- 30 Kasım 2022
- 1.138
- 408
- 35
Canım vajinadan bakıldıysa aslında bebeğin konumu sağda demek… ama dediğim gibi bebeğin konumu değil de plasentanın konumu burda önemli olan .Nasıl anladınız :) bu arada vajinadan bakıldı benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım vajinadan bakıldıysa aslında bebeğin konumu sağda demek… ama dediğim gibi bebeğin konumu değil de plasentanın konumu burda önemli olan .Nasıl anladınız :) bu arada vajinadan bakıldı benim
Nasıl anladınızSenin erkek canım
Aynen canımRamiz teorisi dimi
Benim bebeğim erkek olacak. Benim kesem ve duruşuyla birebir aynıNasıl anladınız
Ultrason resminizi paylaşabilir misiniz? Bu arada arkadaşın aslında vajinadan bakılmış, yani bebek sağda aslında.Benim bebeğim erkek olacak. Benim kesem ve duruşuyla birebir aynı
Evet canım benim vajinadan bakıldıCanım vajinadan bakıldıysa aslında bebeğin konumu sağda demek… ama dediğim gibi bebeğin konumu değil de plasentanın konumu burda önemli olan .
Şimdi sağdaysa kız demekmiş ama dediğim gibi asıl önemli olan plasentası. Yabancı kaynaklarda araştırdım biraz. Bebeğin sağ veya solda olmasıyla yapılmıyormuş tahmin… o yüzden işte doğum yapmış hanımlardan rica etmiştim resimleri ama kimse paylaşmıyor ya…Evet canım benim vajinadan bakıldı
evet kimse yaZmıyor ben yeni konu açayım mı sende oraya gel belki görüntü atan olur karşılaştırırız birde ben anlamıyorum görüntülerden nasıl anlıyorlarŞimdi sağdaysa kız demekmiş ama dediğim gibi asıl önemli olan plasentası. Yabancı kaynaklarda araştırdım biraz. Bebeğin sağ veya solda olmasıyla yapılmıyormuş tahmin… o yüzden işte doğum yapmış hanımlardan rica etmiştim resimleri ama kimse paylaşmıyor ya…
Aç canım ama lütfen sonradan cinsiyeti belli olduğunda mutlaka yaz. Çoğu kişi sadece tahmin yaptırıp asla sonucu yazmıyorevet kimse yaZmıyor ben yeni konu açayım mı sende oraya gel belki görüntü atan olur karşılaştırırız birde ben anlamıyorum görüntülerden nasıl anlıyorlar
Canım bebeğin konumu değil plasentanın konumunu sorarsan daha iyi olur. Bir de 7-8 haftalık ultrason resmî varsa paylaşır mısınız lütfen?kese fasülye şeklindeyse erkek demişlerdi kız bebeğim konumunu bilmiyorum karnımın ortasından bakıyor hep ultrason için ama gidince sorarım sağda mı solda mı diye
Canım bebeğin konumu değil plasentanın konumunu sorarsan daha iyi olur. Bir de 7-8 haftalık ultrason resmî varsa paylaşır mısınız lütfen?
Bak canım resim ekledim. İlk resimde vajinal bakılmış. Bebek sağ da plasentası solda yani bu aslında bebek solda plasenta da sağ da demek. Yani bu kız bebek diye teyit edilmiş. İkinci resim karından bakılmış yani olduğu gibi bebek solda ve plasentası da solda bu bebek erkek diye teyit edilmiş. O yüzden diyorum ki bebeğin konumu değil, plasentanın konumu lazım bize.evet kimse yaZmıyor ben yeni konu açayım mı sende oraya gel belki görüntü atan olur karşılaştırırız birde ben anlamıyorum görüntülerden nasıl anlıyorlar
Benim de vajinadan sağda görünüyor ya o zaman kız mı olur dersinBak canım resim ekledim. İlk resimde vajinal bakılmış. Bebek sağ da plasentası solda yani bu aslında bebek solda plasenta da sağ da demek. Yani bu kız bebek diye teyit edilmiş. İkinci resim karından bakılmış yani olduğu gibi bebek solda ve plasentası da solda bu bebek erkek diye teyit edilmiş. O yüzden diyorum ki bebeğin konumu değil, plasentanın konumu lazım bize.
Bak resim vajinadan yapıldığı için aslında bebek solda demek oluyor ama vajinadan sağ da görünmüş. Yani genelde bebek sağdaysa kız diyorlar ama bu doğru değil, plasentası sağdaysa kız. Bunu da biz pek anlayamıyoruz ama parlak bir alan oluyor ona dikkat etmek lazım. O sağdaysa kızmış yani…Benim de vajinadan sağda görünüyor ya o zaman kız mı olur dersin
Senin bebeğin evet aslında sağdaymış ama plasentası nerde? İşte onu bilmek lazım. O da sağdaysa kız demekmiş.Benim de vajinadan sağda görünüyor ya o zaman kız mı olur dersin
Kimse de yazmıyorSenin bebeğin evet aslında sağdaymış ama plasentası nerde? İşte onu bilmek lazım. O da sağdaysa kız demekmiş.
Valla ya… aktif sanıyordum bu forumu ama maalesef… nys hayırlısı artıkKimse de yazmıyor