• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklere kışlık kaban aldınız mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi yrgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yrgn

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
66
1
611
Ankara
malum kış geliyor bebeklerinize kaban aldınızmı. astronot denilen kabanlardan almayı düşünüyorum. kullanan varmı. alabileceğim önerdiğiniz model var mı.bebeğim 3 aylık. ne kadar büyük almalıyım. seneyede giymesi mümkün değil galiba.

kızlar ben kanz dan astronot aldımmm
65ytl ye
pembiş pembiş
resmini çeker eklerim eve gidince...

ben kızıma hamileyken geçen sene ceylandan sezon sonu 2 tane almıştım şimdiden giydiriyorum ama astronot değil normal kaban biri diğerine göre daha kalın kışın onu giydireceğim şimdilik diğeri yetiyor

ben yeni almayacağım birkaç tane kapşonlu mevsimlik montu var bir tanede kalın kadife montu var hepsi ablasından kaldı hergün dışarı çıkmayız gezmeden gezmeye zaten gideceğimiz yerlere arabayla gidiyoruz birde işe başladığımda bebişim evimizde bakılacak dışarı çıkarıp farklı biryere hergün götürmeyeceğim yani yenisini almaya gerek yok ...

benim eşim kaban almış Dastiniden baktım resmini bulamadım ama çok beğendim sanki eski italyan filmlerinden çıkmış gibi bayramda bir arkadaşımda astronot mont hediye almış sanırım kışı çıkarmak için yeterli.

bende bayramda pancodan kıslık mont aldım kızıma ama pısman oldum keske astronot alsaymısım kalın bırsey sureklı yukarıya toplanıyor rahat olmuyor sankı ıcınde kızım

bende normal mont alıcaktım ogluma annem aldırmadı astronottan al dedı hem sıcak tutar bacaklarını dedı baktım ama hala kararsızım bazı kısıler dıo cocuk robot gıbı oluyo ıcınde rahat degıl dıolar zaten kısın kalın gıyınecekler bıde onu gıyınce ne bılım bıde o kadar para verıceksın 4 5 aymı gıydıreceksın buyuk alsan olmaz kararsızım yanı zaten heryere arabayla gıdıoruz kullanan kımse yokmu anneler bıze fıkır verın

bende normal mont alıcaktım ogluma annem aldırmadı astronottan al dedı hem sıcak tutar bacaklarını dedı baktım ama hala kararsızım bazı kısıler dıo cocuk robot gıbı oluyo ıcınde rahat degıl dıolar zaten kısın kalın gıyınecekler bıde onu gıyınce ne bılım bıde o kadar para verıceksın 4 5 aymı gıydıreceksın buyuk alsan olmaz kararsızım yanı zaten heryere arabayla gıdıoruz kullanan kımse yokmu anneler bıze fıkır verın

her konuya peşinden geliyorum gibi oldu ama:) bence her yere araba ile gidiyorsan sanki gerek yok gibi geliyor zaten arabanın içi ısınacak ama tecrübeleri de almak lazım tabi..

bize de yazın hediye astronot geldi inşallah olur bu kış kızıma. biz hergün bakıcıya gitmek için evden çıkıyoruz yan apt ama olsun. bizim durumumuzda olanlar astronot alsın mutlaka diğerleri çok toplanıyor çünkü, bir de altına ne giydirecez derdi olmasın

Ben Kanzdan yaz başında indirimlerden kutup mont ve alt aldım ama sanırım çok kullanışlı olmayacak keşke astronot alsaydım diye düşünüyorum

Benimde bebeğim iki aylık ama kanguruya koymak için astronot aldım pançodan biraz biyük oldu ama çok rahat tavsiye ederim....

kızlar gecen gun magzada kadın pantolon gosterdı madem astronot ıstıosun bacaklarını sıcak tutsun dıosun pantolon ıcı polar kapkalın bısı 2 yasına kadar kullanabılırsın dedı yanı sadece dısarı cıkarken gıycek mont gıbı

ama üstte mont altta pantolon iki parça olunca mont yukarı toplanır geçende dışarı çıktık kucakta taşırken hırkası yukarda toplandı karnından soğuk alacak diye korktum valla.. profiloya yakın oturan yokmu gidip beraber bakalım :)

Bende oğluma astronot tulum aldım çokta kullanışlıymış gerçekten. oğlum 10 aylık 12-18 aylık olanlar için aldım.
Senin bebeğin 3 aylıkmış 6-12 alabilirsin diycem ama içinde kaybolur gibime geliyor.
Kesinlikle tulumun monttan daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

nihayet kabanımızı aldık.9 aylık olandan aldım. 6 aylıklar sanki şimdi tam oluyo gibiydi. premama dan aldım. ayaklarını içine kıvırıp kullanıyorum. çok büyük durmuyor . ama çok kullnışlı ve şık. battaniyeye sarmaktan kurtuldum. herkese tavsiye ediyorum

Kizlar merhaba bende astronot montlari cok begeniyorum...fakat benim bebişim şubat başinda dogacak...kac aylikken giyilebilir bu astronot montlar..almama gerek varmi...gerçi arabamizda var...

canım senin bebiş aşı hastane vs. dışında pek evden çıkmaz heralde havalar ısınana kadar(doğum iznin olduğunu varsayıyorum). onun için şu an almasanda olur uygun birşey bulduysan ve almak istiyorsan da seneye kışa giyebileceği birşey al bence.

kızlar ben de bu astronot montlarda almak istedim ama çok pahalı geldi bana.birkaç ay giyilecek birşey için o kadar para verecek durumda değilim.o yüzden dikiş bildiğim için kendim dikiyorum.dışı polar içi pazen ve arada elyaf.bitince resmini koyacağım..inşallah güzel olur..:lepi:

kızlar ben de bu astronot montlarda almak istedim ama çok pahalı geldi bana.birkaç ay giyilecek birşey için o kadar para verecek durumda değilim.o yüzden dikiş bildiğim için kendim dikiyorum.dışı polar içi pazen ve arada elyaf.bitince resmini koyacağım..inşallah güzel olur..:lepi:

aferin kız sana keşke bendede ööle marifet olsa az önce oğluma mont aldım bayıla bayılada 70ytl verdimm markasını söölemeyeyim elimden gelse dikerdim ama ben bu markanın tüm ürünlerinden çok memnunum diye burdan aldım

Back