Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim 7.ayına girdi ek gıdaya geçtik anne sütünede devam ediyorum tabi.ancak ne kadar su verilmesi konusunda bilgim yok bıraksam bir biberonu bitirir her seferinde.doğrusu nedir acabaaa.
bebeğim 7.ayına girdi ek gıdaya geçtik anne sütünede devam ediyorum tabi.ancak ne kadar su verilmesi konusunda bilgim yok bıraksam bir biberonu bitirir her seferinde.doğrusu nedir acabaaa.
ne kadar ıcmek ıstıyorsa okadar ver ıhtıyacı var demekkı bukadar ıcıyor.....sudan zarar gelmez ıcmesı guzel bence yanı mıktar onemlı olmamalı nekadar ısterse bebegın okadar ıcır derım.....
banada burda verebilirsin dediler.rezene cayida icirebilirsin dediler.zaten benim kizim mama da aiciyor.su vermem sart susar dünkü.ama biberondan veriyorum yaklasik fgunde 10 cc iciyor.bazan daha fazla.
ben sulukla veriyorum nekadar ıcmek ısterlerse okadar çekip içiyor, kendileri bırakıyor.
cay kasıgıyla beslıyorsan eger cocuk nekdar ıstıyorsa okdar ver sudan bi zaarar gelmez arkadaşım