Bebekleri ayaklarından öpmeyin

En güzeli çocuğuna sarılmak bütün positif enerji ona geçsin , huzurla dolsun , sakinleşsin

Çabucak büyüyorlar zaten...heryerini öptüm öptüm öptüm kuzucuklarımın...ohh iyi ki de öpmüşüm

Adem Güneş konusu dışında katılıyorum

fikrine saygı duyarım tabii canım ama benim için ha komşu deyze çocuğum hakkında akıl vermiş ha adem güneşin kitabını okumuşum ikiside aynı
gerçi ben nesil yayınlarının hiç bi çocuk gelişimi kitabını sevmiyorum yıllar önce ordan çıkarıyordu kitapları

Ama benim kızım çok seviyor ayaktan opulmeyi.
Boyunu koklayarak öpmeye de bayılırım ayrıca.

Şimdi öpüp koklamayacaz da ne zaman opecez büyüyünce zaten sevdirmiyorlar ki

Genetal bölgeye dudağa bende karşıyım ama diğer yerleri affetmem

Oh be rahatladım yorumları okuyunca.Benden başkada ayağından öpen varmış, suçluluk duygum gitti

Ne sacma hem nasil kanitlanislar bu iddialarini 50 cocugun yarisini ayagindan opup yarisini opmeyip buyuyincede opulene bakip aaa bak bu ayaktan opulen kiskanc mi demisler cok sacma...en opulesi o minik yumusacik sicacik ayaklar 2.5 aylij kizimin her altini alisimda her banyodan sonra opmelere doyamiyrm o minicik ayaklarini

Benim kızım 5,5 yaşında. Doğduğundan beri hayatımın en değerlisinin o ayaklarına bakıp bakıp ne kadar muhteşem bir mucize olduğunu görüyorum. Bizim sayemizde dünyaya gelmiş bir varlık. Her gün öpüyorum ayaklarını özellikle uyuyacağımız zaman. Her geçen zamanda ne kadar çabuk büyüdüğü, gün gelip bir genç kız olacağı, evleneceğini düşünüyorum. Anlatılmaz yaşanır bir mucize bu.

Çok şükür evlatlarımız için.

ADEM GÜNEŞ İLE İLGİLİ ÇOK ÇELİŞKİLER VAR KAFAMDA ÖZELLİKLE ANNELERE YÜKLEDİĞİ GARİP SORUMLULUKLAR BENİ YORUYOR.

BEN ÇOCUKLARIMIN HER YERİNİ ÖPERİM,GENİTAL BÖLGELER DIŞINDA.NE KADRA DA BİLİNÇSİZ BİR ANNEYİM

oy büyük harf olmuş,pardon :)

Ay bende bunları hurafe sanırsım bilimsel açıklamasıda varmış ben ayaklarından öpmedim ama dudağından öpüyorum yaaa çok tatlı yaaa dayanamıyorum her dakika alnından yanağından omuzundan boynundan neresi denk gelirse öpüyorum

Kadesaa sana katılıyorum bende çocuklarımı öperim genital bölgeler dışında başka bi duygu bu doyamıyosun sevmeye oyy bebeklerim benim seninkileride allah bağışlasın

Aynen valla :)) annem babam hiç kimse engelleyemedi beni bu konuda, dogdugundan beri şap şup :)))

ayy bananee bebeklerin her yerini öperimm ben zaten şunun şurasında kaç sene ondan sonra büyüyor keratalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…