Kendi ultrason fotonu atsana biz senin için tahmin de bulunalım. Ben hepsini bilgisayara yükledim yavf yoksa paylaştırdım benim kızım sağdaydıMerhaba kızlar. Sizden ricam olacak. Bebekleriniz dünyaya geldiyse veya hamile olup cinsiyeti net bir şekilde öğrenen hanımlar 6 7 8 haftalık ultrason resimlerinizi paylaşıp cinsiyetlerini yazabilir misiniz acaba? Ayrıca karından mı yoksa vajinal mı yapıldı belirtirseniz çok mutlu olurum
Kendi resmimi atıyorum fakat yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla bebeğin konumu değil de plasentanın konumu önemliymiş. Plasenta da resimde en parlak alan oluyormuş… ben pek anlayamıyorum…Kendi ultrason fotonu atsana biz senin için tahmin de bulunalım. Ben hepsini bilgisayara yükledim yavf yoksa paylaştırdım benim kızım sağdaydı
Aslında zahmet olmazsa bilgisayar ekrandan resim çekip atabilir misiniz?Kendi ultrason fotonu atsana biz senin için tahmin de bulunalım. Ben hepsini bilgisayara yükledim yavf yoksa paylaştırdım benim kızım sağdaydı
Ben aslında bu konuyu çoktan doğum yapmış veya cinsiyeti net belli olanlar paylaşsın diye açtımMerhaba bende böyle bi konu açmayı düşünüyodum iyi oldu6+1 haftalığım alttan ultrason görüntümü atıcam, ve cinsiyet anlayan hanımlar yorumlarınızı bekliyorum heyecanla
Ben sileyim o zaman kusura bakmayınBe
Ben aslında bu konuyu çoktan doğum yapmış veya cinsiyeti net belli olanlar paylaşsın diye açtımçünkü bu şekilde karışıyor ve sonradan cinsiyeti belli olanlar asla konuya birdaha yazmıyor. Bu konuda ise ultrason resimleri ve cinsiyetleri bir yerde toplamak istiyorum.
Senin bebişinde benim ki gibi solda ama plasentanın konumu lazım.. ben çözemedim ya
Karından bakıldıysa erkek vajinadan bakıldıysa kızKendi resmimi atıyorum fakat yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla bebeğin konumu değil de plasentanın konumu önemliymiş. Plasenta da resimde en parlak alan oluyormuş… ben pek anlayamıyorum…
Canım sen yeni konu aç o halde. Kusura bakmaBe
Ben aslında bu konuyu çoktan doğum yapmış veya cinsiyeti net belli olanlar paylaşsın diye açtımçünkü bu şekilde karışıyor ve sonradan cinsiyeti belli olanlar asla konuya birdaha yazmıyor. Bu konuda ise ultrason resimleri ve cinsiyetleri bir yerde toplamak istiyorum.
Silmeye gerek yok cnm. Sadece cinsiyetleri belli olanlar paylaşım yapsaydı daha yararlı olurdu diye söyledim.Ben sileyim o zaman kusura bakmayın
Nasıl anladınız :) bu arada vajinadan bakıldı benimKız bence
Tamam inşallah yazanlar olur bende merak ediyorum :)Silmeye gerek yok cnm. Sadece cinsiyetleri belli olanlar paylaşım yapsaydı daha yararlı olurdu diye söyledim.
Niye yeni konu açayımCanım sen yeni konu aç o halde. Kusura bakma
Ay inşallah paylaşım yapanlar olur ya… gerçekten bu teori doğru mu diye merak ediyorum açıkçasıTamam inşallah yazanlar olur bende merak ediyorum :)
Evet ikimizin de aynı yerde :)Senin bebişinde benim ki gibi solda ama plasentanın konumu lazım.. ben çözemedim ya
Ramiz teorisi dimiAy inşallah paylaşım yapanlar olur ya… gerçekten bu teori doğru mu diye merak ediyorum açıkçası
Senin erkek canım