bebekleri nasıl oyalıyorsunuz?

canım ayrlananı var.....ciccoo

geçen gün e-bebek mağazasına gidip baktım. çok güzel yürüteçler vardı. oğlum da sevdi ama fazla pahalılar. eskiden kullanılan anam babam yürüteçler yok mu acaba piyasada. şimdikiler çok alengirli fisfisfis

geçen gün e-bebek mağazasına gidip baktım. çok güzel yürüteçler vardı. oğlum da sevdi ama fazla pahalılar. eskiden kullanılan anam babam yürüteçler yok mu acaba piyasada. şimdikiler çok alengirli fisfisfis

canım ben burdaki bi bebek mağazasından 40 liraya aldım.çokda güzel.sunny baby diye bir marka.kızımda severek biniyor.zaten en fazla 5 dk zor duruyor o bile yetiyor bana.çoğu zaman mutfakta işim varsa yanıma yere oturtuyorum veriyorum tencere tavayı eline onlarla oyalanıyor.

zararı konusuna gelince bebeği üzerinde çok oturtmadığımız sürece pek öyle kasını bacağını etkileyeceğini sanmıyorum.benimde ablamlar felan 2 şer 3er çocuk büyüttü yürüteçte Allaha şükür bi yürüme bozukluğu veya sakatlığı olan yok.hatta yürümeyi geciktirecek düşüncesine bile katılıyorum.yeğenim 11 aylıkken yürümeye başlamıştı.

bizimde canımız var.tamam onlar bizim evlatlarımız herşeyin en iyisini,sağlıklarını düşünmek zorundayız ama bizim sağlığımızda biyere kadar dayanır.

yarın hiç biri bizi beğenmez bu yeni nesil bebeleri sositosositosositososito

Herkes yiğenim büyüdü yürüteçle bişiy olmadı falan diyor ama nerden biliyorsunuz bişey olmadığını belki arka bacak kasları kısa kaldı,kasları gelişmedi erkekse sperm ilerdeki sperm kalitesini etkileyip etkilemediğini nerden biliyorsunuz da yürüteç kullanmanızı haklı çıkarmak için birşey olmadı diyebiliyorsunuz??kusura bakmayın benimde 6.5 aylık ve devamlı kucak isteyen 10.500grlık bebeğim var ve benim rahatım onun sağlığından önemli değil gerekirse bütün gün sırtımda taşırım ,kucağımda taşırım yinede yürüteç kullanmayı düşünmem bu arada işede başlıyorum ama yinede yürüteç kullnamayacağım.

ammada abartılmış konu bende alıyorum yarın yürüteç sabahtan akşama kadar içinde durmıcaklarki
bizede zararlı dedi doktor almam diyordum ama buaralar çok huysuz içinde biraz vakit geçirir belki
hem bence bukadar düşmeyin üzerine çocukların pamuklara saramayıski köyde sırtında tarlada büyütüyor çocuğunu elinde bir parça ekmekle onlar çocuk değilmi biz üzerine düştükçe narin nazik en ufak bişeyden hasta olan çocuklar yetiştiriyoruz sonrada yakınıyoruz sallamayın beyinleri zedeleniyor diyordu biara doktorlar kaç nesil sallanarak büyüdü kaç nesilde yürüteçle abartılmadığı sürece zararı olucağını düşünmüyorum

[QUOTE=mino;9193785]Herkes yiğenim büyüdü yürüteçle bişiy olmadı falan diyor ama nerden biliyorsunuz bişey olmadığını belki arka bacak kasları kısa kaldı,kasları gelişmedi erkekse sperm ilerdeki sperm kalitesini etkileyip etkilemediğini nerden biliyorsunuz da yürüteç kullanmanızı haklı çıkarmak için birşey olmadı diyebiliyorsunuz??kusura bakmayın benimde 6.5 aylık ve devamlı kucak isteyen 10.500grlık bebeğim var ve benim rahatım onun sağlığından önemli değil gerekirse bütün gün sırtımda taşırım ,kucağımda taşırım yinede yürüteç kullanmayı düşünmem bu arada işede başlıyorum ama yinede yürüteç kullnamayacağım.[/QUOTE]

pek bi dokunmuş laflarım sana.sen sırtında taşımaya devam et.birtek sen iyi ve bilgili,düşünceli anne olarak kal aramızda.şuan çocuğunu yürüteçten dahada riskli şeylere maruz bıraktığının farkındasın umarım.kas gelişimindende önemli beyin gelişimini riske sokan radyasyona maruz bırakıyosun.eminim evinde hiç yoktan bütün sinyalleri çeken bir cep tlf nu vardır.
ayrıca ben rahatımı düşündüğüm için çocuğumu yürütece bırakmıyorum.çocuğuma süt verebilmem için kendi karnımı doyuracak yemekleride yapmak zorundayım tabiki.neyse herkes kendi doğru bildiğini yapar.burda arkadaşımız bir konu açmış ve düşüncelerimizi sormuş.bizde gayet seviyeli bi şekilde yardımcı olmaya çalıştık.haydi sana kolay gele.vereliniortak

ya onlar canımız ciğerimiz. lakin insanın bir süre sonra kolları tutmuyor artık. karnımız aç, sürekli kucak isteyen inleyen bir bebe.. şehir dışında göreve giden bir baba... insan biraz ihtiyaç duyuyor iki dakka şu çocuğu yatağa bırakayım, yürüteç mürüteç ne olursa razı oluyor bazen

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak.........................................................................

pek bi dokunmuş laflarım sana.sen sırtında taşımaya devam et.birtek sen iyi ve bilgili,düşünceli anne olarak kal aramızda.şuan çocuğunu yürüteçten dahada riskli şeylere maruz bıraktığının farkındasın umarım.kas gelişimindende önemli beyin gelişimini riske sokan radyasyona maruz bırakıyosun.eminim evinde hiç yoktan bütün sinyalleri çeken bir cep tlf nu vardır.
ayrıca ben rahatımı düşündüğüm için çocuğumu yürütece bırakmıyorum.çocuğuma süt verebilmem için kendi karnımı doyuracak yemekleride yapmak zorundayım tabiki.neyse herkes kendi doğru bildiğini yapar.burda arkadaşımız bir konu açmış ve düşüncelerimizi sormuş.bizde gayet seviyeli bi şekilde yardımcı olmaya çalıştık.haydi sana kolay gele.vereliniortak[/QUOTE]

offff kızlar dişinden dolayıdır huysuzluğu diyordum dişimiz de çıktı ama deniz halaa eski tas eski hamam..naapıcağımı şaşırdım yemin ederim abartmıyorum yanından 1 dakika dahi ayrılmıyorum uyuduğu zamanların dışında.uyuduğuda gündüzleri ennn fazla yarım saat.yorgunluktan sinir harbinden mahvolmuş durumdayım kızlar yaa.evde hiçbir iş bir yemek bile yapamıyorum.insanlara söyleyince abarttığımı düşünüp tuhaf tuhaf bakıyorlar. ama sürekli mızırdanıyor deniz sorun ne anlayamıyorumda.kucağa çıkınca herşey güzel ama yere bırakmamla çığlık çığlığa ağlaması başlıyor yavrum okadar ağlıyorki anlatamam.ne yaptıysam önüne ne verdiysem oyalayamıyorum bir türlü.bir akıl verin bana.sizce bu daha ne kadar sürecek böyle.onu canımdan çok seviyorum ama çok yıpranıyorum.

canım .yazdıklarını okurken sanki, benim denizimi anlatıyosun bu kadar mı benzer çok şaşırdım valla..isimleri kadar huylarıda tipleride benziyo bunların..ben yürüteçte buldum çareyi..biz memnunuz karar senin..kolay gelsin arkadaşım..

canım .yazdıklarını okurken sanki, benim denizimi anlatıyosun bu kadar mı benzer çok şaşırdım valla..isimleri kadar huylarıda tipleride benziyo bunların..ben yürüteçte buldum çareyi..biz memnunuz karar senin..kolay gelsin arkadaşım..

öylemi diyosun canım işe yararmı acep yürüteç bizimkinede.semra öldürmüş bu oğlan beni valla yaa..ne kadar oyalanıyor deniz yürüteçte ondanda hemen bıkmıyormu??benim deniz çok maymun iştahlı en ilgi çekici şey bile 5 dak.bile sürmez oyalaması.offf offffffffff geberiyorum yorgunluktan.büyüse bir an önce bu veletler:)

akvaryum cum yaa bizimkide 1 haftadır aynı durumda birde ağlamayla birlikte yere bıraktığım gibi öyle bir bağırıp çığlık atmaya başladı ki valla benden çok sesi çıkıyor sıpanın niye böyle yapıyor anlamadım bu gün bütün gün kucağımdaykende aynı şeyleri yaptı karnı tok altı temiz uykudan yeni uyandı neşesi yerinde olması gerekirken çığlık çığlığa bağırıyor anlıyanınız varsa yada bu durumu çözen yaaardddıııımm lütfeeeennn bu sıpa niye böyle çığlıklar atmaya başladı yaww..

X