[QUOTE=mino;9193785]Herkes yiğenim büyüdü yürüteçle bişiy olmadı falan diyor ama nerden biliyorsunuz bişey olmadığını belki arka bacak kasları kısa kaldı,kasları gelişmedi erkekse sperm ilerdeki sperm kalitesini etkileyip etkilemediğini nerden biliyorsunuz da yürüteç kullanmanızı haklı çıkarmak için birşey olmadı diyebiliyorsunuz??kusura bakmayın benimde 6.5 aylık ve devamlı kucak isteyen 10.500grlık bebeğim var ve benim rahatım onun sağlığından önemli değil gerekirse bütün gün sırtımda taşırım ,kucağımda taşırım yinede yürüteç kullanmayı düşünmem bu arada işede başlıyorum ama yinede yürüteç kullnamayacağım.[/QUOTE]
pek bi dokunmuş laflarım sana.sen sırtında taşımaya devam et.birtek sen iyi ve bilgili,düşünceli anne olarak kal aramızda.şuan çocuğunu yürüteçten dahada riskli şeylere maruz bıraktığının farkındasın umarım.kas gelişimindende önemli beyin gelişimini riske sokan radyasyona maruz bırakıyosun.eminim evinde hiç yoktan bütün sinyalleri çeken bir cep tlf nu vardır.
ayrıca ben rahatımı düşündüğüm için çocuğumu yürütece bırakmıyorum.çocuğuma süt verebilmem için kendi karnımı doyuracak yemekleride yapmak zorundayım tabiki.neyse herkes kendi doğru bildiğini yapar.burda arkadaşımız bir konu açmış ve düşüncelerimizi sormuş.bizde gayet seviyeli bi şekilde yardımcı olmaya çalıştık.haydi sana kolay gele.vereliniortak