Örgü Bebeklere patikler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
öremiyorum uğraşıyom ne olur ekleme bakamıyorum ay nasıl güzel takımlar varya

.... ...

alıntı
mama önlüğü saç bandı biberonluk şapka patik gibi aksesuarlarda eklenebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hanzadem, otuz hatalık hamileyim bende çok beğendim modelleri..msn ini özelden atarsan çok sevinirim kızıma çok yakışır bunlar

... ...

alıntı
örmek isteyene yardımcı olurum anlatırım...

allahım kendimi kaybettim resmen...inşallah bi kızım olur da bende giydirebilirim bunlardan...

allahım kendimi kaybettim resmen...inşallah bi kızım olur da bende giydirebilirim bunlardan...
modelleri gerçekden seçerek koyuyorum.görülmeyen farklı olanları..erkek modelleride var ama patiklerde kıyafetlerde de var ..eklerim yine isteyen olursa erkekler için...faydam dokunuyorsa ne mutlu bana...

... ...

netten alıntıdır..bir erkek bebek hırkası istediğiniz renge uygulayın...

... ...

alıntı...
herkesin kolaylıkla örebileceği çok hoş bir süveter...

bana msn adresinizi atarmısınız modellerinizi çok beğendim erkek bebeğim olucak görüşmek istiyorum msn olursa memnun olurum.

bende çok begendım bi kaç model ördürmek istiyorum yiğenıme ama nasıl ulaşıcam size yardımcı olun bana,

bana msn adresinizi atarmısınız modellerinizi çok beğendim erkek bebeğim olucak görüşmek istiyorum msn olursa memnun olurum.
canım msn yi burdan veremiyorum yasak senin özelin kapalı ..benim ismimim üzerini tıklarsan çıkan sayfada benim msn adresim yaıyor eklersen görüşürüz...

Son düzenleme:
... ...

bu model yenidoğanlar için.. süveter ben ördüm ..erkek bebek için.erkek olunca önüne araba resmi ördüm..kız için daha canlı renkler uygulanabilir.çiçek,kelebek,hayvan figürleri örülebilir..kış bebekleri için özellikle yeni doğanlar için örülmüş bir model yanları ,omzu düğmeli,yattığı yerden giydirmesi kolay olsun diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…