Örgü Bebeklere patikler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
... $tbebekpatikleri220x300.jpg ...

birazda erkek bebeklere.alıntıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasım ben bebegıme bı battanıye ordum tıg ıle takım olsun dıye bıde patık ormek ıstıyorum ama ayagını sıcak tutan bısey olsun ıstıyorum ve battanıyeden kalan ıpım kahverengi olan patıklere uygun bana onun nasıl yapıldıgını tarıf edermısın ama ben bıraz yenıyım kolay anlamayabılırım bu patıgı yapmak kolay mı???

bilen birine kolay ben anlatayım örebilirsen yaparsın..7-8 zincir çekip üzerini dolduruyoruz..her 2 köşeye gelince arttırma yapıyoruz 2 sıra böyle devam..arttırmada yünün kalınlığına göre..2-3 böyle ör..sonra arttırdığın tek bir köşeden yine yünün kalınlığına göre eksiltme okuyor burun kısmı bu..sonra topuk kısmı olcak ..burda düz gidiyoruz.3-4 sıra ..zincir çekip o çaprazları yapıyoruz..bu kadar..kolay gelsin...

benim yunum nako astra galiba bu resimdeki kadar kalın oluyo.koyu kahve olan yeri kac sıra örmüs oluyosun.eksiltmeye kacıncı sırada baslıosun koyu olan yerdemi oluyo eksiltmeler topuk kısmında duz gıttıgın yer kac ılmek oluyo.bide bunlar sıkı igene gibi diilmi trabzan diiler gördügüm kadarıyla bıraz cok sordum kusura bakma...teskkur edrım ılgın ıcın..

taban kısmıda koyu kahve olacağı için 5-6 sıra örülür eksiltme koyu kahveden başlayabilirsin açık olana geçi,ncede devam ediyor..belirli bir ilmek sayısı veremem 10 ile başlarsın artacağı için atıevyorum 50-60 olur yüne bağlı..evet sık iğne tekniği kullanılmış....

X