Bebekleri kaç kat giydiriyoruz?

ben cıtcıtlı badısının uzerıne o gun ne gıyecekse sadece o kıyafetlerını gıydırıyorum.ayaklarınada corap ve yetıyo.terleyıp hasta olması daha tehlıkelı.bebeklerın usudugunu enselerınden anlarsınız dedı doktor.ellerı ve burnu soguk olması normal dedı.ama kızlar nasıl olur bılmıyorum,benım oglusum boyle cok rahat ev sıcaklıgıda 24-25 derecenın altına dusmuyo.

şekercim aynen bende senin gibi giydiriyorum erkek çocuğğu sıcağı sevmez ama kıslarda zannetmem çok fazla farklılılk göstersin :lepi:

Cok sey giydiriyormussunuz bende okuyunca sasirdim ama hemsireler bana sicak soguktan tehlikeli dedi zaten dune kadar kisa kollu giydiriyordum altina da corap uzerine polar battaniye yetiyor geceleri de tulum giydiriyorum altina da citcitli body bence cok katli giydiripte sicaktan bunaltmayin.

ayy seldacım ben diyorum kıslara çok sıkmayın melekleri diye ama beni dinlemiyolarr allah korusun meleklerimizi ....

ayy seldacım ben diyorum kıslara çok sıkmayın melekleri diye ama beni dinlemiyolarr allah korusun meleklerimizi ....

evet Allah korusun melekleri ,dilleri yokki bize memnuniyetlerini ya da memnuniyetsizliklerini kendileri soyleyebilseler keske ama anne yuregi iste :kedi:

X