çıldırıyo beşiğine atıyorum maaalesefki eline yemeni :) ağzına emzik (annem alıstırdı) iki sallıyorum anında uyuyo ama gezmekteysek büyük sorun illaki yatağını arıyo kuzuuu

gündüzleri çok ağladığı sürece ayakta sallıyorum
yoksa hemen hemen bir aydır kendi uyumaya başladı
pek güzel oluyormuş pek.
ama çookk salladım ayağımda
bi yere gittiğimizde ise yine ayakta sallıyorum
yoksa eve kafamda huniyle dönüyorum:)))))

benim eymen kuzuda uykusu geldimi acayip sesler çıkarıyo resmen çıldırıyo beşiğine atıyorum maaalesefki eline yemeni :) ağzına emzik (annem alıstırdı) iki sallıyorum anında uyuyo ama gezmekteysek büyük sorun illaki yatağını arıyo kuzuuu

canım aynı beni anlatmışsın
bende yatağına atıyorum yüzünede mutlaka bi bez parcası atıyom o onu yüzüne felan sürüyo 5 dak salladım mı oğluşum uyumuş oluyoo.sırf bu kendi yatağında uyumak istemesinden dolayı bi yerlerede gidemiyommkaydirigubbakcemile3.çünkü yavrum cok husursuz oluyoooo:delphin:

gündüzleri çok ağladığı sürece ayakta sallıyorum
yoksa hemen hemen bir aydır kendi uyumaya başladı
pek güzel oluyormuş pek.
ama çookk salladım ayağımda
bi yere gittiğimizde ise yine ayakta sallıyorum
yoksa eve kafamda huniyle dönüyorum:)))))

elviracım senin bebiş nasıl kendi uyumaya başladı . kusura bakma belki saçma bir soru oldu ama ben kafayı yemek üzereyim. evdeyken sorun değil bağıra çağıra uyusunda dışarda ne yaparım bilemiyorum daha öyle uzun uzadıya dışarı gezmemiz olmadı . korkudan biryere gidemiyorumkafamçokkarıştı valla

elviracım senin bebiş nasıl kendi uyumaya başladı . kusura bakma belki saçma bir soru oldu ama ben kafayı yemek üzereyim. evdeyken sorun değil bağıra çağıra uyusunda dışarda ne yaparım bilemiyorum daha öyle uzun uzadıya dışarı gezmemiz olmadı . korkudan biryere gidemiyorumkafamçokkarıştı valla

özlemcim ben uyutmadım zorladım doğrusu gezdirdim oynattım altını açtım filan sonra biberondaki mama bitince uyuyakalmaya başladı. tabi ben bunu dışarıda uyguluyamıyorum çok geziyorum ben açıkcası o yüzden genellikle dışarıda yani oturmaya gittiğim yerde mutlaka ayağımda sallıyorum. yada arabasında kendisi uyuyor.
çok zor tam 3.5 4 ay kesintisiz ayakta salladım hiç durmadan ağladı kolikli bir bebekti oğlum. 6 ay bitirelim daha kolay olacağına eminim tatlım.

ya emerken uyuyor ya da birlikte sarılıp yatıyoruz hemencik uyuyo
tabi huysuzluğu üstündeyse hiçbir şekilde uyumuyor o zaman kucağımda sallayıp sakinleştirmeye çalışıyorum maalesef (özellikle son bir kaç gündür çok huysuz)

biz de aynen böyle uyuyoruz. hatta bazen sarılıp yatınca uyumamak için direniyorumkaydirigubbakcemile3
bir de uykusu varken bizimki ninni ister. ninnisini söylemeye başlayınca nenne nenne diyor. eskiden eee eee idi sınıf atlatık. 2 harfli hecelere gectik:)

özlemcim ben uyutmadım zorladım doğrusu gezdirdim oynattım altını açtım filan sonra biberondaki mama bitince uyuyakalmaya başladı. tabi ben bunu dışarıda uyguluyamıyorum çok geziyorum ben açıkcası o yüzden genellikle dışarıda yani oturmaya gittiğim yerde mutlaka ayağımda sallıyorum. yada arabasında kendisi uyuyor.
çok zor tam 3.5 4 ay kesintisiz ayakta salladım hiç durmadan ağladı kolikli bir bebekti oğlum. 6 ay bitirelim daha kolay olacağına eminim tatlım.

saol canım inşallah bende öyle ümit ediyorum çook teşekkürler :Saruboceq:

odasına bırakıyorum mızmızlanırken uyuyor; 1 ay sürdü alıştırdım bende, bebefonumuz kameralı odadan takip ediyorum :)))

Back